Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
miflore spune:
Irina, sunt si eu aici!
Am uitat sa va spun, ieri am fost in Cismigiu si a fost asa de frumos, am fost si cu o fetita de 10 luni, Daria; erau la carucioareeeee! Vreme de primavara!
Si azi, urat si ploaie...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
gabitz spune:
Bun gasit, mamicilor!
Am reaparut si noi dupa o saptamana de pauza cauzata de boala Biancai, v-am citit mai rar, dar n-am apucat sa mai si scriu, asa ca toate raspunsurile vin cu intarziere.
Uram si noi La multi ani Mariei Alexia, Alexandrei, lui Gabriel, Darius si Briannei - Cristiana pentru lunita implinita astazi, cat si celor ce s-au sarbatorit zilele trecute.
Noi acum suntem bine, slava Domnului, diareea a trecut, greu de tot, cu tot cu tratament a durat 6 zile de mi-era teama ca ajungem la spital, dar se pare ca acum, desi suntem pe regim in continuare, suntem pe drumul cel bun.
Urez si eu un bun venit noilor mamici din grup: Dana_ch, Jul81, Dandy si Mihairi (sper sa nu fi uitat pe cineva)
Christina_m - multumim pentru urari.
LiaMia - ma speriasem initial cand am citit ca te-ai chinuit 2 saptamani cu burtica lui Florin, dar se pare ca virozele astea intestinale trec greu. Cst timp i-ai dat lapte dietetic, caci Bianca il bea tare greu?
Miflore, iti raspunsesem intr-unul din capitolele anterioare la intrebare, dar atunci eram pe vremea moderarii si apareau greu mesajele, asa ca daca tu erai la zi cu cititul, nu aveai cum sa te intorci cateva pagini sa gasesti mesajul.
Revenind la idee, eu stau la Piata Gorjului. Mi-a placut raspunsul tau privitor la parcuri. Din pacate cam asa e.
La cealalta intrebare, privitoare la vaccinul antirujeolic, initial am spus ca refuz sa-l fac la 7 luni, apoi dr mi-a povestit despre niste bebelaci care s-au imbolnavit si care din cauza complicatiilor se stingeau sub ochii parintilor. Detaliile sunt terifiante si n-am sa le scriu aici, intentia mea nu este sa sperii pe nimeni si nici nu pomeneam de asta daca nu ma intrebai. Nici acum nu sunt convinsa ce sa fac, stiu ca sunt inca multe controverse legate de acest vaccin, dr nu ma obliga, ea doar isi face datoria si ii atentioneaza pe parinti ca riscurile vaccinului sunt minore in comparatie cu ravagiile pe care le face boala DACA are copilul ghinionul asta sa ia virusul. Mai departe lasa la latitudinea fiecarui parinte.
Am vazut ca dr vostri nu-l prea recomanda, asa ca sunt si eu in dubiu. Bianca are acum dupa boala asta sistemul imunitar slabit si chiar nu stiu daca e indicat sa-l faca, dar mai am ceva timp de gandire.
Nicole - in felul asta ti-am raspuns si tie, am citit topicul postat de tine. Ai luat vreo hotarare intre timp?
Norina - nici Bianca nu sta in fundulet decat in scaunelul ei de masa, singurica sta doar 2-3 secunde, dar nici n-o fortez, iar de arcuit se arcuieste de mi-e teama uneori sa n-o scap. Cred ca e ceva normal.
Maddy - niste analize n-ar strica, inapetenta poate fi semn de vreo infectie, intradevar, dar sa stii ca eu cred in faza cu perioadele. Puiul meu chiar si dupa ce s-a facut bine, cu toate analizele OK, tot extrem de putin manca, apoi dintr-o data a parut ca si-a revenit, si avea zile in care plangea de foame, efectiv si nu se satura cu portia din biberon. Oricum e foarte slabuta, acum la 6 luni, abia are 7 kg la 71 cm. Ne inscriem si noi la manechine.
