40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetelor am fost azi si-am vazut fetita.
Este o minune!O cheama Camelia si e o gigilice mica mica,dar f frumoasa.Am tinut-o in brate,am mingiiat-o si-am pupat-o si n-a facut nici mic.Dormea dusa,fara nici o apasare.Ma gindeam una intr-una sa-i dea Dumnezeu o viata frumoasa si linistita,plina de bucurii.
Eu sint bine.Aveam nevoie de asta.De bucuria pe care o am de fiecare data cind undeva pe linga mine se naste un copil sanatos.
Sotul meu a zis sa merg si sa vb cu un medic sa vedem ce zice despre situatia mea medicala:istoric al femeilor din familie,apoi al meu si sa vad ce zice.Nu renuntam la adoptie,dar sa vad ce se mai poate face,daca se mai poate face ceva, si in privinta mea.Ce nu prea intelege el 100% este spaima mea aproape fizica de un nou chiuretaj.Ca n-am sa mai pot trece prin asa ceva inca o data si sa nu ma duc pe zona definitiv.
Oricum un control nu strica nimanui,nu?

Va doresc o saptamina noua frumoasa si calda,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Noemi, nu stiu daca gresesc, dar te simt usurata in ultimul tau mesaj. E bine. In cel dinainte, cand ne-ai anuntat nasterea Cameliei (ce prenume frumos!), desi erai ravasita, erai totusi rationala si e foarte bine si asta.
Bebelusa e o minune, - toti bebelusii sunt niste dulci - stiu ca e frumoasa si dulce si cuminte, stiu ca o iubesti intr-un fel special... Si cred ca e foarte bine ca reusesti sa vorbesti despre asta cu o oarecare detasare, tinand cont de faptul ca acum doua zile te mai gandeai ca poate, totusi, va fi copilul tau. Nu-i nimic, eu cred ca e un lucru bun ca mamei i s-au desteptat simtamintele materne. Era mai grav daca nu simtea nimic, si peste un an trantea alt copil facut cine stie cu cine si pe unde. Macar asa, stie pentru ce-i face...
Iar tu ramai matusa ei, o s-o iubesti ca o matusa si ceva mai mult, fiindca e ceva mai mult decat o simpla nepotica... Se pare ca bebelusul tau te asteapta in alta parte, nu incetati sa-l cautati! E bine sa mergeti din nou la doctori, dar te rog, ai grija de tine! Spui chiar tu ca esti inspaimantata de eventualitatea unui nou chiuretaj, ai grija de tine! Nu renuntati la adoptie! Eu cred ca puiutul vostru va asteapta undeva... chiar daca nu s-a nascut inca, iar voi veti sti ca el este, din prima clipa in care-l veti vedea!

Despre mine, acum: nimic nou. Ca de obicei, dupa ce toata saptamana e soare, cald si frumos, in week end am avut parte de frig, vant, stropi de ploaie. Numai bine de stat in casa. Spalat - calcat -alergat dupa fete - dormit dupa amiaza - facut cosmar.
M-am trezit, fetelor, tremurand toata si cu o durere de cap care mi-a trecut o ora dupa. Eram intr-o padure, inconjurata de lupi sau caini salbatici, mari, grasi, maro la culoare - erau caini... care deja mancasera un catel alb, la 50 de metri de mine. Am vazut cum l-au omorat, cum i-au sarit la gat, am vazut sangele rosu pe blana alba a cainelui.
Iar acum ma atacau pe mine, unul cate unul, iar eu in contracaram cu o furca sau o grebla pe care le-o infigeam in gat in momentul cand sareau la mine. Ultimul era mai inteligent, se pare. Reusea sa se eschiveze la fiecare lovitura si se apropia din ce in ce. Nu va povestesc ce ochi avea...
Iar eu voiam sa-l salvez pe fratele cainelui alb mort, tot alb si el, care scancea langa mine. Ii pusesem nuele Blanco si-i spuneam sa stea linistit, sa nu mi se impiedice in picioare....
Si acum va invit la interpretari, ca eu m-am saturat de vise bizare.

