Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 13
marinar spune:
Neata fetele
Lavinia condoleante. Iti doresc sa fii puternica.
Andreea de trezit m-am trezit, darrrrrrrr simt ca mi se inchid ochii. Am fost aseara la restaurant cu soata si cu viitorii fini si am ajuns acasa pe la 2 AM. Si mi-e un soooooooooooomn. M-am concentrat putin pt ca am avut de verificat un contract si parca mi-a supt toate puterile. Ce as mai dormi!!!!!!!!!!
hai ca va pup, acum incerc sa-mi mai revin
marinar
cherry22 spune:
Andreea, ce frig e la voi! Brrrrrr! Eu sunt o frigurosa de fel, abia astept caldura. Ai grija sa nu racesti, imbraca-te bine. Ce mai face bb? Eu astept cu nerabdare sa aflu ce este. 
Flavia, tu esti din timisoara? 
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
Andreea de trezit m-am trezit, darrrrrrrr simt ca mi se inchid ochii. Am fost aseara la restaurant cu soata si cu viitorii fini si am ajuns acasa pe la 2 AM. Si mi-e un soooooooooooomn. M-am concentrat putin pt ca am avut de verificat un contract si parca mi-a supt toate puterile. Ce as mai dormi!!!!!!!!!!
Si mie mi se inchid ochii. Si ma ustura....Ca am o conjunctivita frumoasa. Din pacate nu o pot trata cum trebuie. Mi-a dat oftalmologul picaturi si un unguent, am dat 38 de mii pe ele, si cand am citit prospectul am crezut ca mor. Nu sunt recomandate pt sarcina. Si i-am spus doctoului ca sunt insarcinata. Asa ca stau cu usturimea asta. Macar sa imi vina lentilele (pe care l-eam comandat) ca sa imi schimb ochelarii. Poate atunci nu ma vor mai ustura asa tare ochii.
17+POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, ce frig e la voi! Brrrrrr! Eu sunt o frigurosa de fel, abia astept caldura. Ai grija sa nu racesti, imbraca-te bine. Ce mai face bb? Eu astept cu nerabdare sa aflu ce este.
BB e bien, cred. ca abia peste 4 saptamani mai mergem la control. dar creste. Am o burtica.... O sa fac poza sa va arat. Zilele astea trebuie sa ies cu iubi sa imi iau ceva pantaloni, ca nici o pereche nu imi mai sunt buni. Am o pereche de blogi care sunt cu talie joasa si imi mai vin, dar .... mi-a crescut si fundul
17+POZE
impreuna spune:
Da Cherry sunt din Timisoara, clujeanca prin "adoptie":)
Marina cine ar avea chef de lucru pe vremea asta?:)
Andreea las ca rasare soarele si pe strada voastra:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
'Neata si de la noi...!
Am avut si noi parte de o cina romantica dar in format de 2+2,cu copiii,bineinteles...sotul a pregatit cina,ieri am fost cam rasfatata,am avut si musafiri,am casa plina de flori 

!
Ne-am trezit cam tarziu si nu a mai ajuns nici Georgi la gradinita...asta e,daca ne-am chefuit aseara...

si copiii s-au culcat f. tarziu!
Au venit si parintii pe la mine,mi-au adus un filtru de cafea caci cel vechi se cam stricase si o oala sub presiune...iar noi i-am dat maica-mi o lenjerie de pat si un pachet de cafea,a "murit" soacra-mea de ciuda,fierbea in suc propriu,nici nu a iesit din barlog sa vorbeasca cu ai mei...de,daca Dumnezeu nu da,noi ce sa-i cerem...!![]()
Va pupik,voi reveni...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
Cami cred ca nici nu te-a deranjat ca nu a iesit din barlog. Deact sa iti fi stricat ziua....mai bine ca a stat acolo.Dar acuma sa nu se razbune pe filtrul de cafea pe care l-ai primit. Poate il strica. sau nu are acces la el?
17+
POZE
roxanicea spune:

neata!!!!!!!! cam tarziu...ce-i drept, dar aseara am ajuns acasa destul de tarzior, in jur de 12 si cu trezitu` a fost mai geru...;am facut ochi conform programului...dar greu ma misc in arealul meu....chiar si cu o cafea mare bauta pana la ora asta.
de socara mea ce sa va spun....decat numai chestii pozitive: chiar daca nu e atat de tanara in ani e super juna in spirit. ma iubeste muuuuuuult si e tare afectuoasa, vesela si mereu bine dispusa; nu ami spun cat de atenta este la tot felul d eveneimente si ne face mereu cadouri. sunt o rasfatata din punctul asta de vedere. imi doresc ca relatia sa continue mereu in termenii astia si nimik sa nu schimbe ceea ce am acum.
![]()
multumesc pt pozitionarea mea in lista.
corina ce iti mai face socrul? merge pana la urma cu voi?nici o schimbare?
asteptam vesti de la tine! nu te mai amari....incerca mereu sa discuti cu sotul tau aspectul asta si eventual, intreaba-l daca stie de cazuri similare intre cuplurile de prieteni pe care ii aveti? si asa poate va realiza ca atitudinea socrului tau e putin depasita...;poate comparatia asta o sa-l faca sa vada altfel lucrurile.
succes!!!!!!!!!!
ne gandim al tine!
![]()
![]()
pupici
![]()
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
cherry22 spune:
Andreea, asteptam poze cu burticutza. 
Cami, mai bine ca nu a iesit din barlog, cine stie, poate va strica ziua. 
Flavia, eu nu am fost niciodata in timisoara, am auzit ca e un oras ca in vest, curat, civilizat si cu oameni mai putin stresati si cu bun simt. In vara asta o sa-l vizitez, are sotul un var acolo, deci o buna ocazie de a-l vedea si pe var si orasul. Clujul imi place, am fost de cateva ori, ultima data imediat dupa revelion. 
Roxa, sa-ti traiasca soacra si sa fie buna mereu!
Razuca, Sun pe unde sunteti?
Fetelor, va dati seama ca daca ar fi fost toate soacrele bune, noi nu am mai fi stat la taclale acum?[:D
va pup
Raza de soare spune:
lavi, sincere condoleante !![]()
Of.. Astralul asta ne da peste cap ! de ieri n-a mers netu' si pana nu i-am sunat si ras, ras, ras-sunat nu au reparat defectiunea.
k de-asta n-am mai intrat... si tocmai ieri, cand aveam timp liber o gramada... acum cam am de lucru, dar tot vb si cu voi...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto