La France (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Corina spune:
Sybile asta da veste!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Fetelor eu i-am facut gauri in urechi Annei cind a implinit 2 ani!Am fost la bijuterie si i-a facut gauri; nu a plins decit putin,dar cind am pus-o in fata oglinzii si i-am aratat ca si mama are cercei ,nu a mai zis nimic!
Eu zic sa le faceti gauri acum ,ca daca mai cresc s-ar putea sa nu mai vrea ,de frica!!!
Eu sint obosita rupta,toata saptamina am facut franceza,matematica si altele(ma doare capul cind ma gindesc ca miine trebuie sa imi fac temele),dar asta e cind te intorci din nou la scoala la batrinete!!!
Pupici
Mirunda spune:
Bine mai Sibyllico, ca acum te pot felicita in gura mare:-))
URAAA, si un pupic!
Cum mai e cu numele ?
Bun venit si noilor fete de pe aici!
Sa va zic si eu cu ce m-am ocupat in ultima vreme...cu cautat teren, de construit o casuta mica si frumusica, si ...URAAA ...am gasit! Acum fac planuri cu Mara unde si cum vom sta, si cum vom face casuta, desi cred ca dupa cat de scumpe sunt terenurile aici, o vreme vom sta calare pe terenul nostru, dar...in cort!
Va pupic,
Mirunda (propetara :-))
Chuny spune:
Multumesc fetelor de incurajari si felicitari !
Sunt si eu un pic speriata, dar sper sa fie bine. Am ecografia abea vineri seara si nu mai pot !!!! Noroc ca lucrez si imi mai trece timpul.
Am doua faze draguze sa va povestesc.
1. Apropo de brānza, am o faza cu muraturi. Noi avem la Nantes o asoociatie de accueil a studentilor Erasmus romāni. Na, si vreo 10 asa ne-au devenit amici, adica ii vedem cam o data la 2 saptamāni. Faza tare a fost ca din ei au fost cātiva in Ro recent si fiecare a incercat sa-mi aduca muraturi. Mai, nici unul nu a reusit ...asa un ghinion nu am mai vazut. La toti le-au aruncat la unguri māncarea(veneau cu avionul). Dar ma gāndesc ce-si zic vamesii astia, ca se face trafic mare in Franta cu muraturi ??? ce drak de gripa sa mai aibe si gogonelele noastre ??
2. Acu 2 saptamāni am avut invitat la masa un amic francez, pe care l-am cunoscut in Timisoara cānd facea stagiu si Ronan. Ei, si i-am zis la Tony ca am ceva sa-i spun. si el era tare curios ! Si pe parcursul mesei tot imi zicea : "Ziiii !" Si eu ma fāstāceam uite-asa, ca sa-l tin in suspans. Si omul era curios. Apoi mi-a povestit si el un secret, numai sa-i zic de veste (era vb de sarcina). Si eu tot amānam momentul, Ronan savura si el conversatia. La un momendat Tony se opreste din māncat, se uita la mine si imi spune : " Nu mai trebuie sa spui ! Stiu ! " Si eu ma gāndeam c-o fi vazut burta si rādeam deja complice! La care el : " Ti-ai pus silicoane ! "
Da, dragele mele ! sunt māndra posesoare a unei cupe C de cāteva saptamāni !! si n-am de gānd sa ma opresc ! Doar ca e de la sarcina si nu de la cine stie ce chimicale ! Oricum, ne-a distrat faza !
Chuny spune:
Sa continui, ca in seara asta am chef de scris. Este a patra noapte cānd nu pot dormi !
Doruletz draga, daca treci prin Nantes cu fiica-ta sa-mi dai de veste, caci as smotoci-o si eu cu drag ...m-am indragostit ! Dar de la cine are ochii aia ?
Mirunda, felicitari pt teren! Pt inceput am eu un cort super cu salon, vi-l dam cu drag ! sa-l aducem duminica ?
Otilia, poate ne mai vedem la vara, ar fi frumos !
Aurelia draga, eu cred ca noi suntem in paralel pe Yahoo Msg . Pai ai spus ca m-ai pus pe lista , dar nu mi-a venit invitatie. Tot asa te-am pus si eu pe lista cu aurasup..... (sti tu ), dar nu te vad deloc. S-ar putea sa avem ID-uri gresite.
Corina, spor la īnvatat ! Parca o si vad pe Anna cāt de māndra e de cercelusii ei .
Lu, mie mi-e dor de tine. Tu nu ai Yahoo ? :-)
Lili, nastere usoara ! Si curaj !
Mai revin ! Va pup !
lu.more spune:
'neata!
Sibylle, de ce sa fii speriata???
Mi-a placut povestea cu silicoanele. Sa-ti traiasca cupa C!
Yahoo n-am. As putea sa-l folosesc pe al lu' fii-mea, dar mi-e ca ma iau cu asalt toate "contactele" ei. Si ca n-or sa ma creada ca sunt ma-sa. Sau pot s-o fac sa apara "off line"? C-am uitat cum merg draciile astea, de cand n-am mai messengerit (de pe vremea cand ma maritam cu barbatu-meu de la distanta... ). Oricum, eu-s femeie serioasa, n-am eu timp de stat on line.