Va pup!!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Polux multumesc pt. urari. va doresc si voua la fel. Suvitztele mele de abia se vad pe motiv ca vopseaua cu care m-am facut eu acasa (Garnier Nutrisse) e incompatibila cu cea de la coafor. Coafeza mi-a soptit ca numai L'oreal preference sau excellence e compatibila dar eu de unde sa stiu asta? Prin urmare o sa cumpar garnier Nutriss rosu si o sa rog o prietena sa ma faca caci am vazut tehnica dar singura nu pot sa ma fac la spate... asa ca cu pozele mai asteptati un pic.Noemi, imi pare rau ca nu ati obtinut micutza dar sint absolut convinsa ca puiul vostru va asteapta in alta parte... Pe de-o parte fii vesela caci totusi esti matusa acelei mici si dragalase puiutze. Daca vrei ofera-te sa o botezi. este un moment f. special cind botezi un copil. Apoi cind vei avea puiutzul tau se va juca impreuna cu Camelia si vor creste impreuna. Bucuria ta va fi dubla, crede-ma.Lu... eu am visat deuna-zi ca eram in cel de-al doilea razboi mondial in timpul unui bombardament... As zice ca un ciine alb mort e un vis pierdut iar cel inca in viata e un vis pt. care te zbati si lupti... si vei iesi invingatoare. Ciinele in vis e un lucru bun. pisica (in special cele mici) e de rau.Nu mai privi filme violente seara. la noi e ca un facut: am 150 canale inclusiv HBO si altele si va dau cuvintul ca nu am la ce ma uita simbata seara. numai porcarii. asa ca te inteleg lu... nu tu o comedie, nu tu un politist... numai viollenta, mutanti, gay sau oldies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne, ce e un oldies ?

Noemi, eu zic ca sotul tau : du-te la un doctor bun care sa priceapa ce e cu tine. Trebuie sa existe o solutie ! Imi esti tare draga.

Lulu, ma pricep nitel la interpretat vise : ciinii toti sunt dusmani sau creaturi cu intentii rele. Se pare ca te bati pentru ceva care nu merita (fratele catelusului).
Incetez sa mai scriu bazaconii.

Si la mine a fost un timp aiurea, cu fris si umezeala, nu mai am decit citeva petice de zapada. M-am dus azi dimineata la piata la o adevarata mama capra. In rest, nimic special, decit ca voi incepe o saptamina grea.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mik, oldies sint filme sau cintece vechi... scuze, am uitat ca nu toata lumea stie engleza "old" inseamna batrin...o saptamina buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna tinericilor,
eu nu ma pricep la vise si nici nu le dau importanta la cele rele si urate..numai la alea frumoase, care-mi convin.
Eu nu ma simt bine cam de 3 zile, am temperatura 37-37,5 ceea ce ma cam bulverseaza.Se zice ca asta e temperatura plamanilor, de aceea am renuntat la tigari sa vedem ce se intampla, dar se pare ca e tot asa.Poate ca maine o sa ma simt mai bine si pot sta mai mult cu voi.
la toate ca meritati.

Mergi la inceput

Dragelor,
Va multumesc mult,acuma sint bine si voi fi din ce in ce mai bine.Trebuie sa recunosc ca duminica seara am tras un plins din ala ca puteam sa creez o inundatie fara pb .Din ala cu suspine si vaicareli in care mi-am pus toate frusrarile si minia.Pt ca am avut un moment crunt de minie impotriva sortii.Mi-am adus aminte cu un drum si cit de amarnic ma certam cu Dumnezeu citiva ani in urma si asta m-a oprit pt ca stiu ca nu am voie asa ceva si stiu ca El nu are nici o vina.
Am realizat ca ma ingrijoreaza f tare soarta acestui copil,pt ca nu stiu cum o vor scoate la capat din pct de vedere material,iar daca mie imi iese adoptia nu stiu cum am sa pot sa-i ajut.Pina atunci fac tot ce-mi sta in putere,dar va trebui sa pun si frina pt ca,din pacate,ei sint genul acela de oameni carora daca le intinzi o mina ei ti-o trag si ti-o intind fara nici un pic de jena.Si pe noi ne-au considerat intotdeauna o vaca buna de muls.Au un fel f special de a-ti aduce aminte ca sintem o familie pt ca stiu ca pt noi asta e un concept sacru.Si-atunci noi ne inia o pauzam si marsam.
Despre mersul la dr nu prea sint convinsa de utilitate.Cei de-aici au reusit sa ma faca sa ma scirbesc de ei,profesorul de la cj la care mergeam s-a dus intr-o alta lume,iar daca n-ai incredere in dr tau chiar dai banii de-a moaca.Si eu nici nu-i posed incit sa ma avint muncitoreste in a face experimente si tratamente de tot felul,iar despre dorinta mea de a da nastere propriului meu copil...Exista,dar lipseste cu desavirsire.
Nu v-am povestit niciodata,dar pe linga cancerul uterin al bunicii si teratomul combinat cu fibrom al mamei am avut 3 prietene care s-au chiniut ani buni sa aduca pe lume copil si toate au murit de cancer depistat in timpul sarcinii,lasind in urma copilul,bucurindu-se doar 1.5-3 ani de odoarele lor.Iar eu chiar sint speriata si de perspectiva asta,dar imi si iubesc sotul f mult si eu chiar vreau sa-mi vad copii crescind.Si-atunci,zic eu,daca nu se poate pe calea normala de ce sa fortez eu lucrurile inutil?Ce conteaza daca altcineva a conceput acel copil important este cel care il creste si nu parintele bioogic.Si spun asta din proprie experienta.Nu mi-am cunoscut niciodata tatal biologic,de fapt el nici nu exista pt mine,
exista doar acel barbat care ,cind a luat-o pe mama de sotie, m-a adoptat si-a fost un tata exemplar pt mine.Singurul pe care l-am avut si singurul pe care mi l-as mai dori.Poate de aceea sint atit de deschisa privind acest subiect.

