Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by patriciaRO

uite ce rezultat mi-a dat la test!

Esti o mama perfecta si de aceea meriti felicitarile noastre:
Stii exact cum sa te porti cu copilul tau, cand si cum trebuie pedepsit, cand si cum trebuie sa-l recompensezi. Pentru tine, prioritara este fericirea propriului copil,acest lucru nefiind sinonim cu a-I indeplini toate dorintele, cu a-l rasfata. Iirespecti personalitatea, prin comportamentul tau ii dai incredere in propriile forte, il inveti sa fie sigur de sine. Nu te indoi niciodata de reusita in viata acopilului tau caci, prin modul in care il vei creste si il educi, il vei face un adevarat invingator.

Si mie mi-a dat acelasi rezultat , sper sa si reusesc, macar pe jumatate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Oana mi-am facut si eu testul sunt o mama perfecta.Bine spus Androix ca la ce raspunsuri sunt cred ca toate suntem mamici perfecte.

Am fost cu Mara afara si m-a prins ploaia si pana acasa am ajuns uda varza copilul nu avea nici o treaba ca a avut plasticul la carut.Vremea aici e tare naspa acum e soare si un urmatoarele 10 minute ploua cu gheata ci dupa iar soare.Imi e ca o fac de oaie cu raceala asta.

I-am luat lui Mara o toba ca nu ii mai cumparasem nimica de mult si acuma imi strica creieri cu asta.

Elisor ma bucur pentru decizia ta.Dar eu nu inteleg de ce sa se bazeze numai pe taras ca asta nu e obligatoriu la copii.Sa mor de mai inteleg ceva din medicina asta.Eu zic sa incerci sa faci acasa masaj si exerciti cu ea si sa vezi ce progrese face.

Cloreta este super costumasul roz.O prinde bine pe Teodora.

Loreen eu nu am 2 copi ca sa iti spun ce si cum cu Bianca.dar iti pot spune asta.Eu sunt a 3 sora si cea mai mica venita dupa 12 si 11 ani,astea fiind diferentele dintre mine si celelalte 2.Cu cea mai mare m-am inteles tot timpul ,mijlocia niciodata pentru ca totdeauna a crezut ca am venit pe lume sa ii iau locul.Ai mei au tratat problema in multe feluri dar ea niciodata nu a vrut sa aiba grija de mine.Si acum mari si mai are cate odata suparari pe mine.Poate intelegi ceva din asta.Eu zic sa vorbesti cu ea calm si sa incerci sa ii explici.Hai ca mi-am amintit o faza ca sa vezi ce grijulie era mijlocia cu mine.Mama spala rufe si cealalta sora mai mare le clatea la cada si au rugat-o sa se joace cu mine ca sa termine mai repede.Nici macar nu a interesatt-o si eu cand m-am vazut libera aveam vreo 3 ani,am luat scaunelul si m-am dus la cada sa spal si eu rufe si nu iti spun ca m-a gasit mama cu capul in cada eram mai mult moarta decat vie.Au certat-o,i-au explicat si raspunsul a fost da mai bine murea.Asa ca sa vezi .
Astept vesti ce ti-a zis medicul.

Ma duc sa ma dau gospodina in conditiile in care am si un frison.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

[blue]La multi ani!!!!Sa fiti iubite, sa va simtiti feminine si mandre de superbebici!
GUSTA, te-au bagat in sperieti doctorii aia de atatea ori...Linisteste-te pentru ca fiecare are o primavara si ea va veni sigur la tine pentru ca ai adus-o de atatea ori pe forum.
ELISOR, ma bucur tare ca primavara te-a gasit linistita cu Bianca. As atasa o poza cu un ghicel pentru ea, ca stii ca "bianca"=alb.Dar zau ca nu stiu de unde sa iau acum.
Eu am primit cateva zambile azi si lalele si le-am lasat pe canapea pana am adus cateva vaze.Cand m-am intors,Sara molfaia o zambilacu pofta. M-am speriat dar ma si pufnit rasul sa o vad cu floarea in coltul gurii.De febra am scapat si eu in sfarsit.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_bb spune:

La Multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

...sa nu va suparati pe mine da' trebuie sa ma plang nitzel...nu v-a zis nimik zilele astea ca asteptam cu sufletul la gura sa se intample minunea, adica sa avem in sfarsit casa noastra... acuma sunt aproape sigura ca n-o sa se realizeze in veci...
o gasiram, noua si super ok, trebuia s-o luam saptamana asta...cam scumpa dar ne dadea banca toti banii fara probleme...uffff...am fost la interviu unde facuram mai bine toate socotzile si ar trebui sa platim cam 1000 euro lunar pana in 2031! adio vise!