Flavia - nu sunt eu indicata sa-ti raspund, din acelasi motiv (copil nemancacios), dar o sa-ti spun totusi ca dupa diversificare, cam atat mananca si Bianca 500 ml lapte + piureuri. Are insa i zile mai proaste, mai alea acum cat a fost bolnava, n-a trecut de 350 ml lapte dietetic.
Mirela - multa sanatate Monicai. Klebsiella am avut si noi, am scapat insa de ea cu 7 zile de antibiotic. Uff, acum trebuie sa repetam urocultura, iar ma apuca emotiile.
Mysweetest, eu merg pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata", asa ca iti urez acum La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie.
Va pupam pe toate,
BiuMil spune:
sunt foarte fericita ca mi-am gasit buletinul. eu sunt o catastrofa la faze din astea, cred ca e al 7 les buletin pe care l-as fi pierdut. cheile, mi-a spus sotul ca daca le mai uit o data in usa mi le ia!!!!! ca sa vedeti ca vb serion, trebuie sa va spun ca bb nu mai are certificat! deja!!! apropo stie cineva cat dureaza sa scot duplicat??
nu stiu ca sa fac pt ca bb mai nou a invatat sa tina suzeta (in sfarsit!!) insa nu vrea sa se mai desparta de ea...cand i-o iau e foarte suparat si face scandal!!! nu vreau sa i-o las toata ziua! nici alta jucaie nu vrea! ce sa fac????
Bianca si bb Milan
Simo74 spune:
Si eu, si eu din weekend!
Gata, m-am pus la punct cu ce-ati mai scris! Chestia cu serviciul e tare ... dar asta e ... NO COMMENT!
Eu chiar ma gandeam sa-mi instalez la birou un web cam si am rezolvat partial problema
Felicitari bebelinilor responsabili cu implinirea de lunite!
Irina bine ca m-ai lamurit cu chestia cu ingrasatul in timpul sarcinii, ca ma bulversasei total Bravo tie! Te-ai ingrasat "a la cart" cum s-ar spune. Excuse my French, da' nu le-am pe partea asta.
Si Luca plange cu "MA-MA", dar cuvantul lui favorit e ta-ta. In curand n-o sa mai incapa sotul in casa de cat se umfla in pene
Am vizionat ieri toate filmuletele de pe adresa comuna si am ras cu lacrimi. Sunt absolut deliciosi toti, dar lasati-ma sa ma enutziasmez la nesfarsit de Iulia ...cum vorbea ea cu broscuta ei, cred ca m-am uitat de vreo tspe ori.
miflore spune:
Gabitz, multa sanatate!!! Ce bine ca stai la Gorjului, eu stau la Apusului pe bulevard; stam aproape, asa ca in curand ne intalnim, da?
Marlena, asa asa vreau! Cat mai simplu si mai comod, gen umbrela, parc-asa ii zice! Sa scap de mastodont!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
dani_flor spune:
Buna fetele,
Mai zic si eu ceva, va roooog!!!!
Si eu sunt printre cele care au postat o opinie legat de statul acasa/mers la servici, nu am vrut decit sa fac o comparatie intre propriile mele opnii la momente diferite de timp.
Nici nu va puteti imagina cit de rau imi pare acuma, daca e ceva care urasc pe lumea asta, este sa zic lucruri care sa deranjeze. Bineinteles, neintetionat. Dar din pacate se mai intimpla.
Nu mi-a trecut prin cap nici o secunda ca ar pica prost sau mai rau, chiar ar rani. Munca si cariera profesionala aduc si ele foarte multe satisfactii si ideal este sa putem cumva sa le imbinam armonios cu viata de familie si cresterea puiutzilor. Dar din pacate nu traim intr-o lume ideala, nici pe mine nu ma incinta foarte tare situatia mea actuala, dar nici la noi nu exista alternativa asa ca tot ce ramine este gindirea pozitiva.
b_irina_c si celelalte fete , va rog mult sa ma iertati daca postul meu a fost unul lipsit de delicatete .
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
In alta ordine de idei:
LA MULTI ANI! pentru blinii de pe 6!!!
Maria Alexia, Alexandra, Gabriel, Darius Alexe, Brianna-Cristiana. Sa fiti sanatosi, cumintei, sa cresteti mari si norocosi.
Mariutza este in continuare bolnavioara, parca mai putini mucisori dar ragusita si le tusesteeeeee
Am sunat azi la dr. sa cer programare si a zis dr. ca mai dureaza boala sa am ravdare . Tot ce a interesat-o e sa nu aibe temperatura. Si din fericire nu are.
Fetele care au avut puiutzi racitzi, cit mai dureaza ??
Anya, merci mult . Si eu sper sa nu aibe laringita.
va pe toate, va urez o zi super,
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
Mirela_B spune:
Miflore, Monica nu papa chiar atat de putin, e chiar grasuta, are 8 kg la 5 luni fara 2 zile, dar eu am sesizat schimbarea de comportament si anume scaderea pana la lipsa poftei de mancare. Inainte manca bine de tot, la 3 luni cam 1000 ml, iar acum cu chin ajungem la 800. Ea papa tzitzi, am inceput si suc de fructe dar cred ca are colici, asa ca mai fac o pauza si ii dau dau cereale inaitea mesei de seara.
I-am facut urocultura pentru ca sunt patita cu fetita cea mare la care singurul simptom a fost lipsa poftei de mancare, in rest era spirt. Pe ea ajunsesem sa o hranesc in somn. Pasam mancarea bine bine, o puneam in biberonul nuk cu gaura pentru hrana groasa si filam momentul cand nu era nici treaza, nici adormita de tot si numai asa papa. Atunci eram stresata rau, acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte. Nu exista o alta cale pentru infectiile astea urinare decat antibioticele care sunt foarte pacatoase.
Multumim, speram sa ne treaca din prima.
Mirela
b_irina_c spune:
Ei asa da.... V-ati dat drumul la vorba .
Mifloricico te-am observat , cum nu uiti tu pe nimeni .
Bianca si eu am uitat cheile in usa pe din'afara . Dupa vreo 3 h a sunat o vecina draguta sa ma atentioneze ... Bianca se poate sa fie de la dintisori?
gabitz sanatate multa. Bine ca greul a trecut...
Simo franceza... sa ma vezi pe mine cand vb cu sefii... ma dor mainile . Marinela (sper ca nu am gresit) e profesoara de franceza si poate ne de niste lectii .
Eu stept sa ma strige si cand e vesel, nu numai cand e suparat.
Fetelor pana la urma cum facem cu babyexpo si "la mama"? Pot si vineri ca ma lasa sotu'sef .
Dani acum imi pare rau mie ca am zis... Zau ca nu m-am suparat pe nimeni, dar in toata supararea mea cu revenitul la servici poate am exagerat putin. Stiu bine ca nimeni nu a vrut sa supere pe nimeni. Departe de mine aceasta idee. Dupa cum vedeti scriu in continuare ca si inainte... Va pup pe toate ca imi sunteti tare dragi!!! Sanatate multa Mriutei!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Fetelor ma mut in Ploiesti la mama de Paste. Nici nu stiu daca o sa am internet..voi face tot posibilul sa am. Conexiunea prin dial-up e crima. Nu mai imi pot permite sa platesc chirie in Bucuresti. Plang caci mama mea e o persoana pesimista care ma va aduce la disperare. Alta alternativa nu am. Din pacate urasc casa parinteasca caci am amintiri f. triste din copilarie. Abia asteptam sa plec de acolo. Si unde am ajuns? Ma intorc in accelasi kk. Bine barem ca parintii mei nu mai stau impreuna caci mi-as fi luat campii sa-i aud cum se cearta. Sotul o sa plece cat de curand in Zurich pt. minum 6 luni si nu pot sta singura. Ma apuca groaza cand ma gandesc. Aici in Bucuresti am toate amintirile frumoase, toti prietenii de care trebuie sa ma despart.......
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE