Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Fetele ,spor la bebei!
Cherry , nu cred ca e o idee buna sa vb Corina cu socrul.S-ar putea sa iasa scandal mare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
camelia72 spune:
Fetelor,sa fiti iubite,fericite,sanatoase...si la punga groase iar de ziua noastra...O FELICITARE
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
nurorile ,mai am o luna si un pic si pleaca soacra. .ce-a fost greu a trecut.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
kisstherain999 spune:
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti iubite (inclusiv de soacre), fericite si sanatoase alaturi de cei dragi.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
camelia72 spune:
Dana,incepi cu AMR...hai ca trec zilele repede si te poti bucura de primavara...de soare...de iubire...Offf,ce bine mi-ar fi si mie fara sa-i vad moaca soacra-mi zilnic!
Aseara am fost la serbarea fiica-mi,a fost cel mai frumos ghiocel,mi-a cantat si recitat de mi-au dat lacrimile...le spunea din sufletel si ii tremura glasciorul de emotii,mi-a dat si un cadou facut de ea la gradinita,o inimioara din lut,frumos pictata pe care scria"Te iubesc,mami!"Aseara a adormit in bratele mele,cred ca mi-a spus de 100 de ori ca ma iubeste...ehhh...parca am mai uitat de rautatile soacra-mi...sa-mi fie sanatosi copii si sotul caci ei sunt toata bogatia si fericirea mea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
BraveGirl spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Sa fiti iubite, fericite si sa vi sa implineasca toate dorintele!
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
sa-mi fie sanatosi copii si sotul caci ei sunt toata bogatia si fericirea mea!
Ai dreptate!
Dana
marinar spune:
Camy mie mi s-au umezit ochii numai cand am citit randurile tale, cred ca tu te-ai topit, nu alta......
Vreau si eu un bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
marinar
impreuna spune:
Cami ce frumos..., cred ca nimic nu se compara cu momentele astea, sunt unice in viata Abia astept sa creasca si pitica mea sa imi spuna poezii de 8 martie.
Tin minte primul 8 martie (pe care mi-l amintesc) aveam vre-o 3 ani si la serbare n-am vrut nicicum sa-i spun poezia mamei, si stiu ca s-a intristat mult saraca. Abia astepta sa imi vina randul si sa ma auda, cand colo eu ... pauza. Nu ca nu o stiam, pur si simplu n-am vrut. Apoi a venit bunica (ea ma crescuse pana la 3 ani) si ei i-am spus-o.
Las', compensez acuma
Flavia (sotie si mamica fericita)