...in schimb am primit un buketzel de flori...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi frumos spus despre femeie...

Mercedes nu fi trista mama...esti si tu mama acuma si chiar daca nu ai cui sa-i mai spui "La multi ani" de Ziua Mamei si sa oferi o floare,esti implinita si esti fericita si mama ta stie si-ti multumeste ca te gandesti la ea,acolo unde este...Hai nu plange si bucura-te ca-i ziua ta...

Io am facut testul dar nici un raspuns sau rezultat...dar sigur sunt una bucata mama buna...si modesta foc...

Adela dulce foc Sara cu laleaua...vroia si ea sa vada mititica ce bunatati primeste mama...

Am fost la doctor...am mers bou si am venit vaci ca nu am inteles nimic din ce are totusi Delia...pentru cele din Cta am fost la celebrul Nocivin(profesor conferentian doctor)...astia sunt culmea tupeului si al prostiei se uita din avion la copii si iti da o carla de medicamente...cert este ca are niste bube oribile si neaparat sa vin la reexaminare peste 10 zile,tratamentul fiind de 20 de zile cu :Apa termala Avene,Advantan Milk,Pimafucort...astea de uns copilul si Lamisil,Claritin de dat pe gura...o sa ma ia gaia cu atatea tuburi si sticle...
S-ar putea sar nu stie sigur sa fie de la pisica,dar eu in contrazic nu pentru ca nu-mi vine sa dau maztele,ci pentru ca bubele ei au aparut cand a fost gerul ala mare si am facut cald ca disperata in casa iar fata mi-a transpirat mai tare atunci...Are perioade de regres,apoi apar mai intens sau nu...
Nu vreti sa stiti cat m-a costat reteta...ca sigur va trece de de-toate...acuma asta e macar sa-i treaca si sa nu-i mai apara...
Cuun drum i-am luat si coprocultor si maine il duc la laborator,daca o binevoi sa-mi ofere un pampaers cacacios de dimineata...asa ca sa scap de grija...
Cam asta am facut eu azi de ...Ziua Mamei...acuma astept sa se trezeasca dansa si sa ma duc la "betivaneala" cu suc si inghetata cu Oana ...asa si noi ca fetitele putin...cu copii binenteles dupa noi...facem poze ca sa ne vedeti ce grase si frumoase suntem...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi io-s mai smechera platesc pana-n 2030 cate 250 de euro pe luna si pentru 40% din suma apartamentului...asa ca mie mi se pare un fleac ce zici tu ca ai de plata...

Cuscra am si io o intrebare la tine...cum arata mangourile care le cumperi tu de sunt zemoase si dulci ca eu am nimerit numai tari si acre ca lamaile...trebuie sa fie verzi sau rosietice?!

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

Mai...sunt eu picata dn luna?8 martie nu e ziua femeii?E doar ziua mamei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am revenit un pic.
Vreau sa va spun ca cineva incearca sa intre pe contul meu de yahoo, ce mizerii de oameni, nu imi vine sa cred.
In sfarsit, Loreen nu am apucat sa citesc tot ce ai zis dar am vazut ca ziceai ceva de Claritin. Sa ia asa ceva Delia? Exista si pt bebei? Eu am luat o singura data o pastila si nu mai mi-a trebuit, sunt puternice si ma lua somnul instant.

Mango trebuie sa fie spre rosu da! Am luat de la Carrefour unul grozav, e moale si parfumat si ii dau ucatele mci si le papa fata.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Imi mai incerc o data norocul - ca am postat un mesaj de 2 ori azi si nu-l vad .

Claritin-ul e un sirop antialergie - din cate stiu eu - il foloseam cand alex se umplea de bube de la oua .

Hai si-un LA MULTI ANI pentru mamici !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput