Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI, stiu ca bine zici, dar eu sunt disperata si stresata.
De ex, acum nu a vrut sa-mi manance....azi a mancat la 3 ore, dar am venit de la piata si nu a vrut sa manance. a supt cam 6-7 minute cel mult apoi nici vorba sa mai ia titza. Deschidea gura mare, cauta si cand i-o bagam tragea repede o data si cand simtea laptele o scuipa si se mai si stramba.
Si ii ddeam suzi...laptele l-am gustat, nu mi se pare ca are un gust mai altfel.
asa ca m-am muls ...dar am scos din ambii sani vreo 25 ml
Eu nu pot, nu stiu sau nu-i pompa buna - parca mai repede nu-i pompa buna - si cu mana dureaza...ca daca nu nimeresc cum trebuie sa strang, iar nu scot nimic. Plus ca vine in "valuri" lapticul apoi parca seaca. Trebuie sa stau nitel 1-2 minute si iar sa strang...sa vina pe toate canelele..
Chiar vroiam sa te intreb CORAP cu ce te mulgi? ca-mi vine sa-mi iau pompa si nu stiu de care...eu am seringa de la chicco. Nasa s-a impacat extraordinar cu ea, dar eu nu.
azi noapte am scos cam 70 ml de la un san. si zic ca ar fi OK, ca daca ar manca din ambii la o masa i-ar ajunge....cred.
ca la o masa el mananca cam 100-120 ml...cand vrea. ca asa mi-a mancat si numai 80 ml....si era laptic de al meu in bibe, nu praf.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai,fetelor!
am uitat sa va spun ca e un post de radio pentru copii,tare fain,itsi-bitsi,ceva de genul asta!
are melodii faine de bebei,de la 1,2,pm e program de somnic,si da numai melodii dintr-astea de linistit bebei,aviz fetelor care le canta la legant!mie imi place!
si nu are numai cantecele dintr-astea,are si muzica actuala,normala!
ia-ncercati!
da'nu stiu pe ce frecventa,ca nu am radio dintr-ala digital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Buluci, iti zic eu rima la broscutza " a venit si o broscutza/ Hop, hop, hop sarind mereu./ dac-aveti loc in casuta/ as dori sa stau si eu/ Oac, oac, oac - bis/ as dori sa stau si eu...", restul iti mai zic cand imi aduc aminte.
Am venit si eu de la munca si ma conversez putin cu voi ca imi era tare dor!

Teo di bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

itsi-bitsi asa-l cheama ???
macar uita-te pe unde e scala? asa informativ ca eu sunt interesata...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

intre 98 si 102!!
da'stai ca ma uit pe net,poa'baga astia frecventza!

99.3 fm
si se scrie itsybitsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu rapid, imi doarme bebelina si incerc sa ma duc sa fac un dus pana nu se trezeste, nu de alta dar tati nu e acasa.

Ina, eu plec in tara la mijlocul lui iulie si stau o luna, dar eu zbor la Timisoara (acolo am matusa) si apoi merg "acasa" in Ardeal, eu sunt de langa Deva. Nu cred ca ajung in Bucuresti, nu am pe nimeni acolo, dar daca ai chef de venit in Ardeal, te astept cu tot dragul!! La fel si pe Bic.

Tania, abia astept sa vad si eu pozele de la botez.

Fata mea a dormit din nou pana dupa 6 dimineata!! Doamne, tine-i naravul!

Mergi la inceput

Fetelor,a aparut sub:mamici de nov-dec-2006!!!
Ce ziceti?
Ce vremuri?!!!
M-am bagat si eu in seama pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou, helou.
joy - eu folosesc pompa avent isis aia manuala, am primit-o de la nasi-mea. eu cu a mea chicco nu m-am impacat deloc, desi arata cam la fel. in principiu, daca reusesti sa mulgi cu pompa 80-100 de ml din ambii sani, bb reuseste sa suga sa se sature (bb trage mai mult decat pompa). daca vrei sa o incerci pe aia a mea chicco pot sa ti-o dau, ca eu n-o folosesc oricum. si cred ca e mai performanta totusi decat seringa. da-mi un pm dak o vrei.
am vazut si eu pozele de la toate botezele din ultima vreme. foarte frumusei bebeii. si parintii lor
eu sunt bine, au ceva efecte antibioticele astea, maiiii (eu n-am luat decat de vreo 2 ori in copchilarie, o data in anul I si o data in anul IV de facultate.... eheeeee, din tinerete, maica). nu credeam ca au asa efect imediat. se duse febra
silvioara
, de sunat poti sa suni dak vrei, da' nu garantez ca raspund - din cauza ca nu aud telefonul si/sau nu stiu unde l-am pus. e boala mea din ultima vreme.
uauuuuu, la ora asta intra trenu' cu soacra-n gara ... uuuuuuuu
da'macar pot sa-l las pe bb cu ea cat sunt la doctor, ca azi l-am dus la mama la servici - tiri-riri - sa-l bebisitereasca ea, si ea nu era, si l-am lasat pe capul fetelor alora, saracele, care n-aveau nici o vina (decat ca erau subalternele lu'mama lu'mamalui).
lavi, eu chestia asta cu colesterolul n-am mai patit-o, adik pana acu analizele erau in limite normale. si cum eu nu prea mananc chestii cu colesteroale, m-am cam tuflit. gata, scot si pachetul anual de unt din dieta
ma rog, pe ansamblu traiesc
si bbandrei a fost extraordinar de cuminte in perioada asta grea pt. mine. Doamne, sa nu mi-l deochi... da' s-a comportat excelent. n-a plans decat odata de foame, ca nu ne gandeam ca au trecut doar 3 ore de la ultima lui masa (de fapt trecusera 4, calculasem noi aiurea )
c viu & bbandrei-ardei-patrunjei-mititei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Stie cineva reteta de tort cu crema de zahar ars?Voiam s-o fac pentru maine, ca implinim 3 luni si credeam ca o gasesc pe net.

Joy, mersi frumos pentru ajutor.As vrea sa activez PM, dar trebuie sa vad cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

primul cantec pe care i l-am cantat lui Dimitrie a fost Vreau sa ma trezesc ( Vama veche) de se uitau toate din salon la mine si el mititelul sugea si asculta lalaielile mele, ciudat ca acum il calmez imediat cu Vama Veche si cu Guns'n Roses ( asta ascultam cand am fost insarcinata).

Ripley a inceput si Dimitrie sa cante cand aude Maria Tanase si Vama Veche. Cand l-am auzit azi cum hohaia si el acolo mi-a venit sa cad. Cine stie ce cantaret o mai fi Cine stie ce familie de melomani o sa faca el cu Anutza:))

Mai nou nu il mai pot tine culcat ca vrea sa stea ridicat sa se uite si el in jur, sa cerceteze tot si face o fatuca atat de scumpa... Of, Of imi vine sa il mananc tot.

Aura

Mergi la inceput