Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Lavinia sincere condoleante. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta pierdere, mai ales ca era un om atat de bun. Macar a scapat de chinuri. Trebuie sa fii tare pt sotul tau, pentru soacra, acum mai mult ca niciodata sa ii fiti alaturi
roxanicea bun venit, esti ca si trecuta pe lista
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
Flavia tu ce faci la ora asta pe forum? Nu ai somn? Oare ce o fi cu Sun ca nu a intrat in dimineata asta?17+
POZE
cherry22 spune:
Lavi, imi pare tare rau de socrul tau, condoleante! Acum este intr-o lume mai buna si a scapat de suferinta, d-zeu sa-l odihneasca in pace! Voi fiti tari, fiti alaturi de soacra voastra, caci acum este singura si are mare nevoie de voi.
Flavia, Andreea, voi nu aveti somn, mai fetelor? Flavia, pe tine te inteleg, iti da Sara desteptarea, dar tu, Andreea, cum de reusesti sa fii treaza la o ora asa de matinala, ca eu ma trezesc la 7.00 si tot as mai dormi. fetele frumoase
Norici, pe unde sunteti?
va pup
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Flavia, Andreea, voi nu aveti somn, mai fetelor? Flavia, pe tine te inteleg, iti da Sara desteptarea, dar tu, Andreea, cum de reusesti sa fii treaza la o ora asa de matinala, ca eu ma trezesc la 7.00 si tot as mai dormi.
Eu la ora 7 sunt deja in autobuz. La 7.20 sunt la serviciu deja. Asa ca....si eu as mai dormi, dar...din iunie incolo, pana prin augist, ca dupa aia...cu bb, as vrea eu...Dar voi m-ati descurajat.
![](gravida.gif)
POZE
impreuna spune:
Azi dimineata chiar ca n-am avut somn, dei azi noapte am chefuit pana tarziu...
S-a trezit Sara si ne=a dat desteptarea, cred si eu daca aseara la 9 dormea deja.
Acum ies cu ea la o plimbare, ca a iesit si la noi soarele.
Am scapat ieri si de cadouri, am cumparat pt fiecare femeie din familie (familia largita:) un aranjament cu cuport+lumanare parfumata si floricele. La neamurile sotului le-am distribuit ieri, la ale mele maine ca vom merge in vizita la Arad+ Timisoara. Abia astept...
De primit, eu am primit un aranjament de flori dragut si o cina romantica. Cu restul m-am cadorisit singurica:)
roxanicea da tu nu ne-ai zis nimic de soacra ta, asteptam :)
Fetelor va
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Acum ies cu ea la o plimbare, ca a iesit si la noi soarele.
Ce bine ca la voi e soare...La noi au fost de dimineata -27 de grade. E un frig...
quote:
roxanicea da tu nu ne-ai zis nimic de soacra ta, asteptam :)
roxanicea bine ai venit. Cum a zis si [red]Flavia[/red, asteptam mai multe detalii despre soacra ta.
![](gravida.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Doamne mai fetelor, da' matinale mai sunteti... Eu pic de somn, desi mi-am baut cafeaua, insa am visat aiurea, toata noaptea m-am batut cu niste hoti...
Voiam sa va spun ca ne-a invitat duminica soacra la masa la ei, in contul zilei de 8 martie. Si iubi i-a zis ca trebuie sa ma intrebe pe mine prima data . De fapt, iubi meu totdeauna ma intreaba, si cand vrea sa iasa in oras cu prietenii.
![](zana.gif)
a.cicel spune:
leneselor TREZIREA. Uite la ele ce dorm...dupa cheful de aseara...Ia treziti-va si treceti la povestit.17+
POZE
diadaniela spune:
Andreea,voi nu nu mai scapati de ger? Asa frig? _27 de grade?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Andreea,voi nu nu mai scapati de ger? Asa frig? _27 de grade?
Azi noapte s-a racit rau de tot. Ieri a fost chiar placut afara. Si de dimineata ascultam la tv meteo si au zis la Ciuc -4 grade. Asa ca nu m-am imbracat foarte gros. Am luat teapa. Iubi a auzit si parte cu "minime de -27 de grade", dar eu nu. Asa ca am simtit frigul peste tot. Mi-au inghetat toate alea. Sper sa nu racesc acuma.
![](gravida.gif)
POZE