La France (50)
Raspunsuri - Pagina 11
oLo spune:
Branza telemea o inlocuiesc cu succes cu branza de brebis sau feta de la supermarche. Chiar si le moins cher de la Auchan sau marque repere de la Leclerc( + reducerea de 10% daca o cumperi martzi) e super buna! Se vinde la pachete de 150g. Noi cumparam care 20 odata, ca le consumam cu viteza luminii.
anka-maria spune:
oLo, io am vazut la Auchan o branza feta "greceasca" la 14 euro/kg care seamana cu telemeaua dar la pretul asta doar am admirat-o. Mai e vreo alta? Ma mai duc maine si iau la rand toate rafturile.
Azi am aflat ca 3 colegi arabi s-au insurat in ultimele 2,3 sapt. Acum o luna nici nu aveau prietene, ca am avut discutii cu ei pe teme personale si acum dintr-o data s-au insurat toti cu frantzuzoaice. O fi vreo epidemie, ceva...
just me
doruletz spune:
felicitari Sibylle!!! Sarcina usoara si un frumos si sanatos!
vaz ca e epidemie la frantzuzoaice, care mai e la rand?
Otilia, nu am mai luat caruciorul pana la urma si foarte rau am facut. M-am luat dupa aia de la Tarom care mi-a zis ca ei nu le ambaleaza in aeroport si ca sa vin io cu el in sac! Insa la imbarcare, dupa ce am dat bagajele, tipa de acolo m-a intrebat unde-i caruciorul?! Ca cica aveau ei sac special si mi-l dadeau la coborarea din avion . La fel m-au intrebat si la plecarea din bucuresti.
Oricum stewardesele de la Tarom au fost super dragute, s-au ocupat f. bine de piticanie
Da, e adevarat ca ne cam usuca garda piticei... Dar si singura asistenta maternala pe care o gasisem (aia care zicea ca ea n-are agrement pentru 3 cupii dar ca exista o "regula" ca poti sa mai iei unul nou cu 3 luni inainte de debarcarea altuia vechi!!) voia 600€/luna "en forfait" indiferent de orele si zilele in care ducem noi cupilu'. Din pacate nu prea am avut de ales.
olo si mie imi place branza aia, seamana intradevar cu telemeaua dar e asa putintica in cutiile aleaaaaaa, nu-ti ajunge nici de-o mamaligutza ca lumea cu branzica si cu smantanica.
didita si otilia, merci de informatiile cu cerceii, poate ca o sa mai asteptam si noi.
arcenciel spune:
Vad ca nu doar eu sunt chitita pe subiecte cu mancare... Parca ar fi un post special "telemea"...
Chatonel, in perioada asta preocuparile mele principale sunt sa ma plimb (ca e soare) si sa gatesc... As face si altceva, dar burtica ma impiedica sa imi caut vreun job. Chiar voiam sa va intreb: voiam sa pun un anunt la brutarie pentru "aide aux devoirs". Ma intrebam tre sa fac vreun demers administrativ. Asta poate ma va mai scoate din casa si o sa mai intalnesc fete noi, pe langa cele pe care le vad la piata.
chatonel spune:
Fetelor, parca la ALDI mai era telemea, sa vina delphin sa ne zica, ca mi-a dat sa gust si era buna.... nu stiu la pret cum era.
Toulouse, la ville rose
lu.more spune:
Sttt!!!
Incet cu branza, va rog, ca-i provocati pofte lui Sibylle!
Felicitari, viitoareo mamica!!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
cait spune:
felicitari pentru viitoarea mamica..
Anka atata este branza, parca la Carrefour era 12e/kg..e destul de scumpa dar buna..si eu imi cumpar mereu ca-mi place la nebunie.
Si ca tot vorbeai de casatorii mixte cred k epidemia are un oarescare punct de plecare de la prefectura.
O seara buna tuturor..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
liliprejbeanu spune:
Servus
Sibylle felicitari si.. sa aveti parte de 9 luni minunate. Profitati din plin de ele caci trec repede ti-o spune o graviduta pentru inca doar o saptamana .
Feta de brebis este super buna,.... dar nu exagerati ca este sarata si provoaca retentie de apa!
pupicei
Lilibébé 39+SA
File din povestea unui pui de om
gabgabriela spune:
sibylle,te felicit si eu si iti urez sarcina usoara !
Lili,doar o sapt ?Pai atunci poti naste oricand! Nastere usoara si un bebe sanatos !
Tot vb de bébé ,ma gandeam cati pui de romani se nasc "afara"!Numai eu cunosc la Bordeaux vreo 20.Ultima data ,la ziua unuia dintre copii ,eram patru romance si 10 copii :de la 9,5 ani la 10 luni!Si suntem nase si fine in acel grup.De altfel, Dia mi-a povestit de voi .
Apropos ,citeam ca 25 la suta din bebelusi nascuti in Fr in 2004 au mame nascute in afara Fr !
Va urez un w.e. placut .Se pare ca va fi frumos !
Si vb de telemea ,cred ca nu e casa de romani ,unde sa nu gasesti in frigider , o bucata de feta !