Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 22
noela_carmen spune:
ce draguta esti ca ai rabdare!!!
cred ca din totodeauna am avut probleme cu prolactina.in tinerete din cauza unei picaturi de lapte pe care am vazut-o pe san,mi s-a pus diagnosticul galactoree si bien sure draga mea, bromcriptina. nu am luat-o niciodata, de frica sa nu innebunesc, asa scria in prospect, ca e posibil sa ajungi pe la glumeti, si am zis, jamais!
Mariee spune:
Ralucuta, stai linistita, nu e grav LH ul!!!!!Dar cum stai cu ceilalti hormoni???? continua analizele ptr Z14 si 21 si apoi mai vedem!!!!!!
pupiceiiiiii
ralu71 spune:
Marie multumesc mult de tot pentru raspuns.
Ceilalti hormonei se prezinta cam asa:
TSH:1,52mIU/L
FSH:5,54mIU/L
E2:240,73pmol/L
prolactina:275,9mIU/L
Din cate am vazut eu din buletinulde analaiza s-ar situa in valori normale,dar dupa cate am citit pe-aici aceste valori normale difera de la un laborator la altul.
Doctoreasa mea nu mi-a dat sa mai fac analize si in Z14,iar in Z21 mi-a dat doar progesteron.
Problema e ca bebe nu vrea sa vina desi incercam de vreo 2 ani iar eu deja sunt ingrijorata(am 35 de ani deja si stiu ca acum"merge mai greu"...)Orice sfat e bineveni...
VA pup,
Raluca
Mariee spune:
quote:
Originally posted by ralu71
Marie multumesc mult de tot pentru raspuns.
Ceilalti hormonei se prezinta cam asa:
TSH:1,52mIU/L
FSH:5,54mIU/L
E2:240,73pmol/L
prolactina:275,9mIU/L
Din cate am vazut eu din buletinulde analaiza s-ar situa in valori normale,dar dupa cate am citit pe-aici aceste valori normale difera de la un laborator la altul.
Doctoreasa mea nu mi-a dat sa mai fac analize si in Z14,iar in Z21 mi-a dat doar progesteron.
Problema e ca bebe nu vrea sa vina desi incercam de vreo 2 ani iar eu deja sunt ingrijorata(am 35 de ani deja si stiu ca acum"merge mai greu"...)Orice sfat e bineveni...
VA pup,
Raluca
Ralu, cere si prolactina la Z21, intr-adevar valorile difera de la un laborator la altul, ar trebui sa le ceri limitele de normalitate ptr cele 3 faze: foliculara, ovulatorie, luteala!!!!!
Eu cred ca ar fii bine sa faci si E2, LH si progesteron la Z14 ( ptr faza ovulatorie deci)!!!!!!
Felicitari ptr rezultatele la Z3, ai un super FSH!!!!!!!
t pup dulceee
ela2004 spune:
Fetele am si eu nevoie de ajutorul vostru.. Am facut analizele pentru ziua 3 si au iesit urmatoarele:
Estradiol 46.54
FSH 2.6
LH 2.19
Prolactina 233.7
Din cate mi-a spus asistenta pare ca sunt in ordine, dar mie mi se pare ca am niste valori prea mici pentru FSH si LH...Voi ce ziceti?? Ajutor...Din cate am citit pe aici pare ca am niste valori cam mici si ca sa nu mai spun ca mi se par si sub limite (daca stiu eu bine sa interpretezi limitele corect)...
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, pentru ca eu fac analizele astea hormonale de capul meu, fara trimitere de la doctor, si pana ajung la el mai dureaza...pentru ca vreau sa le fac si pe cele din ziua 14 si 21.
Va pe toate..
tzuca74 spune:
Ela si eu am avut ani in sir LH si FSH mici nu numai in Z3 ci mai important si in Z14 si Z21.Le-am reglat naturist cu Maca si tinctura de branca ursului.Chiar am facut analize pt.z 21 si au iesit supper!! Numai bb nu apare dar asta din cauza trompelor mele blege...Inainte pt.LH si FSH doctori mi-au recomandat Puregon care este extrem de scump(am dat intr-o luna 12 mil.) si cu efect de scurta durata.
ela2004 spune:
Mersi mult Tzuca pentru raspuns, dar eu tot nu pricep...sunt in regula rezultatele sau nu?? Abia peste celelalte rezulate din ziua 14 si 21 o sa ajung la doctor si parca nu mai am rabdare...
Mariee spune:
quote:
Originally posted by ela2004
Mersi mult Tzuca pentru raspuns, dar eu tot nu pricep...sunt in regula rezultatele sau nu?? Abia peste celelalte rezulate din ziua 14 si 21 o sa ajung la doctor si parca nu mai am rabdare...
ela, ce varsta ai??? valorile tale sunt ok, stai linistita!!!!!!!
pupiceiiii
Mariee spune:
quote:
Originally posted by ela2004
Mariee..am 31 ani...si
merci ela!!!!
referitor la analizele tale, val FSH este mica, dar e ff bine sa fie mica.... in schimb eu sunt putin sceptica in sensul ca daca analiza nu a fost prelucrata in aceeasi zi in care s-a facut recoltarea, rezultatul poarte fii cam denaturat!!!! Si ar mai tb ca recoltarea sa se faca dimineata, inainte de 10 neaparat!!!!
te pup dulce si incearca sa gasesti un labo. care sa respecte aceste cerinte ale tale ptr z14 si z21, altfel la prolactina din z21 vei avea iar rezultate infidele realitatii... eu banuiesc ca aceasta valoare de z3 al FSH ului a fost usor denaturata totusi, cred insa ca nu e foarte departe de realitate!!!!!
t pup dulceeee