Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
moko spune:
LA MULTI ANI, NURORICI, SA FITI IUBITE DE SOTI SI DE SOACRE(ma rog, poate pentru unele soacre o fi prea mult sa ne iubeasca, ....atunci macar sa ne ignore!!!)...sa aveti parte de tot ce va doritzi!!
eu sunt de-a dreptul euforica....soacra mi-a plecat in stainatatzuri si pana in august n-o mai vad, azi am primit o multime de cadouri MINUNATE si putin mai tarziu merg cu colegele de serviciu sa ne sarbatorim!!!Bineinteles, trebuie sa apara si cel mai grozav cadou...cel de la iubitul meu!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
atunci macar sa ne ignore!!!).
Asta i-am zis eu ,duminica,soacrei ,dar nu i-a convenit deloc. Asta e!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Nadia1976 spune:
Flavia, nepotzica mea trebuia sa spuna o poezie la serbarea de Craciun, si nici ea n-a vrut; cand a vazut caseta video la cateva saptamani, eu eram cu Diana (sora mea) la tel., nepotica mea a zis: "Pai imi era foame, d'aia nu am zis poezia"... A gasit ea scuza...
La multi ani de 8 Martie.
Winners don't quit; quitters don't win.
diadaniela spune:
Ce cuminti sunteti astazi! Cred ca nuvreti sa va vb soacrele de rau tocmai azi,8 Martie.Sunteti niste nurori bune!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
fetelor am intrat doar sa va spun ca a murit socrul!! asta este cadoul meu de martisor!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
roxanicea spune:
la multi ani fetelor!!!!!!!!
scuzati-mi lipsa...de pe aici!
distarctie placuta alaturi de sotiorii si iubitii vostri!
corina, nu te mai amari in rpoblema cu socrii. s eva rezolva,sunt sigura! eventual...arat-i sotului ca te deranjeaza perzenta socrilor tai preturindeni si de fiecare data in momentele importante ale vietii voatre d ecuplu. ar trebui sa inteleaga ca tu esti acum prioritatea lui. stai bosumflata si suparica..si et va intreba el, cu sigurnta, ce ai si ec ai patit. si vei avea ocazia inca o data sa-i spui ce nu iti place. nu stiu daca e o solutie buna...dar vad ca pana acum ai inceract in tot felul...si nu prea a dat rezultate. e delicata problema. mai incerca! succes!!!!!!!
va pupilesc dulce pe toate!
drum bun, corina si sa va bucurati de masinuca cea noua!
seara placuta!
p.s ma puneti si pe mine pe lista la categoria:soacre bune. merci anticipat
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Lavinia, imi pare tare rau pentru pierderea ta si a sotzului tau. Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace.
![](zana.gif)
camelia72 spune:
Lavinia,condoleante,imi pare tare rau de suferinta prin care treceti,fiti puternici...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
roxanicea spune:
lavinia
condoleantze....
d-zeu sa-l odihneasca in pace!
roxi
suntem alaturi d evoi
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea