Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
ege spune:
vera,capul sus o sa te ajute iulia sa treci peste asta.
eu sunt cam suparata pt.ca mi se pare ca ii fuge ochiul lui ege.offf nici nu stiu ce sa fac.exista dr.oftalmologi pt copii??
dse ieri am inceput diversificarea si cred ca nu ii place sucul de morcovi.voi cum ati facut cu marul?l-ati dat separat sau impreuna cu sucul de morcovi??
astazi parca am fost batuta.m-a atras patul ca un magnet.de cate ori a dormit ege de atatea ori am dormit si eu.cred ca e astenia de primavara de vina.
cine spunea ca e peste?marlena tu,parca?si sotul e nascut pe 12 si eu pe 16 martie,deci suntem o fam.de pesti + o balantza.
am pus niste poze de cand am cununat.
o sapt.buna!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
karmenutza spune:
Tonnia, da, mananca foarte bine. Dar cu ce nu-i place (supa) nu o fortez. Am incercat o data, nu i-a placut deloc. Ii dau ce ii place, adica mar. O mai las o perioada de cateva zile si incerc din nou. Dar nu o sa-i dau zeama ci piureul. Azi de exemplu a papat aprape un mar intreg. I-a mai ramas o lingurita. Incepuse sa se joace si sa rada la lingurita si mi-am dat seama ca nu mai vrea. Nu i-am scos sucul din el. L-am ras si am bagat o lingurita de cereale cu mar si morcov. Si s-a ingrosat. Ei ii place si asa, gol, fara cereale. Dar eu am vrut sa o testez si la ele cu ocazia asta. Poate chiar maine o sa-i fac si piure din legumele din supa. Sau o sa-i bag zeama la biberon, doar ca de data asta ii pun sare, ca e oribila fara sare, ciiihhh.
Catalina
karmenutza spune:
Biu Mil, parca tu intrebai de certificat de nastere pierdut. Eu l-am pierdut pe al lui fii-miu de 2 ori. Trebuie sa te duci cu timbru fiscal de nu stiu cati lei si ti-l poate da pe loc. La mine asa a fost. M-am plimbat prin zona juma de ora si m-am intors si l-am luat. La sectorul 2.
Catalina
godzila spune:
BiuMil pentru certificat trebuie sa te duci la starea civila de unde ai scos initial certificatul. Functionarele o sa-ti spuna ca trebuie sa dai amenda dar daca te rogi frumos de ele...oricum il poti scoate in aceeasi zi.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
alinam spune:
Sotul meu s-a tot uitat la poza cu mica echilibrista si cauta semne ca ar fi trucata hehehe, ba ca lumina e mai mare pe copil decat pe mama, ba ca se vede o umbra heheheh
Ege noi sucul de morcov l-am combinat cu cel de mar, asa i-a plakut, acum bea din biberon cate 100 ml :). Hhehe sunt in zi cu sotul tau nascuta, pe 12, iar noi in familie avem 2 balante (tati si bb) si un peste.
Karmenuta Vladutul meu papa in fiecare seara cate un mar intreg ras cu 2 linguri de cereale, cateodata ca sa mai variem gustul ii pun si 2-3 lingurite de fructe de la borcanas (pere, piersica, fructe de gradina)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
dani_flor spune:
Vera nuuuuuuuuuuu, sorry ca am creat confuzii , ma refeream in "zona" pe net, pe DC (noi, toate fetele), in ideea ca tu o sa-ti rezolvi cu conexiunea
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
Simona8004 spune:
Va multumim de vizionare si de aprecieri. Pai vreau sa o invat sa mearga repede...hehehe
imi pare rau daca va dezamagesc, dar poza nu este trucata. nici nu ma pricep eu asa de bine la umlbat pe computer. abia i-am dat de cap cum se pun foto asa cum puneti voi, daca nu gresea cineva, nu mai tin minte cine, nu cred ca stiam nici acum.
Cit despre lumina, am un bec in camera ca imi vine sa-i dau [marial]e foarte nashpa cu toate ca e foarte estetic. imi lumineaza colturile camerei in loc de toata camera. in fine....ufffff
Revenim mai indata
Simona, mamalu Maia (22.09.2005)
godzila spune:
Eu imi cer scuze. Speram si eu sa mai fie cineva din Ploiesti. Nu-i nimic. Sunt convinsa ca o sa fiti "in zona".
quote:
Originally posted by dani_flor
Vera nuuuuuuuuuuu, sorry ca am creat confuzii , ma refeream in "zona" pe net, pe DC (noi, toate fetele), in ideea ca tu o sa-ti rezolvi cu conexiunea
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
POZE
codruta_grg spune:
bau..
Am cam disparut azi, cum bine a vazut Irina.
Multumim intai pentru felicitarile pentru sotul meu si pentru pozele cu Petra. [prp]
Azi toata ziua m-am plimbat prin magazinele de mobila sa cumpar ceva pe care sa stau eu in camera la Petra (ceva provizoriu), cand ne mutam inapoi la noi acasa. Nu am gasit aproape nimik. Ceva, pe comanda, dar dureaza 3 saptamani...si noi ne-am fi mutat saptamana asta. N sttiu ce sa fac....Ca in dormitorul nostru e cam frig si nu as tine-o acolo pe Petra sa doarma.
Si eu am crezut ca e trucata poza lui Simona.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
godzila spune:
Ege nu te speria ca-i fuge ochiul. E normal la varsta asta. Pana la 3 ani are voie "sa-i fuga". Abia dupa aia poti vedea daca are nev de corectie medicala.
POZE