Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
Tdi uite si de la mine 

un buchetzel de mimoze. Lasa ca poate gasesti alta casa, dar acum m-ai facut curioasa era casa sau apartament ?!
Loreen si aici femeile petrec intre gagici, merg cica la restaurant unde se dezbraca berbantzii
, asha ca maninca o inghetzata si pentru noi care stam cumintzi acasa. Sau mai bine... las ca ma duc sa maninc si eu una, ca am in frigider, nu de alta dar sa nu ramin insarcinata de pofta. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Tdi spune:
Cloreta...cum poti sa-ti dai seama ca cineva iněncearca sa intre? nu de alta da' ma pun pe griji, eu tocmai ma chatuiam cu o prietena si vad de n-spe ori curlycloreta online-offline iar online...zic: uite dom'le ce activitate...m-am gandit ca-ti umbla aia mika pe la cabluri![]()
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
omustata spune:
La multi ani pentruOlivia, Bianca Maria si Ana. Sa fiti sanatoase si sa aveti un gram de noroc.
La multi ani de 8 martie. Noi cica nu serbam ca este sarbatoare comunista (de la sot citire).
Loreen, Gabitza si Beatricemultumesc mult pentru carticele si sfaturi. Sunteti foarte dragute.
Elisormultumesc mult si tie pentru reteta de spanac.
Poate intru mai pe seara la mine.
Va pup.
Olga si Maya (28.05.2005)
Androix spune:
Bey, deci sunt plina de nerfi rau de toooooooot 

A revenit pe tapet problema terasei si a peretilor mei mucegaiti si patati. Imi vine sa-mi dau palme si sa vorbesc singura. Oricum nu sunt departe, am infasurat neshte sarmale de post in timp ce ma certam in gandul meu cu toti vecinii 

Pffffffffffuuuuuuuuu gata! Trag aer in piept, viata e frumoasaaa, vine primavaraaaaaaaa...
Deci: mango de l-am cumparat eu era cu mult rosu. D-aia nu am luat ultima data ca era mai mult verde si m-am gandit ca-i crud. Deci al meu era supr zemos, ca o piersica super coapta.
de doua zile Filip a invatat sa tipe. Nu ca nu i-ar conveni ceva ci pur si simplu de distractie. Si tipa de mi-a facut creierii muci, ce sa-i mai iau si toba. Lasa nene nici o toba. Oricum saracu tre sa ii inoiesc stocul de jucarii dar sa vedem cand ca se pare ca nici luna care vine nu se arata mai bogata. Tot sub linia de plutire ne situam cu finantele... Pfuuuu ce noroc pe capul meu!!! V-am zis mey ce-a dat proteveul la serbarea de craciun? La un copil care avea 7 luni??? TRICICLETA de 3 ani! Sunt asigurata va dati seama??? 

Ma tin de atatea luni sa te intreb RUXEL si ADINA: si voua tot asta v-au dat? Sau un parinte de copil mai mare a gasit ca pachetu lu fi-miu e mai interesant si si l-a insusit? (avand in vedere ca n-am venit la serbare au trecut vreo 2 saptamani pana a intrat sotu in posesia pachetului)
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
andreeaatan spune:
Si eu am patit-o azi ca si Cloreta. Asa ca, preventiv, va rog sa nu mai acceptati si sa nu trimiteti mesaje de genul: directorul yahoo spune ca se vor inchide conturile fara activitate-trimitei mesajele la cel putin 10 prieteni. Sau trimite la 10 prieteni ca sa ai noroc, sau prostii din astea.
Please. Aveti grija.
In plus calculorul meu este atacat saptamanal de catre cineva. Sper sa nu fac vreo descoperire neobisnuita...ca ma supar.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
nefertari spune:
Profit de faptul ca ati lasat forumul liber si ati plecat la petreceri ca sa ma destrabalez eu aici , in lipsa de alte distractii .
Aici nu exista nici 1 decembrie , nici 1 mai , nici 8 martie .La munca frate - mi-e ciuda ca sotul meu profita de toate zilele mentionate , sta acasa si ma suna din juma in juma de ora sa ma intrebe daca nu vin si eu macar mai devreme .
Nu suntem decat 5 femei - intre 60 de barbati ( care de care mai aratosi
)
Am primit drept cadou de la sefu' o trusa Garnier cumparata cu reducere si un fir de frezie neambalata .
Jalnic peisaj , nu ?? Stati sa vedeti ce o sa postez de Paste sau la Craciun !!!
Drept protest am stat toata ziua pe scaun ,la calc si n-am facut nimic , exceptand urgentele. Na , sic !!!!
Cloreta - pune o parola bengoasa sa-i saturi .
Loreen - io n-am fost prea atenta la suject da' esti sigura ca nu-i de la mancare ??
elisor - ma bucur pentru voi ! Dati bataie cu gimnastica la domiciliu .
Mama , ce-as mai spune si eu de frumusetea de ALex - ca ajung uneori acasa si-mi vine sa-l halesc cu fulgi cu tot . Dar ma abtin si ma consolez ca o sa inceapa scoala - sa vezi atunci distractie !!!
De urat as mai ura , da' uite ca s-a facut ora de plecare ! Petrecere frumoasa .
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
andreea.a spune:
LA MUUULTI ANI, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!!! SA TRAIM! 
Am intrat si eu repejor, tocmai in acest scop. Adica sa va spun La multi ani si sa va
!
Sunt pe fuga din doua motive: principalul motiv e ca am acasa un sot racit si un Eric marait. Si sa nu uit si motanul constipat.
Si al doilea e ca ma duc la Flamingo Boys intr-o ora! Si imi las baietii singurei! Hi hi hi.. 
Elisor – eu as prefera sa fim si mai aproape de mare, daca s-a putea..
Omustata – Merci de compliment! Am sperat si eu ca seamana cu mine, dar cand ne-am uitat la poze de cand eram noi bebelusi, invingator a iesit Andrei – deocamdata seamana leit.
Androix -
si un mare
de la mine special pt tine!
Tdi spune:
Danelutza
, o mimozika mika si pentru tine! mie si lu' piticutza ne-a adus tati un buchet de orhidee + mimoze, dragutz!
Apartamentul super!
...e inca in constructie si va fi gata in iunie, puteam sa alegem noi finiturile interne gen parchet, gresii, usi...ma rog, aproape 100mp, bucatarie+camera de zi impreuna, 2 camere mari, 2 bai, terasa... garaj, taverna...doar 8 apartamente in cladire si facute dupa standardele din 2010. toata afacerea ne-ar fi costat cam 180.000 euro cu tot cu taxe, trebuia sa luam mutuo de la banca dar sotzul s-a speriat cand a aflat ca trebuie sa platim lunar o mie de euro pentru urmatorii 25 de ani
...asa ca bate in retragere.
Loreen - cam mult platitzi
.
aici salariile sunt de la 7-800 pana la 1400 de euro pe luna, care ia mai mult e norocos...peste 2000 au doar cei cu functii de conducere in diverse sectoare...chiriile sunt de la 500 in sus, taxe mari si preturi piperate...nu e chiar o fericire.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
OlgaTarziu spune:
Am intrat si eu scurt sa va zic la multi ani si sa fiti iubite si fericite.
Beatrice, daca poti schimba te rog in lista la mine. G=61
Nu pot sta mult ca Tony ma distruge incet iar de 3 zile. Azi noapte s-a trezit urland de vreo 20 de ori. Iar ziua logic ca e marait ca nu poate sa doarma cat trebe. asa ca suntem praf si eu si sotul. cat despre petrece de 8 martie eu pe bune nici nu ma pot gandi. Cand realizez cate lucruri merg de-a pixul in viata mea imi vine sa-mi crap singura capul.
Hai ca-s intr-o stare oribila si nu vreau sa indispun pe nimeni.
Mercedes, si a mea de 15. Asta e la unii ia ca sa poata sa aiba sa dea la altii.
Olga
Si maine e o zi
andreeaatan spune:
Olga, lasa ca vii la Cluj si mergem sa ne inecam amarul intr-o portie mare de mici la FairPlay.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici