Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
patriciaRO spune:
Omustata, trimis carticia...
Iuliana, esti in lista!
Gusta, sanatate multa, mai... Dar cum ai luat si tu raceala asta naspa? Ai grija sa n-o transmiti mai departe ca e periculoasa!
Mai azi dimi ne-am trezit pe la 8 si Pifosul meu a mancat un bibe de lapte si la vre-o juma de ora a dat ceva afara, nu pe tot, foarte putin... Am zis, a k, era satul si stomacul refuleaza... Apoi l-am asezat pe parchet la jucarii, iar un pic... Hm! Apoi s-a mai jucat nitel si la fel... Si era si cu vit. D... Acuma nu stiu ce sa mai cred... Bine ca nu a fost mai mult!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
Bravo, Eli, asa da, imi place despre tine. Ia fa-i la fata exercitiile din capraru si gata.
Am uitat sa va zic ca Thomas a acceptat azi, pentru prima data in aroganta lui laptele din canita normala, fara cioc sau supapa.
Nu toti cei 330-350 ml de lapte din canita, vreo 60 din dansa restul din bibe. Plus o felie de paine cu unt, ca eram prea adormita sa-i mai pregatesc altceva.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cloreta spune:
Buna dimineata!
La multi ani domnsioarelor nascute astazi!
La multi ani si mamicilor, fericire, sanatate si sa ne bucuram de puiutzi!
Elisor, ma bucur ca esti optimista si ti-au iesit gandurile negre din minte. Nu stiu ca sa iti mai spun in afara de ce s-a scris deja , poate daca ai fi vorbit mai demult cu noi ai fi trecut mai usor un picutz peste toate. DAr bine ca e totul ok in final, asta e cel mai important. Nu stiu ce medici ai sau ai avut care sa nu stie sa evalueze un copil daca asta ii e meseria. Doctorita noastra nu e din categoria aia care iti face si meniul pentru bebe dar am incercat sa o intreb eu cat mai multe. Cand i-am facut AR era o fetita de varsta ei care merea tinuta de manute si a mea nici macar nu se tineape picioare. Iti dai seama ca am suferit mai ales ca nici ea nu a facut nimic din ce faceau alti copii de-a lungul acestor luni. Doar ca am refuzat sa cred ca are ceva din moment ce avea reflexe iar doctorita mi-a spus ca abia dupa noua luni sa ne facem ganduri. La sapte luni a ridicat-o de manute si se lasa ca o carpa.
Iuliana zice de bebe care nu a mers de-a busilea dar s-a ridicat la noua luni chiar si pe genunchi. A mea si daca o asez eu in patru labe sta putin si se lasa pe burta, nici macar nu schiteaza vreun gest sa miste inainte sau sa impinga in picioare. Cu toate astea, a stat pe picioruse aproape un minut tinandu-se de mobila si incet, incet sper sa isi dea drumul in vreun fel.
Un mare
pentru tine si pentru scumpetea mica.
Hai ca devin trista si azi e o zi speciala.
Si eu am vrut sa spun ce figuri facea Teodora aseara, ziceai ca e la break dance
. Statea pe spate si dadea din picioare de zor si din cand in cand se arunca de sub umeri cumva intr-un mic pod daca pot sa spun asa. Stiti cum fac aia care sar de pe spate in picioare.
Azi mi-a dat trezirea pe la sase jumate, vorbea singurica in patut dar am mai lasat-o si eu sa bombane putin ca sa mai lenevesc. A papat pe la sapte, a facut ceva la olita si am pus-o direct la ea in patut si m-am bagat si eu la loc. A adormit la un moment dat, eu atipisem oricum, m-am trezit intr-un scancet si atunci am vazut ca face nani. s-a trezit repede ca nu adormise si ea gugulita si leganata deh si am batait-o la balansoar pana a adormit iar.
Loreen, tu parca ziceai de Delia ca adoarme asa. Nu stiu ce voi face cand nu o sa mai tina balanganitoarea asta.
Si de Bianca, in fond e si ea tot un copil, e firesc poate pe undeva sa se poarte asa. Gandeste-te ca inainte de Delia ea isi facea temele ca stia ca asta trebuie sa faca si se juca pe timpul ei liber. Acum simte ca ii se dau si alte responsabilitati si se razvrateste, probabil ca de aici vine si gelozia nu din faptul ca simte musai ii ia Delia locul. Pur si simplu e privata de timpul ei liber, de joaca ei asa cum vrea si nu cu Delia mereu .
Ea nu discerne ca un om mare, e normal sa aiba impresia ca e data la o parte daca pe langa faptul ca Delia are mai mult din timpul vostru mai are si de "indeplinit" anumite sarcini. Nu va intelege usor, e si ea tot un copil 
Gusta, multa sanatate, ai grija de tine si sa te pui repede pe picioare!
Pozele mele
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, mamicilor, pentru primul an in care aceasta sarbatoare ni se adreseaza cu adevarat (ma rog, mamicilor care nu mai au alti pui)! Sa aveti o zi frumoasa, plina de dragoste si cadouri.
Eu vad ca am prins obiceiul sa nu mai intru seara (adevarul e ca daca intru nu ma mai dezlipesc si atunci chiar ca nu mai ajung la invatat), in schimb prestez dimineata de la munca cu tupeu.
Eu sunt cam suparata pentru ca am primit un cadou tare urat de la Ana, azi de Ziua Mamei : primul biberon de lapte ingurgitat. V-am zis ca de cateva zile nu mai vrea sa suga dimineata si seara si azi am incercat-o cu un bibe de Bebelac. A ras jumate de la mine, dupa care dadea semne de plictiseala, dar i l-am lasat femeii ca eu trebuia sa plec si a lins si restul dupa 5 minute. Imi pare tare rau ca va trebui sa renunt curand la alaptat (noaptea inca mai suge, asta mi se pare chiar culmea), dar asta este cursul vietii. Pe de alta parte ma bucur pentru ca nu o sa ajung sa o intarc eu la 1 an si ceva, cand i-ar fi mult mai greu si ei si mie. Totusi eu trageam speranta ca nu va veni si ziua asta, in orice caz nu atat de repede…
Elisor – bravo, mami, buna decizie ai luat ! Deci afost asa cum am banuit eu: te-a panicat un cretin de dr (ca si pe Cornelia, de altfel, mai demult) – ti-am zis eu ca neamul astia de dr fizioterapeuti sunt cei mai cretini pentru ca prefera sa panicheze parintii, decat sa invete din propria experienta (ca cred ca au destula) ca bebelusii au ritmul lor. Pe de alta parte, daca ne-ai fi spus ce se intampla in loc sa ne tii in suspans poate macar una din noi te-ar fi calmat, uite cum a zis Iuliana sau cum v-am zis si eu de fetita colegei mele (care acum este o zvarluga – e adevarat ca dupa vreo 2 luni de gimnastica – se invarte de pe o parte pe alta ca titirezul, ceea ce Ana nu face) care fusese diagnosticata cu retard motor si slava Domnului, acum e foarte bine, e imposibil sa o lase un minut singura ca nu sta locului. Bine ca a trecut nebunia si sa speram ca Bianca va face progresele asteptate cat de curand, spre satisfactia deplina a parintilor ei.
Gusta – multa sanatate ! Of, fix asta iti mai trebuia sa pui de-o gripa.
Ei, cam asta ar fi pentru moment, ma apuc sa mai muncesc si eu ceva sa nu zic ca a trecut ziua degeaba. Aoleu, diseara avem petrecerea in club, nu am nici un chef.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
LA MULTI ANI si PETRECERE FRUMOASA celor care vor sarbatori aceasta zi!
LA MULTI ANI printeselor OLIVIA, BIANCA si ANA
Gusta baga niste frectii de spirt indoit cu apa, sa ti le faca tati si ia vit.C, cred ca la voi nu se gaseste, asa ca papa portocale si lamai cat cuprinde ca in gripa e important aportul de vit.C, sa te pui repede pe picioare. Si eu de abia astept sa vad cu mult soare pe strada ta, cu toate ca esti plina de optimism in ciuda tutturor necazurilor si greutatilor pe care le-ai avut si le ai. Esti mama si e normal sa-ti faci griji, uneori exagerate, asa ca te inteleg perfect, dar va fi bine cu Maruta ca asa trebuie sa fie.
pentru tine ca esti o luptatoare si invingatoare si
pentru micul Marut.