Ma intrebai, Doruletz, cand avem un raspuns pentru Anca. In jur de 15 aprilie. Ma dor degetele de cat le-am incrucisat!
Altceva, ca sa vedeti de ghinioane am!
Stiti ca n-astept decat sa ma cheme si pe mine sa fac pe traducatoarea!
M-au chemat!!!! Yupi tra la la!!!!
M-au chemat, eram acasa, eram disponibila, madam' de la tribunal a sunat EXACT cand eu eram la telefon in linie cu altcineva (telefonul de acasa), mi-a lasat mesaj, iar eu am ascultat mesajul doua zile mai tarziu!
Cat de mare sa fie coincidenta? Ca eu nu-s vorbareata, si la telefon n-am stat mai mult de 3 minute... Deci nu e coincidenta, e ghinion.
Eu nu-nteleg un lucru: cand dai omului nr. de portabil, de ce nu te suna, bre, pe portabil? Daca vezi ca nu dai de mine acasa... in orice caz, aseara am plans de ciuda. Mesajul era de joi dimineata; trebuia sa sun joi pana-n pranz. Da' sun luni si le spun sa ma contacteze pe portabil datile viitoare. Cand or mai fi ele.
Un week end insorit la frantuzoaice!
Lili, curaj pe ultima suta de metri !!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Corina spune:
Lu nu mai fii suparata!!
Pe mine m-au sunat joi seara la miezul noptii!Binenteles ca dormeam si pina sa ma dezmeticesc eu ce suna telefonul s-a oprit!
Iti dai seama ca nu m-as fi dus,mai ales ca merg la scoala!!
Dar nu s-au lasat,m-au sunat a doua zi dimineata!Le-am zis ca nu pot si asta e!
Dar ce e mai fain in toate astea ,am sunat sa vad de ce nu ma platesc si cica toate platile sint suspendate deocamdata ca au nu stiu ce probleme de organizare!!!!!
Uite asa pe la noi!Pupici si nu mai fii suparata!
delphin spune:
Soare mult la fete!
Intru sa va spun de Telemea. Eu cumpar de la NETTO,feta de vaca cu 1,10 euro 200g. Si este tare buna. Este la pachetel, in vid si cu blue pe ea,la raionul branzeturi.
Pupici si o zi buna.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
madijo spune:
Buna fetelor
Eu n-am fost inca cu fetele sa la fac gauri in urechi insa va dau un sfat pe care mi l-au dat si mie prietene frantuzoice .
La bijuterie gaurile se fac pe rind, intii o ureche, pe urma cealalta, pare foarte normal numai ca in general fetitele dupa ce au facut prima ureche nu mai vor sa faca si pe a doua caci cu tot anesteziantul pe care li-l pun tot le doare un pic.
Atunci solutia ar fi sa va duceti la magazinul"Claire's" care pt 50 de euros face amindoua gaurile in acelasi timp, va ofera cerceii care trebuie purtati cam o luna si solutia dezinfectanta care trebuie aplicata cam tot o luna mi se pare.
Pt cela care nu cunosc, Claire's este un magazin in care se gasesc tot felul de accesorii : bijuterii(fantezie), machiaje etc.in general gasim acest magazin in galeriile marchandes din supermarchés.
Mik spune:
Daca tot se discuta de gauri in urechi. Eu mi le-am facut aici in Franta acum 11 ani, o un magazin de bijuterii cu pistoletul special. Doare nitel si e putin surprinzator. Bineinteles ca ai in urechi clous d'oreille sterili de care trebuie sa ai oarece grija.
Stiind despre ce e vorba cu datul gaurilor, pentru a mea fetita am hotarit sa astept sa-mi ceara ea de una singura gauri in urechi.
(inteleg foarte bine pe fetele de la cresa si pe educatoare care refuza copiii cu bijuterii, caci cerceii se pierd destul de usor si medalioanele se mai si pun in gura/inghit).
Sa va povestesc ultima perla a fiica-mi : era dimineata si faceam dus si intra cea mica in baie, ma vede, ma examineaza si-mi spue : 'maman, tu as des cheveux ą la zezette'.
Mik.
Mirunda spune:
Buna, fetele,
vesti bune!!!
"22.03.2006 -Blue Air zboara din nou la Paris !
In urma numeroaselor solicitari venite din partea pasagerilor sai, Blue Air va reintroduce incepand cu data de 09 mai 2006 zborurile catre Paris (Beauvais)
Programul zborurilor va fi reluat cu 2 frecvente saptamanale, in zilele de marti si sambata, conform urmatorului orar:
07:45 Bucuresti (Baneasa) - 09:35 Paris (Beauvais)
10:20 Paris (Beauvais) - 14:10 Bucuresti (Baneasa)*
*Toate orele sunt ore locale"
iar am schimbat biletul mamei mele, care taman pe 09.05 trebuie sa se intoarca..;sper ca de data asta fara surprize...
Sibylle, draguta, maine , duminica nu suntem acasa, plecam sa o plimbam un pic pe mama pe la ocean, o luam spre Les Sables d'Olonne...dar te sun, saptamana asta, sa vedem cand , ca mi-e dor de voi, si vreau sa fac si eu cunostinta cu burticuta ta!
Mirunda