Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eteee, mirabilis, bine ai revenit!!! nu pleca, mai stai ce mai faci? dar bebe?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy eu iti zic de ceai de musetel!!!La mine a functionat!!

Tania superbb e mortal!!! Sa-ti traiasca!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRABILIS...uite ca daca stiam ca trebuie sa ma vait ca nu face fimiu kk ca sa apari tu, o faceam mai demult.
Multam de sfat,i-am pus cald pe burtica...i-am dat ceai si degeaba.
Dar i-am pus un supozotor iara si a facut...nu asa mult ca sambata dar destul de mult.nici nu am mai spalat scutecul direct la gunoi ccu el...dar u vreau sa fiu obligata la 2 zile sa-i pun supozitor.

DORDIA...sa-i dau zilnic? ceaiul? are efect in timp ...ca vad ca pe momen nu...adica i-am dat zi cam 80 ml si nimic...

Maifetelor eu am niste ameteli...imi tremura mainile acum cand scriu. e adevarat ca nua m mancat de pranzz ca nu m-a lasat piticu, dar si asa am ameteli. cand ma aplec sa-l ridic din patut...pana ma indrept cu el is ametita. trebuie sa stau pe loc un picut.
ma duc pe afara...ca trebe sa ma duc la piata...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca a plecat barbatusul meu la serv si am dat de forum iar!

Maria-Alexia- ai calculat bine. Dimineata si la pranz asta e programul nostru. O ora papam si ne schimbam, dormim cam una jumate-doua apoi iar jucat-scoica-plimbat prin casa pana la urmatoarea masa. Dar vezi ce belele am mai nou noaptea...Si cu mancatul...

Taniutza- sa-ti traiasca crestinul cel frumusel!Tare haioasa si cipilica!Si ce tort frumos si bun, banuiesc!Botez de nota 10!

Lavi02- super faza cu fetitzele tale! De acord, mai mult decat de acord, de fapt cu tine, cu botezul. Du-te nenicule, linistita peste Carpati - scapi de stres, de scufundare si de probleme ulterioare! Pai noi nu asa am facut? Fara scuba-diving?
Nu ma supar io pentru mustruluiala, clar ca e "Din Dragoste", ca tot am vazut rabla lui de caravana intr-o zi prin oras! Ai dreptate cu papa la 6. Nu i-am dat, pur si simplu nu mi-a trecut prin minte. Si stii de ce?
Ca ea de obicei papa pe la 4.30 si apoi abia la 10. Au mai fost accidente cu ora 3.30, 3.15 inca nu, dar tot la 10 a mancat. Faza e ca nici nu cere de papa. La masa de 3.15 i-am dat ca se foia rau si ii cadea suzi-ul daca i-o dadeam si nu aveam chef nici s-o iau asa devreme cu noi in pat si nici sa-i pandesc suzi-ul. Deci nu a plans de foame.Iar la 6.30 s-a trezit relativ clasic. De fapt, ea se trezeste pe la 7.30, foiala, no way plans de foamete, dar ii dau suzi si o iau in patul mare ca sa-i pot infige suzi cand mai cade, pana sa adoarma.
Bref, ca m-am lungit: astept pana miercuri sau joi vaccinul si cantarul de control si dimensiunile, vb cu doctorita sa vedem ce zice si ea si apoi ma mai cuget!Mersi oricum de raspuns!

Cristina- mai e si salata de morcovi cu telina, tot la capitolul antreuri usor de facut si cu maioneza fara ou.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai repede repede ca plecam afara...sa va zic ceva:
Asa de obosita sunt, ca aseara am adormit in cada, vreo juma de ora si m-am tezit ca mi-era frig!!!!!!! si am tras o sperietura ca nu stiam ce-i cu mine acolo....
Si unde mai pui ca al meu ma credea in dormitor....si daca numai auzea miscare, nimic, credea ca m-am culcat !!!!!
Si m-a luat la suturi ca auzi cica puteam sa ma inec!!!!

MARA, uite mi-a zis nasa acuma ca cu ceara din ureche sa stai lunistita ca iese ea....asa am patit si eu, da nu i-am facut nimic. Si cica iese singurica.
nu poti s-ti activezi optiunea PM?

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Mutumesc, fetelor, uitasem cat de dragute sunteti!

Eu am terminat cu examenul de franceza, am facut ceva eforturi, am luat cateva ore, m-am stresat, si ca rezultat mi-a scazut productia de laptic si a inceput sa-mi cada parul....Asta e. Macar sa imi accepte facultatile din Franta dosarul, ca sa nu ma fi stresat degeaba.

Iulia e bine, creste frumos si face cam tot ce ar trebui sa faca un copil de varsta ei. Trebuie sa mai pun poze, dar sa vina sotul meu sa le faca mai mici, ca sunt infiorator de mari.Acum vreau sa intru pe contul comun sa ma mai delectez si eu cu bebicii vostri.

