Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
teo_banu spune:
Buluci, iti zic eu rima la broscutza " a venit si o broscutza/ Hop, hop, hop sarind mereu./ dac-aveti loc in casuta/ as dori sa stau si eu/ Oac, oac, oac - bis/ as dori sa stau si eu...", restul iti mai zic cand imi aduc aminte.
Am venit si eu de la munca si ma conversez putin cu voi ca imi era tare dor!
Teo di bb Stefania Iulia
mara95 spune:
Gogolos, prin aceeasi problema am trecut si eu oarecum.Mi-am facut analizele in orasul meu , iar la toxoplasma mi-au spus ca rezultat:slab pozitiv(?), de n-am mai fost om.Imediat am plecat la Bucuresti unde le-am repetat si cat timp am asteptat rezultatele(vreo2 sapt) n-am stiut daca sa ma bucur sau nu. Noul rezultat a fost negativ, cu precizarea ca boala am facut-o cu 6 luni, un an in urma, cum ,nu stiu, ca nu am fost in contact cu nici un animal. Concluzia:sa repete analizele, si daca se poate sa fie facute la Bucuresti.
Tania, aveti o familie frumoasa!
catutza spune:
Buna! Noi azi am fost la doctor la vaccin, a plans putin dar cand am inceput sa vorbim cu ea a inceput sa rada. Nu a facut febra, vedem la noapte ce si cum va fi.
Are la 4 luni 7,600kg si 62cm. De kg nu sunt prea sigura ca se misca si asistenta nu a asteptat sa se potoleasca acul ala.
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
Camelia Daniela felicitari pentru botez!!! Asteptam poze!!!
Gogolos imi pare rau pt prietena ta dar cel mai bine sa vina si sa faca analizele la Cantacuzino, poate iese negativ!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Tania super botezul! M-am tot uitat la poze! Si super frumusica mamica!
'Jdemii de felicitari pentru laptic!!!
Nu te ingrijora cu mililitrii, o fi laptele tau mai consistent daca se satura cu mai putin.
Cate luni are frumusica lui Ami? O alapteaza exclusiv in sensul ca nu-i nici diversificata? Ea e bebe la care ati fost la baita cand cu aventura cu proteza?
Corap bine ca te-a pus pe tratament mai serios. Cu colesterul mare e si nasica lui Virgil care si ea saraca mananca rational, nu e cu grasimile, etc si tot are colesterol!
Noki pai daca tot te plangi de probleme cu lapticul, etc, daca o prinzi pe interval dupa 3h (adica treaza) mai bine mai baga-i o titi in gura! 
Voiam de vreo 3 zile sa va zic ceva, imi tot statea pe creieras dar tot gasesc altceva mai urgent. So:
maria-alexia, noki, joy, ilenuta si alte mamici alaptatoare 100% si luptatoare pt lapticul lor intr-o seara la ultima criza de laptic era cat pe ce sa-i dau supliment. Dar m-am incurajat singura ca m-am gandit ca acum ori niciodata. Acum e momentul sa ma chinui sa-mi cresc productia sa fac fata cu lapticul in continuare, dupa aia - degeaba. Cand am avut prima criza, la aproape 2 luni - am reusit sa trec peste ea si in luna a 3-a mi-a luat 800g, in una a 4-a 600 si merg inainte cu 100% laptic. Nu ne comparam noi in tabel cu mamicile care dau lapte praf la greu si le iau copiii peste 1.5 kg pe luna. Normalul (media) in primele 4 luni e 750 iar in Mama si copilul zice ca in luna a 4-a trebuie sa ia 600-750, iar in luna a 5-a 500-600. Daca suntem pe acolo - e bine!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
camelia_daniela spune:
Dragelor, am reusit sa fac albumul foto: poze botez!
Teo, am pus si poza certificatului de botez!
Pupici,
Camelia & Daria 
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~
silvia_d spune:
Tania,am vazut si eu pozele de la botez,sa-ti traiasca flacaul!
Frumoasa petrecere!!
Cam liniste pe-aci...
Corap,cum te mai simti???
Te-ntreb aici si nu te sun,ca sa nu te deranjez...e voie?![]()
joy04 spune:
CAMELIA DANIELA, felicitari pentru increstinarea micutei. sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
mai fetelor, GOGOLOS, inca anul asta nu am auzit de asa probleme, dar in 2004, unde ma intorceam numai de sarcini pierdute dadeam. Si o colega de servici...si eu ...si numai asta auzeam.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Camelia beton nasul!!!
si f frumoase pitica, mamica si matusica.
Eu ma tot uit la poze de la botezurile voastre, poate-poate imi fac si eu curaj!
Noki - dupa ce am vazut botezul Taniei parca mi s-a facut si mie pofta sa organizez botez la restaurant, asa ca poate ramanem totusi dincoace de Carpati. Desi e muult mai comod dincolo.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Gogolos spune:
In padurea cu alune
Aveau casa doi pitici
Vine pupaza si spune
Vreau sa stau si eu aici
Pu-pu-pu, pu-pu-pu
Vreau sa stau si eu aici, bis
Iata vine si-o broscuta
Top, top, top sarind mereu
Daca e loc in casuta
Tare-as vrea sa stau si eu
Top-top-top, top-top-top
Tare-as vrea sa stau si eu, bis
Soricelul striga-ndata
Iata si eu am venit
Casa voastra e curata
Noroc, bine v-am gasit
Chit-chit-chit, chit-chit-chit
Noroc, bine v-am gasit, bis
Si-n casuta cea draguta
Stau vreo cinci prieteni mici
Soricelul si-o broscuta
Pupaza si doi pitici
Tra-la-la, tra-la-la
Stau vreo cinci prieteni mici, bis
E cantecul meu preferat (de fapt, imediat dupa ce am nascut era singurul cantec pe care mi-l aduceam aminte si l-am ametit pe saracul bebe, numai pe asta il cantam) . Acum am trecut la "Un motan cat un pisoi"
Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)