Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Corina, chiar ca-i nasoala situatia. Cum de i-ai permis totusi asa ceva? Au platit ei pentru nunta? Intreb pentru ca noi ne platim singuri nunta (eu si iubi) si daca ar indrazni cineva sa se amestece (indiferent daca ai lui sau ai mei) cred ca le-as lua gatul...
Un lucru e insa clar: sotzul tau trebuie sa inteleaga ca acum TU esti familia lui... nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate va intelege cu timpul... Uite, si de la mine ca sa te imbun.
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Nunta ne-am facut-o singuri...iar in ceea ce priveste faptul ca se baga peste tot, asa e el. Este cel mai curios om pe care l-am intalnit in viata mea. Dupa nunta a venit la noi si a vorbit cu mama si cand mama i-a spus ca de acum incolo noi suntem o familie si trebuie sa luam singuri hotararile, el i-a spus ca pt ca are un singur baiat nu poate sa nu se bage...chiar s-a suparat pe mama ca i-a spus sa ne lase in pace...De obicei sotul imi tine partea, dar acum parca se incapataneaza...nu stiu ce e cu el. Ca cica socrul i-a spus ca daca nu vrem , el nu vine cu noi, dar sotul meu VREA sa vina.
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Of Doamne... Ce sa mai zic... Or fi barbatii astia mai copilarosi, cum tu spui ca e si singurul copil... nici n-o sa va lase socrul in pace cata vreme sotzul tau nu-l impiedica... Eu am problemele astea, insa din partea mamei mele, care e tare sucita si suparacioasa, mai ales in ultimul timp, nu i-a convenit deloc ca m-am mutat in apartamentul meu (locuim in aceeasi casa, insa la etaje diferite si casa e conceputa ca un bloc, adica fiecare cu apartamentul lui). Asa face si ea, isi baga nasul peste tot, nu poate sa vina o data la mine fara sa se abtina sa nu comenteze ceva despre felul in care imi tin eu casa, nu vrea sa inteleaga ca am crescut, si eu mor de nervi cand o aud, pentru ca eu sunt o fire independenta si acum m-am legat tare de viitorul meu sotz, ii cer lui parerea, ca doar suntem o familie... Mai rau ca si cu soacra (ca ea, pe langa ca nu se baga, sta si in alt cartier si n-are vreme de carcoteli cand mergem in vizita ca se bucura ca ne vede).
![](zana.gif)
diadaniela spune:
Corina ,sa pun si eu paie pe foc. chiar ca-i nasoala situatia,tre' sa pui piciorul in prag.oricum sper ca sotul sa-si dea seama ca in fata lor trebuie sa tina intodeauna cu tine ,chiar daca nu-i convine,si ca tu esti pe primul loc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Corina ,sa pun si eu paie pe foc. chiar ca-i nasoala situatia,tre' sa pui piciorul in prag.oricum sper ca sotul sa-si dea seama ca in fata lor trebuie sa tina intodeauna cu tine ,chiar daca nu-i convine,si ca tu esti pe primul loc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
foarte bine ai spus!!!! "...chiar daca ii convine sau nu..."
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by lavinaiquote:
Originally posted by diadaniela
Dana
foarte bine ai spus!!!! "...chiar daca ii convine sau nu..."
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Ma bag si eu in seama... Foarte bine spus, pune piciorul in prag, intreaba-l cu cine s-a insurat, cu tine sau cu taica-sau? Si daca ii taica-sau mai important sa mearga sa traiasca cu el (is prea drastica?
![](icon_smile_evil.gif)
![](zana.gif)
BraveGirl spune:
Tocmai m-a sunat socrelul sa-mi spuna ca ia bilete de tren pt joi dimineata....Si m-a intrebat daca vreau la clasa I???? Ce dracu daca plateste fisu...mama cate imi vine sa spun...dar stiu ca o sa citesca sotul si nu vreau sa ne certam...
Si am incercat si faza cu alesul, dar la el nu merge....mi-a spus sa nu-l pun in situatia sa aleaga intre mine si ai lui. Desi il iubesc enorm de mult, atunci cand am aflat cum stau lucrurile am regretat ca m-am maritat cu el....
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Lavinia ,nu esti drastica. chestiile de genul acesta se rezolva imediat.daca lasi de la tine si accepti ca el sa te puna pe locul 2 ,acolo ramai.
Dana
diadaniela spune:
Pardon ,Alina!te-am botezat!
Corina ,nu e vb sa aleaga ,dar tu trebuie sa fi prioritatea lui .daca tu vrei sa mergi undeva doar tu cu el ,trebuie sa iti respecte dorinta. in nici un caz sa te oblige sa accepti prezenta socrului.oricum ,incearca sa fi diplomata. rezolvi mai multe cu lugu,lugu,decat cu tipete.
Dana
impreuna spune:
Corina e delicata problema voastra, dar totusi am vazut ca multe familii se confrunta cu asta. Din pacate e mai rau atunci cand situatia se schimba radical dupa casatorie. Daca ar fi fost asa mereu stiai la ce sa te astepti. Eu cred ca sotul tau te iubeste si va intelege pana la urma ca nu e vorba de a alege intre tine si ai lui, ci pur si simplu sa inteleaga ca acum TU esti prioritatea lui, apoi parintii, rudele, prietenii...
Fetelor ne-am intors si noi de la cumparaturi, cum ziceam am fost cu socrii si a fost ok, mai mult, noi am vrut sa cumparam tot pe cheltuiala noastra, dar n-am scapat de ei si ne-au dat jumatate din bani, insa majoritatea lucrurilor erau pt folosul nostru, asa ca au acoperit si investitia noastra:) Of... le-am zis k data viitoare nu-i mai las sa faca acte de caritate ca ma simt aiurea sa ne plateasca ei si mofturile noastre
Va pupik si somn usor, ca eu sunt franta
Flavia (sotie si mamica fericita)