Clubul nurorilor (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hai mai cherry, ca nu-i chiar asa. Eu am soacra foarte buna si pentru aia tot imi place sa stau la taclale cu voi.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, s-a intors un coleg de-al puiului dintr-o scurta vacanta in Germania; de fapt, mai mult s-a interesat de joburi in domeniu. Si a gasit pt el si restul colegilor, inclusiv puiu, la 1200 euro/luna si e exact ce viseaza puiu sa faca. Si s-a interesat si pt sotii, k de, nu pleaca nici unul singur. Pt noi, fetele, a gasit cu 400, un fel de part-time, dar mai scurt.
Si de ieri ne incanta, mai ales pe mine, sa plecam, imediat dupa nunta. Problemele-s 2:
- vrem bebe si eu nu vreau sub nici o forma sa-l aman. Am 3 variante:
= il nasc acolo si habar n-am cum ne vom descurca singuri, k eu inapoi fara pui nu vin
= nu plecam, dar ne va parea rauuuuu
= amanam bb, dar nu vrem

si 2: nu vorbim germana deloc (decat danke
)

Uf... si zau k sunt(em) intr-o maaaaaare dilema... bine, pb cu bb nici n-am adus-o in discutie si in afara alor mei, nimeni nu mai stie... k imi si imaginez cum ar zice socrela cum sa fac bb si sa plec ?

Apropos: de la socrela am primit o lenjerie de pat- asta cu lenjeria devine obicei, dar dak e lucrata de ea, sincer, apreciez...

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Raza,eu zic ca este o oferta de nerefuzat...pt. ce perioada veti avea de lucru,daca-i o perioada mai lunga poate rezolvati ceva si cu cetatenia iar bb daca se va naste acolo va fi cetatean german si veti beneficia si de alte avantaje...!Hai,nu te gandi sa-l amani pe bb,sigur va veti descurca cumva...gandeste pozitiv si mai ales nu ratati o asa ocazie...in viitor o vei chema pe mama ta sa te ajute cu bb...!
Aveti dreptate,a fost mai bine ca nu si-a facut soacra aparitia dar cel putin asa...din bun simt ii putea saluta pe parintii mei ca doar nu i-au facut nici un rau,intotdeauna au fost draguti cu ea!Tata ii adusese si ei un buchet de flori si a zis tare..."unde-i cuscra sa o pupacesc?"...daca a vazut ca nu-si face aparitia i-a dat florile Georgianei sa i le dea ea lui buni!Va dati seama cum s-a simtit bietul om,isi facea probleme...de ce o fi cuscra suparata pe el,chiar nu putea intelege!Dar,in final,ne-am simtit bine...au "vorbit" prin mess si cu frate-meu din Irak...il asteptam cu nerabdare sa vina acasa!
Andreea,nu are voie sa se atinga soacra-mea de cadourile mele,nici nu stie sa-l foloseasca,nu stia nici cu filtrul vechi sa se descurce,doar fitele sunt de ea...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sun pe unde umbli? Hai ca ne e dor de tine. Cum de nu ai semnat condicuta de dimineata?

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Razuca, este o oferta foarte tentanta. Eu zic sa analizati foarte bine care sunt avantajele si dezavantajele, in functie de ceea ce va doriti voi in viitor si dupa aceea sa luati o decizie. Totul depinde de voi doi.

Cami, socrela putea macar sa-i salute pe ai tai, daca de stat cu ei nu sta. Oricum, este o femeie sub orice critica
fata frumoasa

Sun, pe unde esti, ca si mie imi este dor de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Raza,eu zic ca este o oferta de nerefuzat...pt. ce perioada veti avea de lucru,daca-i o perioada mai lunga poate rezolvati ceva si cu cetatenia iar bb daca se va naste acolo va fi cetatean german si veti beneficia si de alte avantaje...!Hai,nu te gandi sa-l amani pe bb,sigur va veti descurca cumva...

Normal k e super-oferta ! Si banii puiului ar creste, pt k e fff bun in ce face, iar eu... as face cumva sa lucrez in mai multe locuri.
Oricum, ne incanta ff tare si park vad k dupa nunta ne... germanim. Dar cum ne descurcam cu limba ?

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna!
cherry merci pt urari! si voua tuturor va doresc la fel! chiar daca nu am mai avea asa subiect, dar las` ca am gasi noi sa palavragim de alte cele. as aca mai bien sa vem soacre minunate si sa vorbim despre cosmetice, copii, barbati....etc.

o zi minunata!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Vine primavara, uraaaaaaaa

Cami felicitari pt petrecere, si mai ales k nu a stricat-o soacra. Nu-i normal sa nu vina sa isi salute neamurile, dar tot e de preferat decat sa fi facut circ sau vre-o faza naspa, duamna :)

Raza zic si eu ca fetele, nu rata ocazia, dute. Adica mergeti. Cu bebe cu tot, ce daca s-ar naste acolo? Si limba o inveti cum au invatat-o si altii, o fi ea imbarligata da nu imposibil.

Daca tot ati deschis subiectu, zic si eu:) Niste fosti colegi de servici (3) au plecat in UK ca si asistenti sociali (adik meseria noastra) cu contract pe 5 ani, cu familie cu tot, + ca partenerul are drept de munca. Degeaba au tras de mine cand si-au depus actele, dosarul, interviul... ca eu n-am avut nici un chef, + ca eram cu bb mi-a fost groaza. Acum ma tot bat la cap sa merg si eu, ca e bine, ca no sa-mi para rau... Chiar azi dimineata am vb cu una din fete.
Insa pe mine nu ma bate gandul sa plec, niciodata nu m-a incantat ideea de a pleca din tara, nush de ce:) Al meu sotz cie ca acolo nu-i place clima. Deci nu ne-am duce, daro aici inca nu avem casuta noastra, si cine stie daca reusim anul asta sa o avem. Asa ca nu stiu ce sa facem, sa ramanem sau sa plecam...

Deocamdata ma apuc de facut bagaje pt ca maine am decolat la prima ora

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

raza e geniala oferta! eu as zice sa nu o ratezi. germania e super ok ca standard de viata.cred ca merita incercat!

succes!!!!!!!!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Razuca, cu limba germana nu-ti face probleme, poti face acolo cursuri intensive, ei au asa ceva, special pentru cei care lucreaza acolo si nu cunosc limba. Asa a facut cumnata mea cand s-a dus in belgia, dupa sot. Si a invatat destul de repede franceza si flamanda. Deci, daca numai asta ar fi problema, nici sa nu te gandesti sa nu pleci, este o mare ocazie care ti se poate oferi o data in viata. Si, decat sa regreti mai tarziu....
si sa luati cea mai buna decizie pentru voi

Roxi, ai copii?

va pup

Mergi la inceput