Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
nanadana spune:
Salutari fetelor
am aparut si noi la sfirsitul zilei,tot este bine
La multi ani srbatoritilor de azi sa creseti mari si frumosi
Miflor deci logdna este facut ,nu mai ramane decit sa ne cuscrulim si apropo de papa stie Ana ce face se ingrijeste de pe acuma ,dar daca nu papa asa bine ia aratai si o poza de a lui Antoine poate poate papa asa
Vera imi pare rau pt voi,dar nu te mai gindi la trecut poate acuma ca ai o printesa linga tine pe Iulia lucrurile se schimba,eu iti doresc mult curaj
poze
cge spune:
Simona, felicitari ptr micuta gimnasta !
E fenomenala.
Si cum canta ea la pian, se vede din poze ce familie fericita sunteti.
Si o meritati, ca v-a fost destul de greu cand ati fost departe de tati.
Felicitari si ptr apartament.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
miflore spune:
Buna seara fete dragi!
Sanatate multa bebelinilor bolnaviori, Dani_flor, Gabiarama, Simodina!
Mirela, mercic pentru explicatii! Ana mea mananca mai putin, dar daca mananca putin la o masa la urmatoarea e cu gura palnie!
Legat de treaba cu serviciul, fiecare stie f.bine ce are de facut, ce poate sa faca, ce e fortat sa faca...un lucru e cert, ca toate ne iubim puiutii fff. tare si facem tot ce e mai bine pentru ei! Si noi suntem mult prea destepte cu toatele ca sa ajungem sa ne certam, oricare ar fi motivul, eu sunt sigura de asta! Suntem !
Vera, imi pare rau ca esti suparata, dar sa vezi tu cum iti va transforma viata Iulia si poate o s-o schimbe si pe mama ta!
Simodina, felicitari!
Ege, f. frumoase pozele!!! Da, exista medici oftalmologi pentru copii dar treaba asta cu uitatul crucis nu e considerata problema la varsta asta, bebelusii nu focalizeaza inca f. corect; mai incolo s-o urmaresti! Iar cu sucul, eu intai i-am dat mar, apoi morcov, apoi impreuna iar domnisoara imi scuipa oricum tot!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Boinsoir, bonsoir la toata lumea!
Mai trecui si eu pe aici, mai rarutz, ca-i mai dragutz!
Nu ma mai vaicaresc cum zboara zilele, ne cresc copiii mari, noi imbatranim si nici nu stim cand ci va fac pe scurt rezumatul actualitatilor:
Mergem la cresa program intreg, adica de la 8,30 - 9,00 pana la 17,00 si ne place foarte tare - am tras eu concluzia dupa cum se bucura in drum spre cresa si o recuperam de acolo vesela nevoie mare;
De mancat mancam supica cu piure de legume in care de azi am pus si 1/2 de galbenus de ou si cu cate o lingurita de ulei de samburi de strugure dar si piure de fructe cu cereale. De cand am inceput diversificarea am mai pus si noi kg pe noi, ca eram cam balerine.
Suntem activa nevoie mare, nu stam locului o clipa si ca urmare aseara ne-am ales cu primul cucui in urma unei aterizari fortate in frunte din patul conjugal direct pe parchet. Noi, parintii denaturati, am auzit doar bufnitura/pocnitura si am ajuns cat sa recuperam fata de pe jos
Vinerea trecuta am avut carnaval la cresa si desi eram prea mica sa ne costumam, ne-am machiat oricum si ne-am distrat tare bine.
pisicutza
Ilinca (10 septembrie 2005)
miflore spune:
Simona, wow, ce pozaaaaaa!!!!!!!
Dar cum sta Maia asa, fara sa i se inmoaie genunchii? Nu-mi vine sa cred ca sta asa la 5 luni jumate, Maia e nascuta in aceeasi zi cu Ana!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simona, wow, ce pozaaaaaa!!!!!!!
Dar cum sta Maia asa, fara sa i se inmoaie genunchii? Nu-mi vine sa cred ca sta asa la 5 luni jumate, Maia e nascuta in aceeasi zi cu Ana!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Asaaa, uitasem sa va scriu ca dupa saptamana de kk-riseala a urmat saptamana trecuta de muceala la greu. Tratata doar cu ser fiziologic si pompa in nas. Nu mai amintesc ce racnete poate sa scoata para de cauciuc dintr-un copil! Era sa mint; i-am dat in fiecare seara dupa baitza cu pulmex baby pe piept si pe spate, ceea ce a ajutat-o sa respire mai bine peste noapte. Din fericire n-a facut deloc febra.
Asa ca una din prioritatile vizitei la Bucuresti la sfarsitul saptamanii viitoare va fi sa gasesc pe undeva "batista bebelusului" poate instrumentul ala-i mai uman...
Si fiindca am ajuns la momentul vizitei: ati facut lista participantelor la Baby expo si la La mama?
Ma trec eu prima pe lista. Numai sa-mi spuneti daca-i sa fie vineri sau sambata, ca sa stiu cum sa-mi fac programul.
locca spune:
Simona, tare Maia si tare poza!!! Piesa . Nu-mi vine sa cred ca nu e trucata. Si daca nu e trucata, nu-mi vine sa cred ca mana ta stanga nu sta sa prinda fata daca se dezechilibreaza. Cat sta asa?
Codruta, ce bine ca va mutati.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Sanatate copilasilor bolnavi! tare pacatoasa-i vremea asta cand alterneaza frigul cu soarele si ninsoarea cu primavara...
Vera, iti inteleg oarecum temerile de a te intoarce in casa mamei tale. Dar mai ales ca acum esti si tu mama poate veti gasi un numitor comun si va fi mai usor.
Jadi, imi lipseste slova ta!
Imi lipseste si mobilizarea pe care o face Ioana de obicei. Astept sa se intoarca cu vesti bune.
Mariana (chiar daca intri si tu rar pe aici), sarumana pentru actualizarea albumelor. Creste Simon mare si noi nu mai stiam cum arata! Sa stii ca ne e dor de voi si imi dau singura ca n-am mai intrat pe la sobektu clujean
Codru, nu te-am uitat!
Pe masura ce mai citesc din urma revin ( e o promisiune, nu o amenintare)
nanadana spune:
Ina ce scumpica este pisicuta ta
Si acuma despre noi:azi am bagat iarasi la masa de praz piure de morcov,dupa 2 lingurite de strabaturi a papat totusi jumatate de borcanas ,maine ii fac piure de dovlecel sper sa_i placa ,dar in rest ne-am facut de o cumintenie super ,dormim ziua ,nopatea singurel in patut nu tu leganat nu tu rasfatat ,sint mandra de puiul meu sper sa mai tina asa ,ca stiti atunci cind ii lauzi ,hop ,da cu batul in balta
poze