Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
Tocmai am primit pe mail ceva fain...daca aveti timp, cititi ca merita...
===== Unicul defect al femeii =====
Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"
Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o
pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."
Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."
"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima.
Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat
de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."
"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu
numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."
Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul
femeii.
"Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca
incerci sa pui prea multe in el."
"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.
"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea,
dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."
Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la
toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."
Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura
necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria.
Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu
accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.
Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange
inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.
Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce
masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un mesaj ca
sa stii cat de mult tin la tine.
Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie,
speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi
sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.
SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT
VALOREAZA!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
elisor spune:
Ioana nu eram prea agreabila in perioada aia, mai ales ca eram un munte de disperare, lasa, mai bine asa, sa nu-ti imaginezi ca am incuiat problemele in seif si am aruncat cheia, dar incerc sa vad partea plina a paharului si sa fiu optimista, mai am momente cand alunec pe panta disperarii, dar sunt mai rare si sper la un moment dat sa raportez si eu ceva maret. Va veni si timpul nostru!
Nu te monta singura ca va fi nasol la petrecerea din club, ai 2 variante ori te duci si incerci sa te distrezi, sa uiti pentru cateva ore de viata ta si sa te contopesti cu atmosfera (nu stiu cum o vei face, dar ai o fire puternica asa ca vei reusi), ori nu te duci. Intotdeauna poti alege!
Danelutza pai am zis raport bun
, sper ca azi sa aveti o zi mai buna ca doar e ziua mamei. Carenta de Fe au toti bb, mai ales cei care sunt alaptati la san, pt. ca lapticul mamei acopera pana pe la 6 luni necesarul de Fe al bb. Noua ne-a dat Fe fara nici o analiza, just like that.
Cloreta multmuesc frumos pentru ce mi-ai scris, de aia nici nu vreau sa mai merg la gimnastica cu ea ca...nu suntem pe aceeasi lungime de unda, acolo se insista pe mersul taras, ceea ce o enerveaza la culme pe Bianca ca nu mai suporta sa stea pe burta. Mersul taras poate fi etapa aia peste care sare Bianca asa ca nu inteleg de ce tot insista pe chestia asta. Eu vreau sa stea in picioare! Anyway, oricum nu pot merge ca am masina blocata in zapada.
Frumos costumas, parca nu mai e aceeasi fetita ca cea in galbem, pare mult mai supla.
Beatrice poate avea stomacelul prea plin si cum e el iute surplusul ti l-a facut cadou. Vit.D nu poti sa i-o dai cu seringa ca sa fii sigura ca o asimileaza? Sau la un interval dupa biberon. Si Bianca imi varsa din laptic si ea nu e speedy ca Pifosul.
Loreen si eu zic ca tre' sa o lasi pe Bianca in pace cu postura de babysitter, chiar si pt. 5 minute, o sa "ceara" singura sa se joace cu Delia. Important e ca stii care e cauza revoltelor ei, gelozia e fireasca, dif. intre mine si sora-mea e tot de 9 ani, si ma regasesc perfect in ce spui tu de Bianca, cu impusul nu rezolvi nimic. M-am gasit eu sa-ti dau sfaturi, dar la mine sunt cam diferite problemele, cu invatatul nu am ce sa-i reprosez ca are rezultate excelente, dar mereu cand e sa facem in plus doar cu scandal reusesc. Comportamentul e problema si inv. ne ameninta cu scaderea notei la purtare, sa mai zic ca si eu eram pasibila in fiecare an de scaderea notei?
Eli + Bianca si Andreas
Danelutza spune:
Fetelor am tras un bocet 

, de bucurie ca e primul an cind sint mamicutza. Am luat-o pe Isabella in bratze, se simte mai bine, deja a dormit o ora, imi dadea pupici si am plins.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
elisor spune:
Tdi excelent, asa e, uitam cat de mult valoram!
Loreen tinem pumnii la dermatolog, sunt chiar curioasa ce-ti spune, daca ar fi alergie alimentara e mai simplu ca elimini acel "ceva" pe care nu-l tolereaza Delia!
Eli + Bianca si Andreas
monu spune:

LA MULTI ANI OLIVIA, BIANCA MARIA si ANA!!!! sa cresteti mari si sanatoase si voioase.
LA MULTI ANI MAMICI SI TINERE DOMNISOARE!!!! sa aveti o primavara frumoasa plina de bucurii!
si
Alexia Ioana
babygirl spune:
Gusta, Elisor...

Ati facut testul asta? Ce fel de MAME sunteti: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=170
LA MULTI ANI, MAMICILOR! La multi ani mamelor voastre. La multi ani printeselor bebelusi. Sa fiti iubite,fericite,implinite si frumoase!
Va pupa fetele 
Adina&Ema
patriciaRO spune:
uite ce rezultat mi-a dat la test!
Esti o mama perfecta si de aceea meriti felicitarile noastre:
Stii exact cum sa te porti cu copilul tau, cand si cum trebuie pedepsit, cand si cum trebuie sa-l recompensezi. Pentru tine, prioritara este fericirea propriului copil,acest lucru nefiind sinonim cu a-I indeplini toate dorintele, cu a-l rasfata. Iirespecti personalitatea, prin comportamentul tau ii dai incredere in propriile forte, il inveti sa fie sigur de sine. Nu te indoi niciodata de reusita in viata acopilului tau caci, prin modul in care il vei creste si il educi, il vei face un adevarat invingator.
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Sunt o mama perfecta si ma felicita pentru asta! Mai, mai pai la variantele alea de raspuns normal ca sunt perfecta ![]()
La multi ani mamicilor! Sanatate multa!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Mercedes spune:
La multi ani mamicilor!!!!
Elisor -felicitari pentru gandurile pozitive pe care le ai acum
Am net si acasa si la servici dar nu prea am cand sa intru sau daca intru va citesc si scriu mai putin
Saptamana trecuta s au implinit 14 ani de cand mama mea a decedat si .... nu prea sunt intr o dispozitie prea buna
Florentina G spune:
La multi ani!
Intr-adevar e o zi speciala, astazi mi-am dat din nou seama ca viata mea s-a schimbat mult de cand sunt mama, am invatat sa apreciez viata la alte valori! Nu mai conteaza nimic pe lumea asta cand o vad pe Maya cum imi zambeste, cum se agata de mine si nu mai vrea la nimeni altcineva, este cea mai mare realizare din viata mea si e minunat sa sti ca esti cea mai importanta fiinta din viata copilului tau!
Elisor, asear aiti scrisesem un mesaj lung si chiar cand sa-l trimit mi s-a inchis computerul. Nu am stat sa-l deschid din nou ca era deja tarziu si sotul astepta putina atentie de la mine dupa ce il ignorasem toata seara stand pe DC!
Oricum vreau sa-ti spun ca dupa ce am citit mesajul in care ne spuneai ca Bia este bine am fost atat de fericita si in acelasi timp m-am intristat punandu-ma in locul tau, gandindu-ma la cat de mult te-ai consumat si ai avut de suferit! Oricum meriti toata admiratia noastra, esti o mamica invingatoare, ma bucur sa vad cat esti de optimista!
Cloreta, superbe pozele! Bonbonica ta roz este atat de dulce ca nu te mai saturi privind-o! Felicitari si pentru buni ca a avut rabdare sa-i croseteze asa costumas frumos! Se vede ca e lucrat cu dragoste!
Gusta, sunt alaturi de tine si ma rog pentru Marutul mic sa fie bine! Nici nu ma gandesc sa fie altfel pentru ca in gasca de mai iunie sunt numai copii invingatori!
Adina, ce face Emma, cum te descurci cu administrarea antibioticului? Ma intrebam daca la farmacie nu ti-l poate prepara intr-un fel sa fie usor de administrat. De exemplu tot antibioticul pe care i l-am dat Mayei era foarte bun la gust - bine in cazul nostru nici asta nu a fost usor de administrat...
Multi pupici de la noi... revin!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni