Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
mikka spune:

La Multi Ani!!!! Si noi la spartu' targului... Multzamim frumos cel;or care ne-au trimis mesaje pe orice mijloace, sa fim cu toatele vesele si fericite si iubite si linistite si sa ne traiasca frumusetile! Asa!
Acuma, s-o iau in ordine, sper sa apuc sa postez ca netul meu merge vaaaarza.
Beatrice, BMI 20.4. Mercic!
Adela, cum mai e, mai are febra? Aiurita cum sunt, trebuia sa-ti recomand idieta.ro, nu doar dieta.ro... SOrry ca m-am trezit asa tarziu. Daca nu cumva ai gasit intre timp :)
Olga, Elisor, inutil sa mai insist ca bebeii evolueaza diferit, asa ca nu va pot ura decat sa fie sanatosi, ca si cand or incepe sa alerge si sa se catere peste tot, s-a terminat cu linistea! O sa ajungeti la momentul in care maninca pamint de flori si baga degetele in priza, si nu mai stii daca sa te urci pe pereti de nervi sau sa te ia rasul, o simt pe pielea mea!
Gusta, esti mai bine? Incearca cu citrice muuulte si lamii cu miere.
Gabitza, daca gasesti ceva coltare eficiente, sa-mi spui si mie, la fel si chestii de-alea de prins la sertare, ca ieri deja tragea nevoie mare de ele.
Loreen, sorry pt concediul tau ratat... si noi, care salivam dupa ceva distractie la munte! Lasa ca vezi ce bine e acasa, pe forum, nu?
Sa nu arunci cu rosii!
Elisor, ti-am spus, nu-i absolut nici o problema cu pachetul pt Gusta, numai sa vina sa-l ia, la Bruxelles sau la Maastricht, unde vrea. Da, cu Blueair mergem, ca am iesit cu 6700000 biletul si e convenabil.
Danelutza, haioasa faza cu scosul limbii la necunoscuti, in loc de 'pa' :) Vezi ca am inceput sa fac mincarea, te astept! ![]()
Anca, nu-i problema, vezi-ti linistita de mutat! Nu am inca un traseu pentru intoarcere, intrebam ca idee. Oricum, intre timp ne-am gandit ca mai bine ne-am opri in Austria daca reusim, asa ca sarim peste Germania. Merci oricum.
Gata, trimit mesajul pentru moment, ca ma trimite barbatu' sa-mi iau cadou, nu stie ca mi-am luat deja
. Am ajuns cu raspunsurile abia la pagina 3, da' revin in forta. Pina atunci, sa sarbatoriti frumos!!
&Ioana
omustata spune:
Beatrice-faptul ca a vomat putin sa nu fie de la expectoratii. Uneori se aduna mai mult si le inghite si asta ii fac greata. Poate le-a inghitit odata cu laptele si din cauza asta a dat afara putin.
Elisor-pai Maya se tine pe picioare mai mult abia de doua zile si nu uita ca este mai mare decat Bianca cu 2 saptamani si asta conteaza cand sunt bebelusi. Vorba ta, nu trebuie sa-i mai comparam ca o luam razna.
Loreen-si eu am fost sora mai mare si extrem de geloasa si asta a durat ceva timp. Dar acum ma inteleg extrem de bine cu sora mea si suntem cele mai buna prietene.
Olga si Maya (28.05.2005)
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor! Sa traim si cat putem sa ne bucuram de viata.
LA MULTI ANI si sarbatoritelor Olivia, Bianca Maria si Ana. Sa cresteti mari si frumoase.
Eu una sunt intr-o stare nasoala. Aseara ni s-a stricat televizorul si a trebuit sa cumparam altul nou. Distractia a costat cam 5 mil lei...si nici macar nu era inclusa pe lista de cheltuieli
.Dar asta e...
I-am cumparat lui Dragos o chestie tare faina ( nu va suparati pe mine pentru exprimarea plastica pentru ca nu stiu cum se cheama). Este ceva in care sufli si face balonase. Mai dar ce se mai distreaza....si incearca sa prinda balonasele
.
Elisor ma bucur ca te-ai mai linistit. Apropo...Dragos iti transmite
pentru reteta de cartofi. A mancat pina n-a mai putut. I-a placut la nebunie.
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
omustata spune:
Loreen-mango nu trebuie sa fie in nici un caz verzi. Trebuie sa fie un amestec de galben cu portocaliu si nu foarte tari.
Olga si Maya (28.05.2005)
Danelutza spune:
Tdi cautatzi si voi o casa care-i nu-i asha de proaspata, ca au astia niste pretzuri de-tzi vine sa fugi. si... insista la soatza sa caute altceva, el e italian nu ? atunci sa treaca la negocieri.
Mikka daca ai facut si mucenici, acushica sint la tine si cred ca aduc dupa mine si celelalte fete externe de Rominica.
Dar ca sa nu te sperii prea tare, sintetzi multe in Bucuresti, asha ca tot halim noi un mucenic, mic, mic. 
Olga 

sa-tzi ridice moralul, hai sus ca noi femeile sintem puternice, de-aia ne sarbautoresc barbatzii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Tdi eu am inteles 100 de euro...intr-adevar 1000 mi se pare si mie enorm de mult,mai ales ca eu si sotu aveam putin peste 1000 de dolari pe luna salariu
...
Am citit prospectele de la medicamente ca-s fanul lor cel mai inrait si acuma astept sa vad minunea medicinii romanesti...Claritinul este sirop si ii dau 2,5ml doza unica pe zi deci usurel tare...acuma io stiu de la ce naiba are bube...asta nu mi-a zis nimic nici asa nici asa...
Andreea.a Falmingo boys mai...de nu ailalti cipandale...?!![]()
Cuscra lasa nervii si discutiile interminabile cu tine ca tii post si poti sa te spurci la ceva omenesc ...![]()
Mersi pentru lamuririle cu mango...am luat pana acum verde spre rosu si a fost zemos si parfumat,apoi rosu portocaliu acru si sec...cred ca depinde de ce nimeresc...
Fug sa-mi spal buboasa si sa o culc ca sa am timp pentru mine...![]()
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Revin si eu cu datele cupilului.
Gabitam, la 9 luni fix 10.100 kg si 71.5 cm. Eu vad ca am mai dat jos 1 kg in vreo 2 zile, dar parca nu imi vine sa cred.
Ma tin de nu stiu cit timp sa multmesc gabiteim si lui Beatrice pentru carticica. Sa ma iertati ca nu am multumit la timp
.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
Cloreta spune:
Fetele ia vedeti aici
www.savefile.com/files.php?fid=9276795" target="_blank">Un barbat romantic
Pozele mele
gabitzam spune:
Cloreta, funny ![]()
Andrei face numai nazbatii. Ceva mai devreme si-a tras in cap uscatorul de rufe, acum are o vinataie "frumoasa" pe obraz.Acum si-a dat jos o soseta si o molfaie in gurita.
Dimineata am vazut ca a pleznit gingiuta la doi din cei patru dinti de sus care dau sa iasa. Poate de aia azi nu a mai fost asa marait si a mincat putintel mai bine.
Am mai pus niste poze, in linkul de la semnatura, cu maimutzica.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Danelutza spune:

m-a vazut barbatul ca rideam ca nebuna de una singura, bun filmuletzul, bine ca al meu e pasnic si nu le are cu dantzuiala.![]()
Gata va zic noapte buna, si ne intilnim miine la celelalt capitol, ca asta-i aproape gata. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami