Regimul disociat (5)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana2004 spune:
Salut
am trecut si eu un pic sa va salut...
Am bagat in mine mucenici..azi 

Merit

Dar imi trebuie ambitie sa m-a apuc sa fac abdomene si eu....
Bafta la slabit....
IOANA 2006(1an si 2 luni)
ioana2004 spune:
Salut
am trecut si eu un pic sa va salut...
Am bagat in mine mucenici..azi 

Merit

Dar imi trebuie ambitie sa m-a apuc sa fac abdomene si eu....
Bafta la slabit....

oana69us spune:
Salut!
Vin la raport cu inca un kil in minus....61! Sper sa fie bun cintarul..
.
Am si io intrebare: am tot vazut ca faceti legume in punguta magica. Ma invatati si pe mine cum fac?
Intreba cineva despre un site cu fitness. Postez unu' :http://www.florentina.ro/, dar sincer eu prefer pilates...
Pup, si spor la slabit
ioana2004 spune:
Neata fetelor...
M-am apucat de exercitii si am gasit un program...Pilates de gimnastica unde faci aerobica si sunt super incintata...
Am facut dimineata...azi si sunt super multumita...
adrianafedorca spune:
neata fetelor
inca rezist cu disociatul pe mese , inca rezist sa nu ma cantaresc...oricum cred ca se da mai greu jos asa, dar macar ma simt bine, trag tare si cu abdomene sper sa se vada ceva caurand , in iulie trebuie sa merg la o nunta si nu pot sa merg asa cu burtoiul asta dupa mine

ioana2004 am si eu exercitiile cu pilates sunt f bune si eu am facut , acum m-am apucat de tae bo, succes cu aerobica
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ioana2004 spune:
Mersi frumos Adriana...
sunt foarte multumita de exerc.. astea...Daa cum e tae-bo asta....?Ai vreun link,ceva?
ralucasimarius spune:
Eu am aplicat alta tactica: disociat pe mese, fara piine,dulce si prajeli. Problema este ca m-am cintarit azi si........57. Sa fie asa din cauza ca sint inainte de CM?
baicualina spune:
sant si eu pe-aici ....nimic de declarat...![]()
ca azi la legume fructe am papat cativa cartofi prajiti...cativa!da nu ma bateti da?
am fugit ca am treaba
Alina
mamica de Diana
adi69 spune:
Mai fetelor,m-am uitat pe prima pagina si am vazut numai categoria usoara..primiti si una de categoria grea ?
37 ani,1,78,127kg la inceput de dieta,asta pe 1 februarie.
Azi m-am cantarit ,pt saptamana asta,119kg fix.
Am inceput cu dieta disociata ,cate un aliment pe zi,sase zile..am continuat cu 3-3-3,m-am stabilit la :carne de pui sau peste fiarta sau gratar,iaurt,fructe,legume un singur fel de aliment la masa,o masa pe zi(max doua)...dupa cum am prin frigider.
Ieri am mancat pulpe de pui (una jumate)fierte.
Azi un iaurt si branza de vaci.
Nu promit sa intru zilnic,sigur voi anunta schimbarile la cantar...mai ales pe cele in minus..:)
Va doresc dieta usoara si la cat mai putine kg..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
andreea_trend spune:

Am revenit si eu... din pacate am cam tras chiulu' cu regimu... ca de fuu 1 si 8 Martie si nu am putut refuza mici delicii
insa partea buna e ca nici nu am pus nimic
... dar gata de azi reluam chinuiala...
Nunta noastra
Poze