Clubul nurorilor (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uita, da la mine un "quote" si vezi exact cum le-am scris si le poti copia la tine, poate merge asa:
POZE 1
POZE 2

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Uita, da la mine un "quote" si vezi exact cum le-am scris si le poti copia la tine, poate merge asa:
POZE 1
POZE 2

flavia, mersi mult de tot!! esti o scumpica!!! pt tine!!!
acuma am inteles si eu!!

Lavinia: Sotie alintata.....

POZE 1
POZE NOi

Mergi la inceput

Mersi, mersi:) Ma bucur ca a mers, te si fug la nani:0
Sunteti frumosi, se vede ca va iutibi mult Si nepotica e o dulceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mersi flavia!!! de ai stii de cand ma chinui cu treaba asta!!! mai salvat!!
noapte buna!!

Lavinia: Sotie alintata.....

POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tocmai asta e problema...ca eu vorbesc cu el si el NU vrea sa inteleaga...o tine una si una cu ai lui si ca trebuie eu sa fiu mai buna si sa las de la mine. Nu vrea sa inteleaga ca eu nu il am la suflet pe socru...nu pot sa uit si sa iert.Asa sunt eu..daca un om ma calca pe coada nu pot sa trec peste asta. El uita extrem de repede tot ce ne face tatal lui...eu nu am de ce sa uit...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Flavia sunt de acord. Poate daca ne tinem strans de mana, ramanem pe pamant.
Lavi frumusei! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu!
Corinule...vorbeste ma cu el. DAR calm. Spune-i si tu ce ai pe suflet, ca-ti doresti sa fii doar cu el la u eveniment al vostru. Dar trebuie sa fii calma. Si daca nu cedeaza poti sa faci pe suparata...aici nu prea rezista! Iti tin pumnii!
Acush va pup. Merg sa ma imbrac...deh, a venit zapada si tre sa curat si masina!
O zi faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Corina asa cum au spus si fetele, mai insista ca vrei sa mergi numai cu el dupa masina. Ce sa faca socrul tau acolo"? E masina lui? V-o plateste el? Sa stea acasa si gata.

Ieri ma plangeam ca e aparaie prin Ciuc. Ei bine, acuma e o zapada... Noroc ca nu e foarte frig.

17+
POZE

Mergi la inceput

Am aparut si eu, credeam ca va dau desteptarea, dar slabe sanse:)))

Mi-am pregatit si eu sotiorul de servici, acu astept sa se trezeasca odrasla sa ii dau sa manance, apoi... tratez cu socru sa stea azi pe acasa, ca eu am chef de umblat.
E o zapada si la noi de ti-e mai mare dragul:)

Corina hai sa-ti zic ca a avut si al meu sotz asemenea tentative inainte de casatorie, cum e singur la parintil, baiatu lu mama si a lu tata, era mai dependent.
Si i-am zis: ori cu mine, ori cu ei, ca mie nu-mi trebuie codita dupa noi. 1 data, de 2 ori, ... si a inteles. Acu ma intreaba cand pleaca undeva si eu nu il pot insoti, daca il poate lua pe socru cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Am aparut si eu, credeam ca va dau desteptarea, dar slabe sanse:)))

Flavia cui sa dai desteptarea? ca eu si Sun suntem de mult pe baricade

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata...cam asa arat acum ca mi-e rau... si nu va ganditi k vine bb, dimpotriva, vine... altceva, de-asta mi-e rau... si pt k am mancat aseara o placinta cu dovleac, facuta de socrela si pana la 2 noaptea n-am inchis 1 ochi; am luat Triferment si Emetiral, s-a trezit puiu si mi-a facut ceai... degeaba... m-a mai lasat, dar tot rau mi-e. Off...

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput