Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 23
ela2004 spune:
Mersic mult de tot Mariee pentru raspuns.. Sa stii ca analizele le-am facut la Synevo si din cate am auzit sunt buni..Dar nu stiu exact daca s-au facut in timpul acela de 6 ore, pentru ca am fost dupa rezultate dupa 2 zile... Iar recoltarea a fost pe la 8.30..
Oricum data viitoare o sa incerc sa intervin sa se faca rezultatele in cele 6 ore si mai ales o sa incerc recoltarea la prima ora cand incep ei programul, adica 7.30...
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri..si..ne vedem la urmatoarele, nu-i asa?
dulci si
Alé spune:
Fetele, data fiind abundenta de subiecte cu tot delul de analize aparute in ultima vreme, propun sa redenumim subiectul asta Analize de tot felul. Ce parere aveti?
AngeliquedeS spune:
Buna seara fetelor. Azi Z4, temperatura si mai mica, 35,9. Am luat rezultatul la analize si se prezinta dupa cum urmeaza:
estradiol 157
FSH 7.24
LH 12.75 aici este insemnat ca este prea mare, normal fiind intre 2.4 si 12.6
Prolactina 295.6
TSH 2.6
Celelalte imi spune ca sunt in limite normale. Stiti cumva la ce se refera LH si ce inseamna daca este mai mare? Vad ca totusi nu este foarte mare fata de normal, dar a mai avut cineva problema asta?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Alé spune:
Autor: brunetica
Subiect: ureaplasma
Trimis la: 03/08/2006 22:55:37
nu prea stiu cum sa procedez, asa ca s-ar putea sa mai fac greseli.scuze....am si eu o problema, mare!!!!!
UREAPLASMA
singura posibilitate de a ramane insarcinata este fiv
am facut o data, a reusit, dar datorita ureaplasmei am pierdut-o la 13 saptamani
As mai incerca o data dar pana nu scap de ureaplasma mi-e cam frica.Nu cedeaza la antibiotic(din antibiograma).Ce sa fac , sunt disperata!
Ajutati-ma !!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: marryan
Raspuns la: 04/08/2006 09:21:10
bun venit brunetica, sper sa gasesti aici toate raspunsurile care te intereseaza, noi te vom ajuta cu mare placere, si sper sa ai sedere cit mai scurta si sa mergi drept la te....
la intrebarea ta o sa caut un raspuns si ti voi scrie, poate [ina atunci iti va da fetele noastre gragute niste sfaturi.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Mariee
Raspuns la: 04/08/2006 14:26:13
http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-genital-bolile/Boli-produse-de-bacterii---Clamydia-Trachomatis-Mycoplasma-Hominis-Gonococ-Ureaplasma-Urealyticum-BM-COM.php
Raspuns la: 05/08/2006 16:33:03
Astept in continuuare si alte mesaje de la voi in legatura cu UREAPLASMA asta, cu metodele ei de tratare.Ma gandesc ca poate exista anumite trucuri ce trebuiesc urmate in tratamentul cu antibiotic (cand sa le iau, cum....ce perioada e mai buna ca efectul sa fie maxim...), ceva, orice.Poate gresesc eu undeva?
In legatura cu maternitatea....as vrea si eu sa fie cat mai repede .Si va doresc si voua la fel.
va pup
Autor: name4camy
Raspuns la: 07/09/2006 19:11:32
Am si eu aceeasi problema ca si tine, aceasta ureaplasma care intradevar nu cedeaza la antibiotic.
Eu am 2 sarcini oprite in evolutie, una la 6 saptamani si alta decurand (miercuri)la 10 saptamani. Si prima si a doua doctora mi-au spus ca nu aceasta ureaplasma este cauza. Mi-au spus ca sunt multe femei cu acest microb care au dus sarcina la capat fara probleme, probabil cu ceva pastile.
Eu sper sa aflu cauza la biopsie, deoarece de data asta mi-au dus fatul la analize.
Sunt cam speriata pentru ca eu prin biopsie inteleg altceva.
Autor: name4camy
Raspuns la: 07/09/2006 19:12:42
Autor: musete
Raspuns la: 07/09/2006 22:12:10
Eu, pot sa ma laud ca am scapat de ureaplasma in 3 saptamani. Am descoperit-o acum 3 ani, toti med. mi-au yis ca nu-i motiv de infertilitate. Si atunci de ce se mai face...Deci, sigur, o am de cel putin 3 ani. adica, o aveam. Akum 3 saptam. mi.am inceput un nou set de analize, si uimire am descoperit din nou ureaplasma. Am fost disperata. Mi s-a prescris Sumamed, inclusiv sotului, am papat, insa din cate m-am documnetat, acest medicament, desi e f. scump, nu prea e eficace. asa ca, m-am pus pe citit, si am constatat ca, americanii recomanda ca tratam. tretaciclina, doxiciclina si eritromicina.Conform antibiogramei mele, germenele era sensibil la mine doar la eritromicina. Asa am si facut. Timp de 6 zile, am papat la eritromicina de ni s-a acrit , din proprie initiativa si, ieri, reyultatul mi-a confirmat, UREAPLAMA ABSENT! Da, sunt mandra. P.S. Pe perioada tratamentului, fara amor si fara alcool. Nici macar o berica!!1 Dk mai veri detalii, oricand!
