40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ce gasesc eu ca e bine in povestea ta, Noemi, e ca ramai rationala.
Cunosc genul de persoane carora le intinzi un deget si ele iti ciugulesc incetul cu incetul toata mana. Si pe urma te mai si fac sa te simti vinovat, daca nu continui sa te lasi mancata; deja profitau ei de voi inainte, si aveau pretentii, iti imaginezi acum, cand e un bebelus la mijloc, ca nu se vor sfii sa se planga si mai abitir decat inainte. Asa ca treaba cu fixatul limitelor e foarte serioasa. Le fixati si le respectati in primul rand voi, ca daca faceti o exceptie, ei vor considera ca sunteti datori sa o transformati in obisnuinta. Dar stiti voi cum e mai bine sa procedati.
Am trecut si eu printr-o operatie in urma careia nu mai pot avea copii, le zambeam celor dragi inainte de anestezie, dar in sinea mea imi luam, poate, adio de la ei fiindca nu stiam daca o sa revin, stiu ce inseamna sa traiesti cu teama ca vei muri din cauza asta si mai ales inainte de vreme. Pe mine ma mai apuca si acum, la aproape 10 ani dupa, la cea mai mica durere "acolo" imi spus ca gata, boala "s-a trezit" si deprim pana cand doctorul imi spune ca totul e bine si de data asta. Eu o aveam deja pe Anca.
Eu votez pentru copil nascut de mine, da, dar nu cu orice pret si mai ales nu cu orice risc. Daca exista un procent infim ca mie sa nu-mi fie bine pe urma, eu nu as risca. Viata noastra e prea fragila si prea importanta, ca sa ne apucam sa facem experimente...

Si eu sunt vorbareata, fiindca si eu ma simt intre prieteni cu voi aici.

Si, ca sa descretesc putin fruntile (daca pot sa spun asa): stiti mesajele acelea de bine, cu povete si invataturi, iar la sfarsit scrie "daca vrei sa ti se implineasca dorinta, trimite-l la 5 persoane"... Eu nu am trimis niciodata, fiindca... nu am la cine! Singura prietena pe care o am... mi le trimite ea mie!

O zi buna!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Adrianne un La multi ani! din suflet si din partea mea..chiar daca-i ceva mai tarziu si bineinteles cu pupici si urari numai de bine.
Noemi...undeva cu siguranta exista si bebelusul tau..lupta in continuare asa cum ai facut pana acum si D-zeu o sa va fie alaturi.

cate un si o pentru fiecare

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Noemi, imi pare rau pt. cele intamplate:( Insa poate e mai bine asa, decat sa traiesti cu frica mereu, cand se razgandeste fata si iti ia copilul, mai bine ti-a spus-o de acum. Financiar as pune niste limite foarte drastice, tu la urma urmei le-ai oferit ajutor oferindu-te sa le adopti fetita, nu? Eu zic ca nu ai nici o obligatie fata de ei. Du-te l medic neaparat, elimina gandurile negre din cap, finalizeaza dosarul de adoptie, bebelasul tau e in drum spre tine, insa deocamdata nu se stie de unde vine
Si eu aveam o dorinta imensa sa adopt un copil cand mi-au scos un ovar si la spital am vazut o fetita frumusica de vreo 1-2 luni abandonata... Atunci stiam ca nu mai sunt sanse sa mai fac copii, insa peste un an am ramas gravida cu Lili... speranta exista totdeauna!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna seara la toata lumea,
eu sincer ma bucur tare mult ca exista DC. Ptr. ca asa cum ati spus si voi fetelor, aici ma simt in largul meu si cu voi pot povesti absolut orice, chiar daca ne cunoastem doar virtual.
Noemi, profu ala de la gine, cred ca stiu cine e. Am facut si eu tratamente cu el, dar din pacate ptr. mine, le-am facut degeaba. A fost un medic bun.
Apropo de prieteni, n-am nici eu multi. Ii "triez" acum. Asta am invatat-o cam tarziu, abia dupa ce am primit niste picioare in k, de la cele mai bune prietene ale mele.
Noi sa fim sanatoase.
P.S.
Aici a venit primavara. Incepe sa fie mai cald afara si e asa frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La mine au iesit niste ghiocei pricajiti, miine daca e soare, le fac poza. Deci incep sa sper si eu la vreme buna.

Virgile a facut febra 2 zile la rind, fara alt simptom. Ieri l-am gasit tremurind ca varga, fratele cel mare ii daduse puloverul lui, apoi a izbucnit in plins ca ii era tare mila de el ! Asa ca m-a palit si pe mine plinsul.
Acu' ma astept sa se imbolnaveasca si ceilalti doi.

Va pup pe toate cu mult drag.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Da vine primavara,tiris-grapis,dar vine(patineaza,dar n-ajunge)
Doamne,fetelor,oare cind voi avea parte si eu de seninatate?
Acu am reusit sa racesc cobza,doar am iesit 5 min la soare in pulovar!
Mik e fain asa.Tre sa stii pt ce traiesti,nu?Imi pare rau ca sint bolnaviori,bat-o vina ametita de vreme!Si plinsu de mila lor...Io pling si pt ametitu de animal nacajit de pe str,sa vezi cum fac de dau de un copil amarit.Sint mai emotionala.Pling la filme si la cintece.Is tare,ce mai!