Oana distractie placuta cu Alex si burticile, sa faceti poze. Nu ai poze de la botez? Eu am un programel de paint foto in care pot sa fac si mustati si ce-mi trece prin cap, asa cred ca ceva asemantor a facut si Iuliana
Loreen distractie placuta, lasa toate supararile deoparte ca azi e ziua mamei.
Eli + Bianca si Andreas
Cloreta spune:
Am uitat sa va pun si poze cu gogoasha in costumasul facut de bunica.
Ioana, exact asa am simtit si eu cand a inceput bebe sa nu mai vrea lapte de la mine. Si acum ma doare ca am alaptat doar sapte luni dar daca ei ii merge bine eu sunt multumita. O sa treaca si starea asta si ai toate sansele sa nu te mai trezesti noaptea, la noi asa a fost. Cand a inceput cu bibi seara nu s-a mai trezit noaptea. De fapt cred ca trezitul asta la ea a fost un semn ca nu se mai satura pentru ca ea o perioada mare de timp nu a mancat noaptea.
Asta e! Bine ca ei avut lapte pana acum sa ii da si multumeste-i lui D-zeu.
Si pozele
1
2
3
4
Pozele mele
loreen spune:
Gata ne-am intors de la serbare si ca mamica tolomaca ce sunt am uitat aparatul acasa...A fost de fapt un mic moment artistic pentru "eternul feminin" si cum copii nu procep mare lucru din asta a iesit un amestec balmajit dar haios...am avut emotii ca in fiecare an,si doua trei lacrimi ascunse in coltul ochiului...noroc ca ma baricadam dupa Delia sa nu ma fac de rusine...Dar o sa va fac poza la felicitarea primita sa o vedeti...
Gusta undeva compensatia exista si ceea ce este al tau sigur e pus deoparte,doar trebuie sa fi pregatita pentru momentele de bunastare...
Stii la noi se spune ca o raceala tratata dureaza 7 zile si netratata o saptamana...dar tu totusi ia pastile sa mai ameliorezi din simptome...
Elisor ma bucur pentru ca iei decizii...las ca va fi bine pana la urma,ai sa vezi...vorba Oanei cand o sane intalnim,la vara sau primavara o sa alerge fetele una dupa alta...
Olga M ti-am trimis reteta pe email...
Iuliana,Cloreta...mai mamici dragi Bianca nu este dadaca Deliei,nici macar nu am folosit-o pentru asta,doar cand trebuie sa fac ceva si nu pot cu Delia...dar asta eu una nu o consider obligatie si nici nu-i ia din timpul ei...de fapt razvratirea Biancai vine din pedespsele acumulate in timp...i-am interzis accesul la tv si calculator si are prea mult timp liber...Vrea sa se joace dar nu cu Delia...dar cu alti copii comunica fara probleme...
Ea a fost copil unic la parinti si bunici si dintr-o data a ramas cu parintii injumatatiti,in ideea ei,si fara bunici si atunci a adunat frustrari o mie si se comporta ca atare...de inteles intelege foarte bine,nu vrea sa reactioneze si relationeze...
Ioana stiu ca-i greu sa vezi ca nu mai are copilul "nevoie" de tine,insa face parte din evolutie...fii fericita ca vei mai avea sansa asta inca o data in viata...la al doilea copil...
Gata plec ...la 12,30 am programare la dermatolog cu Delia...este varza pe piele...ma cam sperie ce-ar putea sa-mi zica dr. ...numai sa fie ceva alimentar ca atunci am pus-o...dar sa vad...poate nu-i nimic...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cloreta Delia se da in balansoar in... brate la mine si eu rastignita toata in balansoar...ca-i pentru oameni mari,cum zice Bianca...
Faine poze si costumas...bine ca are rabdare bunica sa-i faca ca eu desi stiu sa tricotez nu pot face asa mici...nu am rabdare...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"