Nu am citit tot din urma, dar am vazut ca s-a facut un tabel cu dimensiunile bebeilor. Sa le dau si eu pe ale Iuliei:

la nastere: 2700g 47 cm
1 luna : 3440g, 54cm
2 luni: 4820g, 58,5 cm
3 luni : 5820g, 60 cm

Cam atat. De acum o sa va urmaresc indeaproape

Joy, ca sa iasa in fiecare zi,sau macar regulat si fara dureri, incearca tratamentul cu Debridat. Chiar e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Fetelor sa dam si noi raportul.
Dimitrie e un scump, ma anunta atat de frumos ca ii e foame, isi pune manutele ca si cum ar tine sticluta in mana si incepe sa isi suga limbuta, iar daca vede ca eu tot nu ma prind incepe si isi framante manutele, le freaca una de alta si iar repeta figura.
Se rusineaza, sta la tati in brate si cand ma duc si vorbesc cu el incepe sa rada, intoarce capul si il baga la pieptul lui Dan, de ma topesc toata.
Vorbeste atat de mult, atata gangureste si are nishte expresii ( ale fetei) de iti vine sa il mananci, nu alta.
Cand ma duc foarte aproape de el si vorbesc cu el, intinde manuta si ma mangaie, bineinteles nu cu gesturi precise dar.... e un progres nemaipomenit.
Cand il duc la baie se trage direct catre periutele de dinti, are si poza cu periuta de dinti in mana. Am sa le postez si eu odata si odata ca sa imi puteti vedea minunea.
Alaltaseara l-am pus intre noi in pat si cu o manuta m-a apucat pe mine si cu cealalta pe Dan si a adormit atat de fericit, iarf noi eram amandoi in al noualea cer. Simteam atunci ca suntem un tot si ca tati ne protejeaza pe amandoi de toate rautatile, un sentiment foarte placut.
Anda sa stii ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine cu Dimitrie, insa eu nu o pun pe baza psoriazisului, mie dermatologul mi-a spus ca nu se transmite la fat. La mine faza cu psoriazisul e foarte veche de prin clasa a 8-a si mi-a aparut pe tot scalpul si cat un banut de un ban pe sira spinarii. Aia de pe sira spinarii mi-a trecut, de pe scalp niciodata. In timpul sarcinii mi s-a ameliorat pana la disparitie, dupa ce am nascut mi=a reaparut, apoi sub sanul stang, pe omoplat si in urechi. Am inteles ca are o mare legatura cu imunitatea si mai ales cu tutunul. Eu fumez, de lasat nu stiu cand am sa ma las. Mai nou am vorbit cu un prieten care are aceeasi problema, la el e mai grav, exista o crema care se face numai la Brasov si sa stii ca s-a ameliorat vizibil, mi-am comandat-o si eu, sa vad acum ce efect va avea.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor!
N-am mai postat week-end-ul asta pentru ca am fost in focuri ... ne-am crestinat si noi ! Avem si certificat !
Acum facem si albumul botezului ...

Tania, felicitari ! Sa-ti traiasca micul crestin si sa va bucurati de el! L-am vazut pe Stefanel in poze ... o scumpete!!! Cred ca o sa franga multe inimi peste cativa ani!
Corap, sper ca te simti mai bine !!!

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Sunt asa de trista.... Fina mea care tocmai a ramas insarcinata (are cam 12 saptamani de sarcina) tocmai a aflat ca are toxoplasmoza,infectie acuta..... Cred ca stiti cu toate ce inseamna asta.... Si-a repetat analizele, dar daca rezultatul ramane la fel va fi nasol... Si e asa pacat pentru ea, e o fetita de la tara (are vreo 20 de ani, nu mai mult)care si asa o duce greu si si-a facut analizele pentru ca a vrut sa faca totul ca la carte. Ma gandesc acum ca poate mai bine nu le facea, ca oricum lumea de pe la tara nu se inghesuia nici pana acum la doctor si s-au nascut totusi copii sanatosi. Of, of, ce ghinion, numai chestii nasoale aud anul asta referitor la femei insarcinate, mai am o prietena care are iminenta de avort si a avut sangerari in saptamana a 5a, si nevasta unui coleg a ramas insarcinata, cu gemeni, si a pierdut sarcina la 5 luni... Ce se intampla? Anul trecut parca toata lumea era insarcinata si totul era super ok, anul asta zici ca e blestemat din punctul asta de vedere.

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Buluci, iti zic eu rima la broscutza " a venit si o broscutza/ Hop, hop, hop sarind mereu./ dac-aveti loc in casuta/ as dori sa stau si eu/ Oac, oac, oac - bis/ as dori sa stau si eu...", restul iti mai zic cand imi aduc aminte.
Am venit si eu de la munca si ma conversez putin cu voi ca imi era tare dor!

Teo di bb Stefania Iulia

Mergi la inceput