Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
maddy77 spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat ca n-am avut de unde..n-a mers netul...si cat am de recuperat...sa vedem cand am timp,ca nu prea am dormit decat vreo 4 ore noaptea trecuta si azi n-am reusit deloc sa recuperez ca fii'mea a dormit f putin si cand ma bagam eu in pat,ea se trezea.
Pot sa va spun ca in WE a mancat mai bine ,a ajuns intr-o zi si la 800 ml,dar se pare ca de azi iar a luat-o de la capat...abia i-am bagat bibe pe gat.
O sa merg sa-i fac urocultura.Voi de unde ati luat recipient de colectare a urinii??
Mihaela_B imi pare rau de fetita ca s-a imbolnavit.Sanatate multa.
Godzila,imi pare rau...las aca ai fata alaturi si o sa treci peste mai repede.
LiaMia spune:
buna,
gabitz, am folosit trei cutii de humana delactozat si la a patra am inceput sa combin cu humana 2, ca sa revin la alim. normala. noi am facut si vaccinul de 6 luni in perioada asta si stii ca nu e recomandat sa schimbi ceva in alim. dupa vaccin, cateva zile. nici mie nu mi-a placut cum se dizolva laptele asta... dar bb l-a baut fara probleme: 1 punga la 2 1/2 zile, cam 500+ ml / zi. ma bucur ca a mancat. acum suntem pe drumul cel bun si usor usor o sa-i reintroduc sucurile naturale de fructe/legume. va dorim si voua numai bine si tuturor bbilor cu probleme: multa sanatate si sa-si revina cat mai curand!
godzila, o ai pe iulia: fii optimista!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Simona8004 spune:
Buna ziua tuturor!
Christina_m, Matei este super frumusel, ce mai!
Meme- Andrei arata foarte bine si ce mare e!
Cdrutza- am vizionat pozele cu Petra, super tari.
De fapt am vazut mai multe fotografii cu bebei, nici nu am cuvinte sa va spun cit de frumosi sunt si ce mari s-au facut . Sa le dea Dumnezeu sanatate si voua posibilitatea sa va bucurati de ei (fie ca stati acasa fie ca mergeti la servici)
Mihairi, cu intirziere, dar bine ai venit la noi in club, Sper sa te simti bine si sa gasesti suportul de care ai nevoie, asa cum si eu l-am gasit ori de cite ori l-am cautat. Fetele sunt foarte dragutze si daca se poate te ajuta in orice .
...in timp ce va scriam am auzit o bubuitura (mai mica in intensitate) era Maia care a reusit sa se intoarca de pe burta pe spate. asa de bucuroasa am fost ca atunci cind am felicitat-o a inceput de bucurie sa chitzaie si sa rida cu gura pina la urechi.
acum incerc sa atasez pozele pe care le-am pus acum citeva zile si nu a-ti reusit sa le vedeti. Sper sa mearga.
Poze cu Maia
simodina spune:
Tzop si eu dupa vreo 3 zile!
Urez toate cele bune bebicilor si mamicilor care s-au sarbatorit intre timp.Si multa sanatate bebicilor bolnaviori.
N-am prea avut timp de citit ca in we i-am avut pe socrii pe la noi iar azi am fost de 2 ori la bunica mea care e la pat ca a lasat-o pe mama infirmiera - probleme de familie. Situatia e nashpa ca incep serviciul peste 2 sapt si tre' neaparat sa gaseasca pe cineva pana atunci. Oricum pana gaseste ma duc si dimineatza si la pranz sa o primenesc si sa-i dau de mancare. Uff, fetelor, grea e batranetea, mi se rupe sufletul cand stiu ce a fost si ce a ajuns...
In plus moshtrofontzul meu e racit. Ii curg mucii la greu si tuseste. Doctoritza mi-a zis sa-i dau numai paracetamol sirop. Din fericire mananca bine si ia in greutate. Nu a facut febra decat in prima zi. Sper sa-i treaca odata ca mi-e mila de el. Se trezeste plangand ca nu poate sa respire.
Gata, am terminat.Aaaa, am uitat sa va spun ca am reusit si noi sa ne invingem burtica si sa bagam piciorul in guritza. Ne chinuiam de vreo luna .
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Simo74 spune:
Simona super dulce Maia. Sa-ti traiasca mica pianista! Poza cu echilibristica e trucata, nu?
Simona8004 spune:
sa-mi spuneti daca se vad pozele.
sa va spunem si noi cite ceva despre noi. Am inceput diversificare si am ajuns la carnita de pui in supa. Azi a fost prima data cind a mincat si pot sa spun ca i-a placut
De fapt azi a fost o zi tare ciudata cu mincatul ei. nu a prea vrut sa manince. Sper sa nu fie vreo infectie ceva .
Mai avem inca putin si facem vaccinul de 6 luni. Ne putem mindri cu faptul ca ne intoarcem pe o parte sau pe alta si doar de vreo jumate de ora practicam si intorsul de pe burta pe dpate, mai greu dar se face .
Ma duc sa cumpar lapte sa ii fac iaurt. Aici in Suceava avem un orfelinat care au vaci halshtain (sper ca am scris bine) si laptele este foarte gustos, nu cu multe grasimi si il au si la vinzare in magazine.
Multa sanatate bebeilor care sunt bolnaviori. Insanatosire grabnica.
Simona si Maia (22.09.2005)
Simona8004 spune:
simo74, poza cu echilibristica nu e trucata. Tatal meu imi spunea ca facea cu mine scamatorii cind eram de virsta asta, si am incerca sa o invat si eu pe Maia sa stea asa.
Deci nu e trucata.
gabiarama spune:
Marlena , la multi ani iti doresc si eu ,cu putina intirziere .
Nadina multa sanatate lui Serban
Mihairi bine ai venit in rindul nostru .
Vera o sa ai ocupatie si nu o sa mai bagi in seama toate rautatile .
Codruta felicitari sotului tau .
Dani si Tudor al meu e racit ,avem 10 zile de tratament deja si inca mai tuseste .Citisem pe net ca tusea o sa dureze cam 3-4 sapt dupa bronsiolita .(asta are Tudor)
Bianca nu esti singura care uita cheile in usa .Eu am dormit o noapte intreaga asa .Le-a gasit soacra cind a venit dimineata .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze