Clubul nurorilor (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am uitat sa va spun Abia m-am casatori si deja voi fi nasa. In iunie sora mea se casatoreste si noi vom fi nasi. Sunt asa de fericita Cu toate ca voi avea burtica destul de mare (7 luni) sper sa fac fata si sa dansez cam tot atat cat am dansat la nunta mea (adica toata noaptea). Singura problema e ca s-au gandit ca tarziu sa faca nunta si inca nu su gasit restaurant. Cam toate sunt ocupate. Si e in Arad, oras destul de mare. Dar sper sa gaseasca ceva pana la urma.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea pai tocmai asta e, n-am nici o sansa sa va dau eu voua desteptarea:)

Raza ai facut ceva indigestie? Iti trece probabil cu putin regim. Si zilele alea... trec si ele. Nu stiu cum e sa te simti rau din cauza asta ca eu n-am probleme, in schimb eu sunt slaba, anemica, molesita, obosita non stop :((

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Raza ai facut ceva indigestie? Iti trece probabil cu putin regim. Si zilele alea... trec si ele. Nu stiu cum e sa te simti rau din cauza asta ca eu n-am probleme, in schimb eu sunt slaba, anemica, molesita, obosita non stop :((

Nu stiu, la vreo 40 de min dupa ce am inghitit placinta aia, a inceput sa ma arda stomacul, apoi greata... am invins-o, am mancat cand a ajuns puiu acasa si apoi s-a accentuat.. e, imi trece pana ma marit... Doamne, ce trece timpul !
Ieri ne uitam pe o oferta de Selgros, am vazut 1 cuptor cu micro pt nasi, asa cum vrea nasa... 3.600.000, la sf lunii il luam ( am si ras, k eu ziceam sa-l luam, puiu si el, da, da, sigur k il luam, k e graba mare... si ma opresc si-i zic sa nu mai faca misto de mine... la care el f serios "pai cum pui sa fac misto, k mai avem 2 luni, normal k vreau si tb sa-l luam cat mai repede, cand vrei sa-l luam, dupa nunta?"...)

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

E, gata, am bagat un sandwich si cum am si de lucru, ma simt mai bine... Mai scriu ceva la ce am de lucru, mai scriu si pe forum... si uit...

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,sunt si eu pe baricade...!
Si la noi ninge,ieri credeam ca a venit primavara,cantau pasarelele...iar de dimineata ne-am trezit cu zapada,da' ninge asa frumos si linistit,la pranz ma duc s-o iau pe Georgi de la gradi cu sania si cu Mihai!
Andreea,pe la noi prin zona se zice ca nu prea e bine sa se cunune fratii in acelasi an,ma refer la cununia religioasa ...faceti cum credeti...ar fi bine sa intrebati un preot!S-ar putea sa fie doar simple superstitii...
Lavinia,frumosilor...va sta bine cu unu' mic!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor daca ma mai tineti minte Ramasei fara tastatura si far'de timp din cauze socricesti... acum ii revin.. cu tastatura, ca socrella inca e in buc Epost insa si nu vreau sa mai zic nimic pacatos
Andreea felicitari surorii tale! sa ai grija de burtica s-o pregatesti pt urmatioaera repriza de dans Hai ma ca sunt doar superstitii.... sper sa gaseasca restaurant, in Arad sunt toate rudele mele din partea mamei si stiu ca se obisnuieste ca dupa nunta sa se mearga pe faleza Muresului pt poze.. e supeb oricum!!!!!!!!
Razuco hihi ne potriviram la rusnaci, si eu am o stare... si tb sa alerg dupa maimuta, aseara la 22 am venit de la spitalul socrellei pe vantoasa aia, apo musafir, iti dai seama rusii mei ce bine se simt, e praf si pulbere acolo, pe langa capul plesnitor si maselele criminale Sa ne treaca rapid!
Fetelor, ma iertati ca nu va cunosc pe toate, nu pot tine ritmul cu voi, dar tare-mi sunteti dragi si n-am putut sta deoparte hihihi....
Bafta tutuor la convins sotiorii ca socrii si sotia sunt lucruri diferite si uneori incompatibile... va pupacesc si aveti grija de voi!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu! Cam tarziu, fata de alte fete, mai harnicute
Mai Razuca, nu a pus soacra ceva in prajitura aia? Ca prea iti este rau Glumesc, stiu cum e sa ai indigestie. Bea niste ceaiuri cu lamaie, poate te simti mai bine. Uite niste de la mine, ca sa-ti mai treaca raul.

Corina, cum au spus si fetele, incearca sa stai de vorba cu sotul tau, nu este normal ca socrii sa fie prezenti la toate evenimentele importante din viata vostra. Voi sunteti o familie, ei alta. Spune-i ca vrei sa traiti numai voi clipele frumoase din viata, ca simti nevoia sa fiti doi. Nu se poate sa nu inteleaga. Eu ii spun sotului mereu ce ma nemultumeste vis-a-vis de ai lui, stie ca nu-i suport si ma intelege, chiar daca sunt parintii lui. In privinta lor, eu nu mai las de la mine, caci am lasat prea mult si tot nu a fost bine.
si sa stapaniti sanatosi masinuta noua

Alynutza, asa e cu viitoarele mirese, mereu nemultumite si in cautare de perfectiune. Si eu am facut fite pana am gasit rochia care sa-mi placa, dar si cand am gasit-o, nu a contat parerea numanui si am cumparat-o, ceea ce nu regret, caci toti au spus ca am fost foarte frumoasa

Lavi, sunteti niste scumpi si va sta foarte bine cu bb langa voi.

Andreea, ai sa fii o nasa frumoasa si burticoasa. Eu una nu cred in superstitii, iar ca nu e bine ca surorile sa se casatoreasca in acelaisi an mi se pare o prostie. Eu zic sa nu-ti faci probleme in privinta asta, parerea mea. Ce mai face bb? Cand te duci la dr sa-l vezi, ca mor de curiozitate sa aflu daca va fi fetita, cum banuiesc eu ca va fi.

Cami, ce mai face blondina? Se mai tine de prostii?

Flavia tie si frumoasei Sara

va pup si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Am trebitza si nu pot sa scriu mult, am intrat numai sa va.

bye

marinar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Mai Razuca, nu a pus soacra ceva in prajitura aia? Ca prea iti este rau Glumesc, stiu cum e sa ai indigestie. Bea niste ceaiuri cu lamaie, poate te simti mai bine. Uite niste de la mine, ca sa-ti mai treaca raul.

Nu pune, k manank si ea si restul... am eu o sensibilitate la stomac..
uite, acum incerc sa tin in stomac sandw de mai devreme, ameninta cu ... da' nu-l las, k a fost bun si facut de puiu, pe deasupra !
andora, ne trece repede asta si mie o sa-mi fie rau de la pilule de sambata incolo... of, abia astept sa nu le mai iau ! nu k as vrea sa-mi fie si mai rau (e imposibil, la ce sensiilitate am), dar macar stiu k e pt o cauza buna:...
si soacra-mea, fetelor, nu k nu vrea nepoti, vrea, dar nu sa fac eu prima... cum sa nu vrea, k amanadoi sunt topiti dupa copiii vecinilor, dar simt eu k dak maine i-as zice k am bb s-ar invineti, in schimb, dak i-ar zice fi-sa, ar

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Am trebitza si nu pot sa scriu mult, am intrat numai sa va.

si eu ! spor la treaba !

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput