Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Jadi esti tare, mie imi era dor de mesajele tale . Sa ne scrii mai des. Mie una mi-ai ridicat moralul . Si eu merg la servici pt ca bb sa aiba tot ce-i mai bun.
Si sotul castiga decent, ne descurcam binisor, dar eu vreau sa imi permit mai multe, nu doar sa ma descurc. Deja am planuri de luat masina si de concediu mare+munte la vara, ceea ce doar cu salariul sotului nu se prea putea. Si ca si Jadi zic si eu, seara daca face ceva nou eu voi considera ca a fost prima data (bona stie deja sa nu ma anunte daca a facut bb ceva nou, ci sa ma lase pe mine sa ma bucur pe deplin de momentul respectiv). Bb oricum nu va tine minte ca a facut ceva nou si eu nu am fost acolo . Deci toata lumea e fericita. Si cu asta eu una am incheiat definitiv subiectul asta .
Nicole la firma unde lucrez programul e de 9 ore, de la 9 la 6, ca lucram cu unii din Lux si e musai sa luam 1 h pauza la pranz. Eu lucrez de la 9 la 4.30.
Mariana sunt super baietii tai , ce mare s-a facut Simon. Si ce frumos papa ei amandoi.
Vera fa tu bb2 nu astepta dupa mine . Acum zic categoric nu la bb2. Pe vremuri ziceam 2, baiat si fata, dar cu 4 ani intre ei... Timpul va decide... mi-am pus pe birou o poza cu Vladut in rama primita de la voi
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
'Neata mamici !
Io sunt la serviciu, si eu sunt tot intr-un vartej cu job nou, Ancutza cu diversificarea, Victor, stomatologul lui Victor+serbarea de primavara si pe ultimul loc (da' numai in lista asta) sotul.
Si eu sunt de acord sa nu mai discutam despre intoarcea la scarbiciu. La faza asta sigur se vor naste polemici, ca toate suntem sensibile la faza cum ne executam jobul de mama.
Fiecare din noi isi cunoaste situatia cel mai bine, si ia deciziile care le considera cele mai bune ptr familia ei la momentul respectiv.
Anca e bine si la fel ca Vlasdut al Irinei ma striga cand ma vede 'meme, meme' si e tare bucuroasa.
Victor e stirb rau, si azi ne ducem sa ii luam cel de-al doilea aparat dentar.
Pe mine ma incearca o raceala., dar nu ma las, ii dau cu Fervex.
In rest, in weekend a venit maica-mea, diseara soacra-mea.
Fetele mediciniste, ce stiti despre Hepatita C ? Cum se transmite ?
am gasit o superbona, dar are Hepatita C.
Stiu ca s-a mai discutat despre asta, dar eu am uitat
Multumesc si o sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cristell spune:
Buna fetelor!
La multi ani celor care mai adauga o lunita:Maria Alexia,Alexandra,Gabriel,Darius Alexe si Brianna Cristiana.
Dani flor multa sanatate Mariei.
Dandy bun venit!
b irina c cascavalul stiu ca ingrasa si dulciurile.
Meme1 ai un baietel frumos.
Marlena cred ca a fost tare bun tortul.
Codruta sa-ti traiasca mica schioare si felicitari pentru sot.Unde ai citit de baby expo?
Mihairi bine ai venit!
Noi am fost ieri afara si i-a placut f. mult Stefaniei.Am ridicat carutul ca sa stea in fundulet ca incepuse sa se ridice ea singura si se maraia si nu stiam ce nu-i convine.Ea voia sa vada mai bine lumea si dupa ce am ridicat-o s-a linistit.Noaptea trecuta a dormit mai bine ,s-a simtit ca am fost afara.Am vrea sa mai iesim ,dar am inteles de le tv ca se strica vremea.Sa vedem poate iesim macar azi.
Mai citesc si revin.
b_irina_c spune:
Cristell mersi de informatie . Profit ca sta tatal meu la mine si gateste mult si bine . Si face si praji pe deasupra. Deja am decimat o budinca si un cremes . O sa-mi iau si cascaval si poate, poate se lipeste si de mine ceva.
La multi ani tutror bbilor care mai fac azi o lunita!!! . Si pt Mariuca lui pharmacris2002 (care tare demult nu ne-a mai scris...).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
LiaMia spune:
'neata!
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei: Maria Alexia, Alexandra, Gabriel, Darius Alexe si Brianna Cristiana
cristell, http://www.babyexpo.ro/ , vreme
mariana_tache, tare frumosi baieti! blonzi asa cum cum mi-as fi dorit sa fie si florin al meu. sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!
toate bune,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Anya20 spune:
cge - hep. C se transmite prin sange si produse de sange, nu pe cale orala (vesela, maini etc). Alegerea este a ta, insa daca e o bona ok din celelalte pcte de vedere, eu as angaja-o.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
mysweetest spune:
'neatza,
m-am trezit cu o durere de cap groaznica..bb a dormit continuu insa de la 0.30 la 6.30 ..cred ca de asta ma doare capul .
Alinam de unde ziceai ca ai luat carutul? Pe mine ma intereseaza unul sport si ff usor ..stau la etajul 4 si nu am lift.
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Alexia, Alexandra, Gabriel, Darius si Brianna!
Mariana ai iste copii tare frumosi!
Si eu vreau inlocuitor pentru supa de la pranz ca m-am plictisit eu de atatea supe.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
miflore spune:
Buna frumoaselor!!!
In week-end-ul asta deci ne-am logodit! Nanadana, incep sa strang zestrea!!!
Pupici de la Ana pentru Antoine!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cristell spune:
Irina felicitari pentru ma-ma.
LiaMia multumesc pentru adrese.Speram sa vine baby expo si in Brasov,dar nu am gasit nici o stire de genul asta.
La noi a inceput sa ninga ca lumea asa ca adio iesit afara.
Dandy spune:
Buna dimineata mamici si bb-ei.
Si noi am amplinit azi 5 lunici si va maultumim mult de tot pentru urari ca desi nu prea scriem (nu avem timp) va amintiti de noi.
Va pupam si noi pe toti si va citim (mai des decat va scriem)
CGE in nici un caz nu te sfatuiesc sa o iei pe bona cu hepatita C!!!
Daca se inteapa poate contamina copilul cu virusul C si este f.f. periculos,trage de el toata viata ,doamne fereste.
Mai bine una care e mai mototoala decat una bolnava(chiar daca este cronic virusul e activ toata viata).
Noi suntem o fetita cuminte, f. frumoasa (aviz amatori)dar nu prea stim sa postam pozele sa ne facem publicitate!
Momentan noi nu am inceput diversificarea, mancam de la titi si pana acum am avut noroc si nu am avut nevoie sa luam medicamente
Va pup,Dandy