Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 21
noela_carmen spune:
Mariee, de ce spui ca prolactina nu trebuie facut in ziua 3???
explica-mi, pliz,pliz,pliz.
pentru eu sunt un pic in ceata cu analiza asta. in ziua 3 era 14.26(vn=1.39-24.2), iar in ziua 21 era 26.73(!).
recoltarea s-a facut dimineata pe nemancate, prelucrea in schimb...peste vreo 3 zile cred.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
Mariee, de ce spui ca prolactina nu trebuie facut in ziua 3???
explica-mi, pliz,pliz,pliz.
pentru eu sunt un pic in ceata cu analiza asta. in ziua 3 era 14.26(vn=1.39-24.2), iar in ziua 21 era 26.73(!).
recoltarea s-a facut dimineata pe nemancate, prelucrea in schimb...peste vreo 3 zile cred.
noela, poti sa o faci dar in Fr nu o prescrie nici un dr la Z3!!!! Ideea e cam asa..... prolactina e ff importanta sa fie in limite normale in faza luteala, altfel apar pb de implantare!!! In plus ea este influentata de valorile progesteronului, daca acesta e micutz apar fluctuatii rapide ale prolactinei asociata in general cu tensiune la nivelul sanilor!!!
dar repet, poti sa o faci si la z3, insa ea e ff importanta la z21 sa fie in limite normale.... si.... tb neaparat facuta in conditiile care ai spus tu, dimineata, fara stres si prelucrare in aceeasi zi a analizei.
te pup dulceee
_
si maine e o zi...
Mariee spune:
quote:
Originally posted by corinuk
Buna fetelor!
Mi-am luat in seara asta rezultatele la DH z23 si vad ca prolactina este peste limita cu mult adica 864.3(v.n127-637)!Va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine cu problema asta!
Multumesc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corina, este mare dar numai la valori de 3 ori peste limita max sunt pb hipofizare!!! Nu te ingrijora prea rau, incearca sa eviti stresul cat mai mult si daca nu iei medicamente incearca sa bei ceai de cretisoara si coada soricelului pana la CM.
pupiceiiii
andreiclau spune:
ce ziceti de analizele astea in ziua 21 prog 0.53
fsh 5.95
lh17.36
tsh2.76
prolactina 13.6
estradiol21.6
Mariee spune:
quote:
Originally posted by andreiclau
ce ziceti de analizele astea in ziua 21 prog 0.53
fsh 5.95
lh17.36
tsh2.76
prolactina 13.6
estradiol21.6
mi se pare cam mic progesteronul.... ar fii bine sa iei ceai de cretisoara
pupiceiiii
noela_carmen spune:
mariee, mariee stai, stai nu pleca, sa te mai iscodesc un pic.
tare vroiam sa stiu care este legatura dintre prolactina marita si faza luteala.sar'na ca m-ai luminat. aha, deci pot fi ceva probleme de implantare.
mai lucrurile asatea sunt de finetze si trebuie foarte bine studiate.
nici nu stii cat m-ai luminat.am un candelabru intreg in cap.
progesteronul a iesit in ziua 21=23.67(vn=5.25-38.63)
sanii , acum vreo 3 luni , dupa ovulatie erau extrem de greu de suportat(si la propriu si la figurat), dureri, intepaturi, arsuri, si umflati de ziceai ca am ugere, nu cred ca am ratat ceva.
acum am scapat de durere, dar de umflatura, tensiune , nu.
pe unde sa ma mai duc sa ma uit ce trebuie sa fac pentru prolactina asta?
ca am intrat pe atatea subiecte ca nu mai stiu unde trebuie sa intru sa-mi citesc raspunsurile, pe unde trebuie sa dau eu raspunsuri...
Mariee spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
mariee, mariee stai, stai nu pleca, sa te mai iscodesc un pic.
tare vroiam sa stiu care este legatura dintre prolactina marita si faza luteala.sar'na ca m-ai luminat. aha, deci pot fi ceva probleme de implantare.
mai lucrurile asatea sunt de finetze si trebuie foarte bine studiate.
nici nu stii cat m-ai luminat.am un candelabru intreg in cap.
progesteronul a iesit in ziua 21=23.67(vn=5.25-38.63)
sanii , acum vreo 3 luni , dupa ovulatie erau extrem de greu de suportat(si la propriu si la figurat), dureri, intepaturi, arsuri, si umflati de ziceai ca am ugere, nu cred ca am ratat ceva.
acum am scapat de durere, dar de umflatura, tensiune , nu.
pe unde sa ma mai duc sa ma uit ce trebuie sa fac pentru prolactina asta?
ca am intrat pe atatea subiecte ca nu mai stiu unde trebuie sa intru sa-mi citesc raspunsurile, pe unde trebuie sa dau eu raspunsuri...
_
si maine e o zi...
stau, stau, nu fug....
tu ai totusi progesteronul bun, sa stii.....
referitor la sani, eu am certitudinea ca din toate naturistele mi-a facut cel mai bine cretisoara si coada soricelului ptr pb asta!!!!! dupa 3 luni de tratament nici in luna de pauza nu am mai avut tensiunea aceea insuportabila la sani. Si mai conteaza sa elimini cat mai mult posibil stresul!!!!!
p forum erau cateva subiecte interesante, unul de numea Hiperprolactinemie, il mai caut si ti l trim cum il gasesc......
pupiceiiii
noela_carmen spune:
mariee, sar'na, sar'na.
de cate ori iti vad numele imi aduc aminte de filmul acela cu papagalul poli care avea prietana o fetita cu numele Marie(citeste cu accent engelezesc!). un inger de fata, o scumpete ...ce mai...am murit de dragul ei. tu ai vazut filmul?
Mariee spune:
noela, uite ce am gasit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59558&SearchTerms=hiperprolactinemie
DAR.........NU CARE CUMVA SA IEI MEDICAMENTE!!!!!!
cum mai spuneam, daca val prolactinei nu e de 3 ori mai mare ca val max nu sunt pb ale hipofizei, se rezolva usor cu coada soricelului si cretisoara!!!!!!!
merci frumos ptr cuvintele frumoase, nu, nu am vazut filmul, am sa il caut!!!! multumesc inca odata
pupiceiiiiii
ralu71 spune:
Buna fetelor,
Azi am luat si eu rezultatele de Z3 si dintre toate valoare LH este mica(1,86mIU/L iar normaleste 2,58-12,1).
Din cate am citit pe-aici ar putea fi o dereglare a hipofizei?
De asemeni am si dureri de sani inexplicabile.Ce credeti?Astept parerea si sfaturile voastre.
Va multumesc,
raluca