Clubul nurorilor (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello nurori!
am trecut sa va salut si sa va spun soacra-mea face sfestanie vineri.poate se face si ea mai buna.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza fetelor.
Is tare pleostita, asa m-am saturat de vremea asta, zici ca suntem in miezul iernii, atata a nins... Parca nu mai vrea sa plece iarna asta urata. In plus e tare frig aici la birou unde m-au mutat, e gresie pe jos, simt ca ma iau rinichii si picioarele mi-s bocna...
Maine deja e 8 martie si inca pentru soacra n-am luat nimic, l-am intrebat aseara si pe iubi ce sa-i luam, bineinteles ca n-are nici o idee... Si ma gandeam sa-i mai luam ceva in afara de flori, dar e asa complicat, pentru ca nu prea le are cu cosmeticele, crema abia ce i-am luat de ziua ei...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am auzit si eu ca nu e bine sa se cnune religios fratii in acelasi an. Dar asta e. Ce sa facem acuma? Eu o cunun cu placere ca esora mea. Si nici nu bag in seama toate superstitiile. Ca dac le bagam in seama, nu mai aveam cercei si lantisor cu perle la nunta.
Maine e 8 martie si eu voi fi singura acasa Iubi pleaca in noaptea asta la Bucuresti si vine maine noapte. El spune ca ajunge pe la 6, dar nu cred ca va termina treaba asa repede sa prinda trenul de la ora 13. Asa ca voi sarbatori 8 martie singura acasik.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu nu ii cumpar nimic.daca vrea fii-su sa-i cumpere bine ,daca nu asta e.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Vorbiti cumva de cadou la soacre? Eu nu ii fac nici un cadou. Si nici nu o sun sa ii pun "La multi ani" ca o jignesc. Ca la ei nu se spune asa ceva. Nici ea nu m-a sunat niciodata sa imi spuna nici mie, nici lui iubi....Asa ca nu ma agit pt ea.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

eu nu ii cumpar nimic.daca vrea fii-su sa-i cumpere bine ,daca nu asta e.

Nici eu ! adik...nu mai e nevoie. am primit 1 pachet de cafea si cum eu "nu cafea, nu tigari, nu ", o pasez.. stiu, nu e frumos , dar... e util. si ma scuteste de cheltuieli... mai bine-mi iau eu o cioco decat sa-i iau scorpiei o floare... in schimb, pt mama iau cu drag... ink nu stiu, da' ceva dulce...

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, eu va cred, nici eu nu-mi bateam capul, dar ce sa fac daca soacra mea e buna..., nu vreau sa fie situatia inversa, soacra buna cu nora rea...

Andreea, eu n-am auzit de superstitii de genul asta. Oricum, daca stai sa te iei dupa toate prostiile nu stiu zau unde ajungi. Asa ca... felicitari din partea mea si pentru viitoarea miresica si pentru viitoare nashica!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Nici eu nu-i iau nimic soacra-mi,nici ea nu s-a deranjat de ziua mea...nu facea ea "greseli" de-astea nici cand eram "bune",noi intotdeauna i-am luat cate ceva dar anul asta ma sare...!
Flavia,am intrat un pic pe la nostalgice si asa m-au pocnit amintirile...mi-e dor de copilarie,de casa bunicilor unde era tot timpul cald si bine,de bunica mea blanda si frumoasa...hai ca iar am inceput sa plang!
Andreea,nici eu nu sunt superstitioasa dar ascult intotdeauna de preot,daca zice ca e ok...nu e nici o problema!Vei fi o nasica super cu bb la purtator,eu am fost moasa la baietelul fratelui meu si eram in luna 9,dupa o saptamana am nascut
Raza,cum te mai simti,ti-a trecut ?
Acum va las,a venit mama sa stea cu Mihai,noi la ora 17 avem serbare la gradi cu ocazia zilei de 8 martie...sa vedem ce surpriza mi-a pregatit Georgi,nu a vrut sa-mi zica nimic...SURPRIZA TOTALA!
Va pupik!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72
am intrat un pic pe la nostalgice si asa m-au pocnit amintirile...
Raza,cum te mai simti,ti-a trecut ?

Nu mai fi supi... k imi amintesti de buni a mea si incep si eu.. Da, mi-a trecut (deocamdata). E, serbare la gradi... surpriza... oare ce ?

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mai al meu sot i-a luat mamei lui un dres (am fost amandoi la cumparaturi), asta ii ia in fiecare an de 8 martie. Am incercat sa-i sugerez altceva, sau macar un dres mai scump, mai de calitate, dar nu a vrut ca sa nu o invete cu narav. Ce soata am, tine cu casa....
Asa ca am terminat povestea.

Pt mama probabil ca tot un dres, dar o sa mai completez eu cu ceva.

Raza ce bine-mi pare sa aud ca lasi pastilele. La mine asta e prima luna fara antibb. Ma simt ok. Sper sa vina bb cat mai repede

marinar

Mergi la inceput