Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena uite carutul heheh si daca va intrebati de ce i-am faklut poza in sufragerie, ei bine in hol mai am depozitate doua carucioare, scaun de masa si cadita

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna seara la mamici si bebici!

Codruta, felicitari pentru sotul tau.

In seara asta Iustin a zis MA. Eu si sotul meu ne-am uitat unul la altul si am inceput sa radem. Speram ca suntem pe drumul cel bun si o sa vina si al doilea MA.

Eu va scriu voua aici si trebuie sa-i cant lui Ciprian "La oglinda", asa ca sa nu va mirati daca scriu vreun cuvant in plus.

Si eu stau acasa cu baietii pentru ca sotul are un salariu decent care sa ne permita sa traim normal, fara multe pretentii. Insa cand Ciprian va merge la gradi si-i vor trebui mai multe probabil ca va trebui sa merg la munca. Cateodata ma mai apuca depresia pentru ca, intr-adevar, nu e prea incitant sa schimbi scutece si sa te plimbi prin parc cu caruciorul, insa ma consolez cu ideea ca fac asta pentru binele copilasilor si ei merita sacrificiile noastre.

Va pup si mai vorbim.

2 baieti frumosi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mihairi - iti urez si eu cu intarziere bun venit.

Dani - laringita e "nashpa" pt. ca inflamatia laringelui poate duce la spasm si obstructie de cai respiratorii. De aia cazurile grave se trateaza de urgenta in sectiile ORL pt ca pacientii sa poata fi intubati la nevoie. Oricum, nu e cazul vostru, dar pt ca ai intrebat...

Codruta - am citit povestea cu bb si m-am intristat. Cuvintele sunt de prisos, pt. ca numai tu stii prin ce-ai trecut.

Irina81 - felicitari pentru "ma-ma".

Pupici tuturor

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

vad ca nu este nimeni pe aici ,am intrat sa va zic nopate buna si vise placute,ma duc sa ma spal pe dinti si hop la nani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Noapte buna va zic si eu.
Irina nu ne bagam peste voi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ma mai tineti minte???
Din motive de super mta treaba nu am mai apucat sa trec pe la voi (noi ); imi cer scuze pt asta; dar sa stiti ca m-am gandit de multe ori la voi, la bebeii vostrii, la ce achizitii ati mai avut etc.
Eu sper sa ajung cat mai des pe aici.
M-am uitat in mare la pozele din albumul comun. Avem niste copilasi tare draguti. Am remarcat cat de mult s-au schimbat in bine copilasii, au crescut, s-au mai maturizat; s-au facut mai frumosi!
Am pus si eu pozele restante cu Simon:
- la 4 luni
- la 5 luni
- la 6 luni
- bradutul nostru
- craciun 2005
- cu tati
- la masa
-sportivul meu
- zambind
Cam astea ar fi. Sper sa aveti rabdare sa va utati si la noi.
Acum fug la somnic, ca deja e f tarziu. Promit ca vin si maine!

Ps. salutari speciale Ilincai!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Mariana, ce frumosi baieti ai!

Declar deschisa oficial diversificarea! Am inceput cu mar piure, a halit strambandu-se vreo 5-6 lingurite, a doua zi (ieri), am pus si 2 lingurite cereale. Rezultat: superconstipat, cred ca in principal de la fier. Se constipase din prima zi, inainte de orez. Trebuie sa ii pun ceva cereale ca e slab dar nu am gasit nimic nimic fara orez. Stiti voi altfel de cereale fara lapte si gluten si sa nu aiba orez?

Codruta, felicitari pentru sot! Nu e de ici de colo un loc pe podium mai ales cand n-a mai concurat de atata vreme!

Hilde, tu esti in aceeasi faza de diversificare, ce fructe cu cereale ii dai? Cate cereale pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia, am cumparat d ela SensiBlu, cereale cu fructe care s eot da de la 4 luni, scrie pe ele si sunt d ela Humana. Eu am luat cutie cu 600g. Se dizolva cu apa plata sau fiarta si racita.
DEci...mie mi-a zis dr. sai dau la ora 18, 19 seara, pana mi s emai reface lapticul in titi, adica pana dupa baita, ora 22, cerealele aste. sutn foaret bune. In prima zi i-am dat 1 lingura la 40 de ml de apa plata, A-2-zi i-am dat 2 l-inguri la 80 de ml de apa plata, si a-3 zi 3-4 linguri la 120 ml apa. asta e numai juma de portie de cum ar veni in mod normal sa ieie. Atata ii dam deocamdata. Sti cum papa, mamam mia......de zici ca de cand e lumea pap asa ceva. asta dovada....ca tre sa pape nu numia titi. Asta la noi.....
Este un haplea......SI LAPTIC de la TITI PAPA NOATEA DE 2 ORI, DIN 3 IN 3 ORE....SI ZIUA DE VREO 4-5. DECI PAPAM LA GREU.
Si mai avem si suc de mere si morcovi intre mese cu lingurita.
Asta e altfel raman titele fleosca de tot daca merg numai cu laptele meu....si nu am sa pot sa-i mai dau decat mai rar laptic.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

iti scriu de pe cutie:
13 vitamine, calciu, fier, iod, mandarina, banana, mar, fructul pasiunii,fara gluten, fara sucroza,fara coloranti, conservanti, aprozimativ 12 portii.
din luna 4, la 135 de ml de apa, 180 de grame masa, 4-5 linguri.
din luna 5, se da 150 ml apa, 5 jum de linguri, 150 ml,
din luna 8 165 ml apa, 6 linguri.
Sti cum....in functie de consistenta....pui linguri sa nu fie lichid, ci sa se ingroase.
Pret 37.8 RON - 600 grame.
sa nu uit...sun cu lapte inclus
Sunt si alte din astea la farmacie si in conbinatii cu fructe mai putine. Du-te si vezi...

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

HILDE si eu am cautat cereale ,noroc cu tine ca la SensiBlu nu am fost,oricum am treaba prin centru si am sa iau si eu

Poze cu Lucas

Mergi la inceput