Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns name4camy spune:

Salut draga brunetica
Si pe celelalte fete le salut si va pupic
La biopsie a iesit ca am uterul uscat din cauza asta sarcina nu se hranea. Mi-a dat sa iau Ciprinol, Flamexin timp de 5 zile incepand cu prima zi a menstruatiei, Acid folic si Vitamina E. Toate astea timp de 3 luni.
Acum m-am pricopsit si cu o rana pe col, asta o cauterizez luna viitoare, in ultima zi a menstruatiei.
Vinerea trecuta am facut si Zoonoze si sper sa nu imi iasa nimic. Zoonoze sunt bolile care le fac toate animalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Fetelor azi am luat rezultatul analizelor din ziua 21. Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o oarece interpertare a lor intrucat pana ajung la ginec. sa mi le citeasca mai e ceva timp.
Si cum ziceam:
Estradiol: 342,9 /161-774
Progesteron: 85,18 /5.3-86
Prolactina: 661,2 /127-637
Ce pot sa observ si eu este ca am prolactina peste limitele normale dar mai mult nu stiu. Va rog sa imi impartasiti din experientele vostre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns pana merg la dr cu tiate analizele in dinti.

La IMUNOLOGIE rezultatele sunt:
1.Antirubeola LGG-pozitiv-192.4 (0-5 negativ; 5-9.9 echivoc si peste 10 pozitiv)
2.Antirubeola LGM - negativ-0.183 (0-0.6 negativ, 0.6-0.79 echivoc si peste 0.8 pozitiv)
3.MCV LGG - pozitiv- 216.8 ( 0-14.9 negativ, peste 15 pozitiv)
4. CMV LGM - negativ- 0.224 (0-0.39 negativ, 0.4-0.49 echivoic si peste 0.50 pozitiv)
5.Toxoplasma LGG- negativ
6.Toxoplasma LGM- negativ

la BACTERIOLOGIE rezultatele sunt:
1.Ag Chlamydia- negativ
2.Mycroplasma hominis+ Ureaplasma urealiticum- pozitiv si fac tratament cu Azitromicin.

Azi am facut analizele hormonale si iau rezultatele saptamana viitoare pe miercuri. Sa vedem ce valori or sa aiba si ele, mai ales ca sotul meu a ajuns la concluzia ca daca fac 2 analize una e pozitiva si tratamentul este extrem de scump.

Imi poate explica si mie careva daca este bine ca am valori pozitive la Imunologie si ce inseamna daca sunt pozitive?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

scumpa mea catty
Raspunsul este unul bun!! Sunt bune analizele-adica ai avut contact cu ele in trecut ( vezi IgG+ ) si ai imunitate in prezent ( Ig M - ).
E o mica problemutza la Toxoplasma bat-o vina: nu esti imunizata pt.ea dar nici nu o ai in prezent. Cu alte cuvinte sa fii f. atenta caci daca intri in contact cu ea taman cand esti insarcinata nu-i bine! Cum sa te feresti? Pai consumand carne bine tratata termic,si sa nu prea mangai pisici sau sa intri in contact cu ladita lor de nisip ! . In rest ok. Te pup si iti doresc sa ai un rezultat bun si la hormonale!

mami2 - nu vreau sa spun vreo prostie... nu e f. mare peste limita...mi se pare ca exista tratament pt. scadera prolactinei( Dostinex???). Eu nu am avut problema asta asa ca sper sa-mi fi ramas bine in cap ce am mai citit si eu pe ici-colo!
dany

Mergi la inceput

DANYALO, multumesc de raspuns. Stiu ca nu am avut toxoplasmoza. Din cate imi spui tu ca ar fi cauza unei posibile toxoplasmoze, carnea nu o mamanc decat fiarta sau facuta la cuptor, nu am nici un fel de animale in casa si nu am prieteni care sa aiba animale, iar pisicile nu imi plac de fel. Oricum voi fi f atenta sa nu cumva sa ma infectez atunci cand mai merg la tara la socrii, desi eu ma feresc de animale pt ca stiu ca sunt purtatoare de diverse boli.
Acum stau linistita si sa rog sa iasa bine analizele hormonale pt ca luna viitoare sa fac prima IA.
Te pup si sa auzim de bebe curand.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele, va rog sa-mi spuneti si mie ce analize se fac in ziua 7,14,21... mie inac Dr nu mi-a recomandat sa le fac... are ceva daca merg sa le fac eu singura... macar sa ma linistesc....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

MArieta, eu stiu asa (minimale):
in una dintre zilele 1, 3 sau 4: FSH, LH, prolactina (asta parca nu prea variaza in timpul lunii asa ca o poti face oricand dar se face la inceput de luna ca sa stii daca te apuci de stimulari sau o tratezi mai intai de toate, daca e marita); atentie sa le faci foarte devreme iar prolactina sa nu bei nici apa eventual sa nu te speli pe dinti;

in zi 7 n-am auzit sa se ceara, nu cred ca are vreo importanta; eventual in una dintre zilele 10-12 se face estradiolul care daca e prea mic nu stimuleaza hipofiza sa produca FSH dar o faci mai bine
in zi 14: estradiol, prolactina (DACA N-O AVEAI), LH si daca vrei TSH ca sa vezi cum stai cu tiroida (eu zic ca macar o data in viata este prudent sa stii asta), se mai recomanda si testosteron

in zi 21 se face progesteronul;
rog, corectati-ma

cand bb tot intarzie sa apara, nu poti saa stai cu mainile in san; stiu ca abia te-ai casatorit si este prematur dar l-ai astepta mai linistita daca vezi ca e ok;

daca ies bine, apoi sotul sa faca spermograma (ceea ce urasc ei mai mult, dar m-au uimit cate nenorocite de cazuri sunt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

dj_mama multumesc tare mult de informatii... vad ce pot sa fac din ele luna asta ce nu luna viitoare. La mine problema e veche...nu incerc dupa casatorie ci dinaintea ei....am avut SEU si de atunci sper, sufar si ma rog. Mai nou am schimbat si dr, merg la DR. Gherasie (d-na) si ma intelege, ma sprijina si-mi recomanda ce e mai bun... acum as vrea sa fac si hormonalele sa ma linistesc....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Fetelor am rezultatul la hormonalele din z3-5
ESTRADIOL- 102.3 (faza foliculara 46-607)
FSH- 8.0 (faza foliculara 3.5-12.5)
LH- 5.41 (faza foliculara 2.4-12.6)
PROLACTINA- 291.1 (127-637)
TESTOSTERON- 2.83 (0.22-2.9).
Ce parere aveti de ele? Sunt bune? Ca in limite sunt sigur.

catalina

Mergi la inceput

Nu vrea nimeni sa isi dea cu parerea asupra anaizelor mele?

catalina

Mergi la inceput