Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 7
impreuna spune:
Si eu merg vineri la buni a mea, e drum lung pana la Arad, da se merita ca nu mai pot de dor
Razuco te-ai ingalbenit mama :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
De 8 martie nu-i iau nimic soacra-mii, nici macar nu o sun. Si nici sotul nu ii ia, ca nu trecem pe acolo si in alta zi nu are farmec. Ce rea sunt!
Flavia si fetele care mai au bunici-sa va traiasca cat mai mult, ca eu tare ii duc dorul, am iubit-o pe bunica la nebunie si ea pe mine la fel. Hai ca incep sa
Razuca, cum iti mai este?Uite niste de la mine
Andreea
Marina, si la mine eprima luna fara antibb. Sper sa nu asteptam prea mult.
Alynutza, sa-ti traiasca soacra! Traiasca soacrele bune!
Cami
Dana, bine zici cu cadoul soacrei.
Pentru toate soacrele rele din partea mea.
va pup
Alynutza spune:
Cherry, mersi mult, si eu vreau sa-mi traiasca, am avut noroc sa fie buna, cand mai vad cate spuneti voi aici...
lavinai spune:
fetele, frumoasele!!! maine este ziua noastra si vremea asta nu vrea sa tina cu noi deloc....
la toate!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005) si nepotzica alexia
Pozici noi
impreuna spune:
Astept sa vina sotul acasa si sa mergem la cumparaturi, inclusiv cadouri pt 8 martie. I-am chemat si pe socrii cu noi (eu), sper sa nu fi facut vre-o prostie :) Adik sa putem umbla linistiti si sa cascam okii pe la ce avem chef, fara sa ne bata la cap...
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Bau!
Ce faceti gagici? Eu am ajuns acasa...intr-un final glorios. Caci am avut azi la treabaaaaa..... Ma rog!
Deci...soacra-mii ii cumpar un radio! Da, da...ati auzit bine! Nu-i mai place cel din bucatarie si am vazut unul dragut, care e si cu cd-uri, asa ca il leg cu ata de martisor si al ei sa fie! Plus lumanaricile de 1 martie de care v-am povestit. Si gata cu cadourile!
Voi vad ca in functie de culoarea soacrei. Ceea ce pana la urma e echitabil!
Andreea cum a fost la bal? Am uitat sa intreb...Si felicitari pt sora ta. Sa fiti doua frumoase!
Va pup si revin mai pe seara!
diadaniela spune:
eu nu consider ca e obligatia mea sa-i cumpar eu cadou.eu o sa-i cumpar mamei mele.daca as tine vreun picut la ea ar fi altceva,dar asa........
fetele cu soacre bune ,nu stiti ce norocoase sunteti.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
nici eu nu ii iau nimik la soacra!!!i!!! eu ii iau la mami meu (ea e "prioritatea mea")!!! iar sotzu' sa ii ia la maicasa!! oare sunt rea???
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
BraveGirl spune:
Buna seara! Va multumesc pt sfaturi fetelor, dar eu am cel mai capos sot din lume. Daca va spun ca in we de dupa nunta ne-am dus la Sinaia si am avut prima nostra cearta in calitate de sot si sotie din cauza socrilor, evident. Atunci mi-am dat seama ca NICIODATA el nu o sa-mi dea mie dreptate. Nu-mi venea sa cred ca omul care cu o saptamana in urma era alaturi de mine 100% in cearta cu tatal lui, acum uitase totul si era impotriva mea. Evident ca desi ii spusesem socrului ca nu vreau sa-i vad la Sinaia a trebuit sa-mi petrec ziua de sambata cu ei ...dar lasa ca ma fac eu mare...nu stiu daca ma credeti, dar ma enerveaza la culme ca el trebuie sa stie tot, sa ne spuna el tot timpul parerea lui, de parca pe mine ma intereseaza...nu e lucru pe care il facem fara sa stie el. Sa va dau un exemplu de cat de absurd e.Asta toamna aveam amandoi examen la facultate in Constanta si am plecat joi seara fara sa-i spunem.De fapt eu credeam ca stia de la sot, ca doar nu era sa-l sun eu sa-i dau raportul. Si ne suna pe drum si eu ii spun ca suntem in masina, si incepe sa-mi faca un scandal monstru la telefon ca am plecat fara sa ii spunem. Noi urma sa mergem sambata la restaurantul unde faceam nunta sa vorbim de meniu. Si ce credeti ca a facut? Desi ii spusesem ca vorbesc eu si stabilesc alta intalnire, el s-a dus si a stabilit meniul la restaurant asa cum a vrut el. Am facut o criza de nervi ....
Hai ca m-am intins prea mult...Pupici
==========
Corina
Albumul meu
lavinai spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Buna seara! Va multumesc pt sfaturi fetelor, dar eu am cel mai capos sot din lume. Daca va spun ca in we de dupa nunta ne-am dus la Sinaia si am avut prima nostra cearta in calitate de sot si sotie din cauza socrilor, evident. Atunci mi-am dat seama ca NICIODATA el nu o sa-mi dea mie dreptate. Nu-mi venea sa cred ca omul care cu o saptamana in urma era alaturi de mine 100% in cearta cu tatal lui, acum uitase totul si era impotriva mea. Evident ca desi ii spusesem socrului ca nu vreau sa-i vad la Sinaia a trebuit sa-mi petrec ziua de sambata cu ei ...dar lasa ca ma fac eu mare...nu stiu daca ma credeti, dar ma enerveaza la culme ca el trebuie sa stie tot, sa ne spuna el tot timpul parerea lui, de parca pe mine ma intereseaza...nu e lucru pe care il facem fara sa stie el. Sa va dau un exemplu de cat de absurd e.Asta toamna aveam amandoi examen la facultate in Constanta si am plecat joi seara fara sa-i spunem.De fapt eu credeam ca stia de la sot, ca doar nu era sa-l sun eu sa-i dau raportul. Si ne suna pe drum si eu ii spun ca suntem in masina, si incepe sa-mi faca un scandal monstru la telefon ca am plecat fara sa ii spunem. Noi urma sa mergem sambata la restaurantul unde faceam nunta sa vorbim de meniu. Si ce credeti ca a facut? Desi ii spusesem ca vorbesc eu si stabilesc alta intalnire, el s-a dus si a stabilit meniul la restaurant asa cum a vrut el. Am facut o criza de nervi ....
Hai ca m-am intins prea mult...Pupici
==========
Corina
Albumul meu
corina, cam nasoala situatia la tine!!! ai incercat sa le spui lor (socrilor) direct sa va lase pe voi sa va conduceti viata, ca doar sunteti o familie?? sau nu iti poti permite sa le spui?? cel mai bine ar fi daca ai reusi sa il faci pe sotzu' tau sa fie de partea ta, atunci ar fi mai usor sa vorbiti cu ei, sa va mai lase si pe voi sa respirati.... paote daca ai vorbi cu el, i-ai explica frumos ce te deranjeaza, faptul ca vrei sa luati decizii doar voi doi pt familia voastra...
stii cum e , de dat sfaturi e usor......
uite un pt tine sa nu mai fi suparata!!
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele