Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vreau si eu la babby expo si la mama. De abia astept sa va cunosc pe viu si sa vedeti atunci ce tastarnitza verbala o sa avem

Dani si Biumil ce imi place cel mai mult la threadul asta al nostru, e ca nu exista niciodata suparari si divergente, asa ca nimeni n-a suparat pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cand aud de infectii urinare mi se zbarleste parul. Cum naiba a luat-o din spital Mirela? In ce fel? In afara de modificarea apetitului ce alte semne mai sunt?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

lasa Vera ca o ai pe Iulia acum si o sa fie foarte bine...o fetitza dulce ca a ta poate schimba si cei mai inversunati si pesimisti oameni!
si casa parinteasca nu o sa mai fie la fel, o sa fiti vesele amandoua si nu o sa te mai gandesti la ce a fost!!

sper sa ne vedem pana pleci la o plimbarica!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vera Bianca a fost gand la gand cu mine. Intr-adevar, minunatia aia mica de Iulia o sa schimbe toata atmosfera si pana la urma o sa ai amintiri minunate din casa parinteasca.

Si eu sunt "republicanca din Ploiesti" asa ca Zoe, fii barbata!

Chiar, ne-om cunoaste?

Mergi la inceput

BiuMil. Merci de incurajare. Sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu. Cu siguranta ca o sa ne vedem inainte de a pleca. Poate si mai incolo.... ZNu stiu ce mi-a venit dar de vreo 3 zile am intr-una cosmaruri cu lucrul asta. Si nici nu prea pot sa-i spun sotului caci se simte vinovat ca nu prea castiga si ca trebuie sa plece. Sper sa nu citeasca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera imi pare tare rau sa aud asta... Dar vorba fetelor, acum o ai pe Iulia care te va ajuta mult sa treci peste toate mai usor. Si cine stie? Poate lucrurile vor fi mult schimbate, in bine.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Simo super!. Eu stau la casa, in Mihai Bravu (pe langa Dorobantzu). M-am uitat la poza ta dar nu cred ca ne stim. Poate ca ma lamentez aiurea. O sa treaca si perioada asta.

Irina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetele!

M-a cuprins melancolia si am citit din urma, de cand eram gravide ... ce vremuri. Parca ieri ii dadeam sms mifloricicai ca sunt la spital. Si parca il am pe fimiu de cand lumea :).

Noi suntem singurei saptamana asta. A reusit performanta sa nu se mai trezeasca decat o data azi noapte, nu stiu prin ce minune. Imi faceam probleme ca o sa am o noapte agitata pt ca i-am schimbat ieri si patutul, dar a dormit bine. Poate din cauza patului se tot trezea .

Vera, imi pare rau ca te muti la ploiesti, dar cum ziceau si fetele, poate o sa fie mai bine de data asta si cu bebelina.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gata pe ziua de azi, o tulesc acasa!!!

Oare Codruta are pb cu netul? Ca ea e zilnic la apel ...

pupici, pe maine (sau eventual pe diseara dupa baita ca dependenta e mare)

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetelor!
Vreau si eu la "mama" cu voi. Primele doua dati am lipsit din motive de servici. Dar la baby expo nu vreau, ca nu am bani de "spanzurat". Si daca merg cu voi acolo, e imposibil sa ma abtin Dar parca as prefera sambata ca vineri e sotul la serv si termina abia la 6. Pana ajunge acasa se face 6.30-7. Stabiliti voi care, cum si cand e votat, puneti anuntul. Si vedem atunci. Oricum, ma pot intalni cu voi direct acolo, dupa ce mergeti voi sa faceti praf banii. Si imi aratati si mie ce ati cumparat.
Am renuntat la lichide cu linguritza, ca nu merge. Baga mainile in ea, le baga apoi in gura. Ii dau solide cu lingurita. Adica mar ras. In loc de biscuiti, am pus o lingurita de cereale ca sa le "lege". Am luat cereale de la Milupa cu mar si morcov, ca ea e obisnuita si cu marul si cu morcovul. Ca cereale are orez si porumb. Ce constipa orezul, combate porumbul. Mie imi convine, ca sunt cu lapte gata facute si e tot milupa, ce papa ea. Azi e prima zi cu cereale. Cred ca maine sau poimaine ii dau separate, tot cu lingurita, ca pe piure. Am auzit ca sunt tare bune, sper sa-i placa.

Catalina

Mergi la inceput