Pupici, Musete
Raspuns la: 06/10/2006 21:56:00
mii de scuze ca nu ti-am raspuns pana acum , dar abia astazi am intrat pe messengar si pe forum.Am avut o gramada de probleme la serviciu ca nu am avut timp pentru mine, pentru net.......
Draga mea , nu trebuie sa te temi de biopsie.Eu am trecut prin asta la ultima sarcina care s-a oprit din evolutie si binenteles ca s-a incheiat cu un chiuretaj si cu biopsie.La 13 saptamani....iti dai seama ca altfel nu se putea.
Se face biopsie obligatoriu pt ca vor ei sa elimine una din cauze.De fapt singura cauza care se elimina prin biopsie si se numeste...nu stiu cum.I-mi scapa.Mie asa mi s-a explicat.E nasol intr-adevar daca apare acel ceva, dar sper ca nu e cazul la tine.La mine nu a aparut, asa ca asta a fost ok.
Despre ureaplasma ce sa zic.Este adevarat si mie mi-a zis un doctor ca e posibil sa poti duce o sarcina la termen cu ureaplasma prezenta, dar doctorita care ma trateaza pe mine nici nu vrea sa auda de un nou fiv, pana nu tratez ureaplasma.Zice ca da malformatii grave, poate opri sarcina din evolutie si la luna mare ,de exemplu 7 luni.....si daca tot am pierdut o gramada pana acum , inclusiv un fiv,si tinand cont ca am facut si analize genetice, deci zic eu ca am trecut prin toate,chiar ma gandesc si eu serios la varianta asta ca nu am sa mai incerc un fiv pana nu scap de ureaplasma.
e e mai grav, e ca am incercat 2 din antibioticele din antibiograma, respectiv vibramicina si wilprafen(substanta este josamicina), si nu cedeaza.O sa incep prin noiembrie sa mai iau o data wilprafenul, fara contact sexual, fara alcool...fara nimic.Poate de data asta o sa am noroc.Eu analizele le-am facut la bios-diagnostic si la sanador.
Acum o sa ma duc la victor babes la centu de diagnostic si tratament.
Tu ce analize ai mai facut?
Sper ca-ti doresti si tu o sarcina, nu? Si sa se opreasca toate asa din evolutie...
Eu zic ca nici ureaplasma asta nu trebuie sa o lasi prezenta la nesfarsit.Chiar daca dr. spune ca nu este o problema, sti cum e, mai bine sa sti ca ai incercat tot ce s-a putut.
Te pup si astept sa-mi spui ce ai facut cu biopsia.
ache spune:
buna fetelor,
tocmai am sosit de la laborator cu rezultatele la analizele hormonale din ziua a 2-a,dar nu reusesc sa ma lamuresc si nu prea am rabdare pana merg la doctor,va rog sa ma ajutati
suna cam asa:
-free thyroxine(FT4)= 1.5ng/dl (0.7-1.85)
-sensitive TSH = 1.6148 ulU/ml (0.35-4.94)
-prolactin = 59.37 ng/ml (1-30)
-follicule stimulating hormone= 5.15 mlU/ml
-luteinising hormone = 4 mlU/ml
-estradiol = 17 pg/mL
-testosterone = 1.99 nmol/l (0.0-3.5)
am mai facut si un test DHEA-SO, ceva cu sulful,dar primesc raspunsul in 10 zile,nu stiu pt ce este.
nu inteleg de ce nu mi-a dat sa fac si progesteron,poate nu e pt ziua a 2-a
noi incercam de aproape un an,dar nimic nimic
am un CM neregulat,in medie vine la cam 60 de zile,dar de cand incercam e si mai haotic decat de obicei
si sa nu uit,am 29 de ani
iuli-ana spune:
Mariee,Avalon,ajutati-ma si pe mine,pls!
rezultatele din Z17(testul de ovulatie s-a pozitivat in Z15) arata asa:
-estradiol -108(vn faza ovulatorie 36-251)
-LH -11.096(vn faza ovulatorie 4.34-72.19)
In Z24 rezultatele arata asa:
-progesteron -8.5(vn faza luteala 1.2-24.8)
-prolactina -26.07 si aici intervine suspansul!Pe buletinul de analize scrie asa
-valori premenopauza-1.2-19
-valori menopauza-1.5-18.5
Dar cu mine cam ramane?Eu in ce tabel ma caut???
Are cineva idee???
Sa inteleg ca prolactina e oarecum marita???
Sunt in pom pana joi,poate ma lamuriti voi!Multumesc anticipat!
iuli-ana spune:
Fetelor,cu ce sa va mituiesc sa ma luminati si pe mine???
M-a programat la endocrino abia pt joi la ora 19.45,dar pana atunci simt ca iau razna!!!
Avaloooon???
dj_mama spune:
Iuliana, mama, n-o mai striga pe Avalon ca e sub paturica ca tocmai a facut ET la FIV si nu mai intra pe aici
Sunt bune toate
Cam scazute LH si progesteron dar totusi normale
Prolactina nu e marita; doar nu o voiai mica sa-ti indice menopauza prematura? Mare inseamna cand este, nu stiu, peste 180, mi-e lene sa ma uit acum pe buletinele mele
iuli-ana spune:
dj_mama,sar'na!
Asteptam vesti cat mai bune despre Avalon si daca poti,te rog sa o pupi dulce!
Pt tine un buchet de flori mare cat inima ta!