Da il chema prof Surcel.A fost primul medic pe care l-am auzit zicind:nu stiu,s-ar putea sa gresesc.Si pt asta il voi stima toata viata.

Na acu ascult muzica instrumentala arabeasca(bestiala)si-ncerc sa ma linistesc.M-a sunat fata toata plinsa daca o primim la noi o sapt ca fratele ei mai mare se poarta cu ea ca porcu si nu mai suporta.Evident c-am trimis-o sa se linisteasca si sa-si vada de copil ca e mai important decit ce face sau zice frate-su.Atita timp cit parintii ei au primit-o in casa cu fetita frate-su n-are ce oracai.Au si oamenii aia nevoie de putin timp sa se obisnuiasca si-n plus nimeni nu avea de gind sa o primeasca cu flori in gara.
Imi pare rau pt ea,dar trebuie sa se maturizeze,din pacate,in timp f scurt.

Iar la mine in casa e nebunie la ora actuala.Calin si-a schimbat job-ul,ieri a avut prima zi si-a zis ca a fost groaznic si ma roaga frumos sa-l iert,dar sa aminam putin alergatul dupa acte ca nu va putea participa 100%.Este ingrozitor de stresat,vai steaua lui! Si are de-nvatat o gramada.De aceea am pus acea intrebare la-nceputul postarii.Nu-mi ajunge ca plec dimineata la 6 si vin seara la6 chiar si mai tirziu,acu am si un sot pe care tre sa-l linistesc si sa-l incurajez, posesor al unei moace lungi speriate.Si-mi mai tre copii?
Si-acu si fata asta.Numai sa nu o apuce regretele c-o dau cu capu de toti peretii.

De faza cu 'espresia' mea cea elevata si corectarea ei m-am prins abia azi dimineata.Ca,deh io prind greu si uit repede.

Va si va doresc o seara frumoasa,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna dragele mele dragi.Sincer imi sunteti asa de dragi incat deschid DC de cel putin 20 ori pe zi, sa vad ce mai spuneti nou.Uneori nu scriu, caci nu vreau sa va incarc si pe voi cu starea mea de spirit.
Credeam ca sunt singura care plange la filme, la stiri sau cand vede ceva pe strada care o impresioneaza.In ultimul timp, am bocit asa de tare la stirea cu fetita Mariana.Ma obsedeaza ochii ei albastrii superbi.
Sotul de cate ori vad un film si plang ma ameninta ca stinge TV.
Noemi,iti urez sa vina primavara si pe strada ta,mai bine zis sa se insenineze si viata ta.o sa fie bine, ai sa vezi ,trebuie numai sa crezi.

va pup dulce.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Io am chef sa va dau atitea
azi.Pt ca la noi ploua de rupe si e urit afara.Nu-i frig,dar vine el dragutul ca n-a mai fost demult.
Liliana,multumesc,dar sa stii ca eu is f optimista.Zilele trecute va spuneam de 'prietenele' mele si am fost uituca.Nu le-am amintit pe cele doo adevarate pe care le am.Singurele de altfel,dar care sint f departe de mine.Ei si ele mi-au spus acelasi lucru:ca le vine sa ma ia la omor din cauza ca sint optimista.Cum sa nu fiu?Da ce neuronii mei merita sa-i distrug?Eu sint in stare sa ma bucur si daca sint cu mina ridicata si-s in kk pina la unghii,ca mi-s falangele afara!.Acu sint un pic nelinistita cu sot al meu,dar se va rezolva.A venit acasa si mi-a zis rizind ca era pe punctul de a-si da demisia si sa mearga sa se roage de fostul angajator sa-l ia inapoi pt ca mai e timp.deci e pe drumul cel bun.

Adrienne cind ne arati suvitele?Ca si eu vreau ceva,dar inca nu stiu cum si ce.Poate-mi vine fo idee daca te vad.

Na, eu va pupicesc si va doresc mult soare,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu nu vreau soare ca am,dar din acela cu dinti.Eu vreau sa fie cald.De dimineata cand am iesit afara si am vazut ce soare de te dureau ochii era,mi-am zis ca a venit primavara.dar de unde, soare stralucitor,dar temperatura de -5 grade.Unde s-o ascunde primavara asta ca nu mai vine.
Noemi, sa sti ca e foarte bine ca esti optimista...sincer.
zambesc acum caci imi amintesc un banc cu "las ca-i bine, ca se poate si mai rau".
hai o seara buna sa aveti, si fetele de pe acest continent o dupa amiaza buna.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am iesit acu din baie si m-am repezit aici, normal, ca doar nu era sa-mi inchei seara fara sa va salut si in plus al meu s-a dus sa vizioneze meciul de fotbal la un vecin ca cica e mai palpitant. Ca oricum imi mai face observatii ca stau cam mult pe net. ha, ha.
Si aici ploua cu galeata si e urat.
Noemi se pare ca sotii nostri sint pusi pe schimbari, ca si al meu merge acu pe la interviuri sa-si gaseasca ceva job mai bun. Sa speram ca o sa reuseasca, ca ma innebuneste deja, e irascibil, nervos si nu mai are rabdare. Ca si copii cand nu-si gasesc jucaria preferata.
Adrienne, chiar asa...o poza ceva????
Va doresc o seara placuta in continuare sau mai bine spus, noapte buna.

Mergi la inceput