In alta ordine de idei,nu situ cum se face,dar am asa o mare deschidere catre a sta de povesti cu voi.
Multumesc Mik si tu-mi esti draga ,de fapt toate imi sinteti dragi altfel nu as putea povesti cu atita usurinta cu voi.Mai ales ca eu sint o salbatica de felul meu.Sint in stare sa fac conversatii de ore despre nimic,dar esentialul nu-l stie decit cine vreau eu si cum vreau eu,de aceea imi permit sa va numesc prietenele mele .
Din pacate eu nu prea am asa ceva.Adica eu sint prietena lor,dar ele nu si m-am cam saturat de drumul asta cu un singur sens.Sa fiu cautata numai cind ele au nevoie de mine.De aceea intru cit pot de des si stau cit pot de mult pt ca aici am intilnit ceea ce numesc eu prietenie:drumul cu doua sensuri.
Gata am terminat cu poliloghia ca azi am scris mai mult ca niciodata..Sa ma trageti de mineca daca sar calul ca nu ma supar.

Cit despre vise(sar de la una la alta parca as avea arcuri),Lu n-ai avut cumva o masa prea incarcata sau o zi agitata?Sau niste necazuri sufletesti?De multe ori explicatia e linga tine si n-o vezi pt ca e prea 'la-ndemina'.
Eu pot sa va spun ca am vise premonitorii.N-am avut multe doar vreo 4 in clipele de mare cumpana in viata mea si s-au referit strict la ea.Si-am realizat ca e acolo cineva care-mi poarta de grija pt ca socul a fost mai mic.

Mergi la inceput

Imi pare rau,nu stiu ce-are calculatorul ista al meu:i-am dat vizualizare si mi-o trimis mesajul.Chiar mai aveam putin si terminam.Propozitia aia cu' pauzam si marsam' am incercat s-o corectez,dar vad ca tot asa a iesit.Deci:a se citi: ne inia o pauzam si marsam.
Na, eu inchei urindu-va o noapte frumoasa si de-a Domnul sa vie primavara aia odata!

Va pe toate,Noemi

Mai,frate,asta chiar nu vrea sa-mi corecteze espresia.Sa vad daca vrea:ne inia o pauzam si marsam.Nu vrea,incerc miine ca sint prea obosita sa vad ce-are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele.
Noemi, imi pare rau pentru tine, dar poate pentru mama fetitei e mai bine. Chiar daca va fi foarte greu pentru ea,caci am inteles ca nu prea au situatie financiara buna.
Dar asa cum ti-am spus si in mesajul anterior, fi convinsa ca ceea ce este al tau e pus deoparte. Poate Doamne Doamne are alte planuri cu tine.Stiu ca in momente ca acestea te intrebi de ce Doamne Doamne nu-ti spune si tie de planurile acestea,dar rabdare...mai devreme sau mai tarziu o sa le afli.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

a si apropo de expresia respectiva , nu ai sa reusesti sa o corectezi, ptr ca asa este programat calculatorul....cand scri o expresie indecenta(chiar daca parte dintr-un cuvant normal) o inlocuieste cu "ia o pauza", in cazul tau "noi ne in-m u i a-m".

Liliana

Mergi la inceput