40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

seara/ziua/noaptea buna la toate!

pe aici prin Colorado a tras un viscol strasnic duminica seara si luni, de a trebui sa sap in zapada sa vad care e fata si care e spatele masinii!

un gind bun la fiecare,

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele, n-au iesit suvitzele. AM parul negru si cumva vopseaua rosie de la coafor e incompatibila cu cea din comert 9pt. ca vor sa te vopsesti numai la ei) asa ca au iesit numai niste reflexe rosietice, nu a iesit asa cum voiam eu. Prin urmare in poza nu se va vedea nik. Trebuie sa cumpar eu vopsea rosie aceeasi marca cu cea cu care m-am vopsit negru ca sa iasa ceva (cred). ar merge daca intii decolorez parul cu perogen si dupa asta il colorez rosu insa se degradeaza si nu vreau. Mai incerc o data si va tin la curent.In rest e frig si urit desi vad ca lalelele si brindusele din fata casei isi arata timid mustatile. Primavara asta e doar o inchipuire, inca umblu in cizme.Fiu-meu e indragostit in ultimul hal, nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Inchipuiti-va ca a refuzat sa mearga la vara in Ro si in germania! Mi-a zis ca mai bine ii cumpar ultimul model de Mac de banii aia ca vrea sa lucreze etc… povesti! Vrea sa stea acasa ca sa fie cu prietena. mare lucru sa nu ma trezesc bunica la intoarcere!

Mergi la inceput

Adrienne,

vrei sa spui ca n-ai incercat mai intii sa te decolorezi inainte sa pui vopsea rosie peste aia neagra?
Am avut si eu o tentativa de asta acum 4 ani (de stress, cind dadea fimiu treapta si avea examenul de romana!). Am fost la coafeza mea, care era mare meseriasa, si ea mi-a zis de la inceput ca nu am prea mari sanse caci si eu am parul negru (dar negru negru). Chiar daca ai fi dat cu acelasi tip de vopsea, tot nu iesea rosu. In plus mie-mi venise pasarica sa-l fac rosu fosforescent, cum era o moda atunci! Dar aste numai de la stress, cred.

In cazul meu coafeza a incercat sa-mi decoloreze o suvita, de proba, ca sa ma convinga ca n-o sa mearga (o suvita undeva deasupra fruntii). A incercat cu cele mai tari substante de decolorat, apoi a pus vopsea rosie pe suvita rezultata (care nu era nici pe departe decolorata, tot neagra era dar de un negru mai sters). Asa ca si la mine rosul a fost doar o "umbra rosiatica " pe negrul respectiv; ca sa nu plec nefericita, totusi mi-a dat cu un spray rosu (care se ia la atingere sau spalat), pe suvita aia.

Ca o paranteza, treaba cu coaforul (m-am si tuns tot atunci) a fost cit fimiu era in scoala la examen - va inchipuiti armata de mame care rezemau gardul scolii, disperate si intrebindu-se ce le-a dat, ce-or face odraslele, samd; trebuie sa spun ca m-am intors la scoala si mi-am reluat locul in turma de mamici. Ei bine, a doua zi la proba de mate, jumatate din mamici au aparut si ele tunse!!! Tot de stress!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nematics, imi inchipui faza cu tunsul... cred ca te-ai distrat de minune:)
Adrienne, daca as avea 17 ani si as fi indragostita nici eu nu m-as duce in vacanta asa departe de dragostea mea.
De suvite n-am ce spune, eu am par saten cu multe fire albe, tot roscata ma vopsesc de cateva luni, insa iese relativ bine. Nu chiar asa de roscat, ca pe ambalaj, dar tot se vede ceva nuanta de roscat. Asta doar pt. ca firele mele sunt prea groase.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Gabi,

pai as fi ris eu dar nu era risul meu!!!

Mai intii ca tu-ti imaginezi cum as fi aratat eu fimeie la locu' meu cu suvite de 6-7 cm negre si rosii-portocalii ca alea de la lucratorii de la ADP sa nu-i calce masina cind matura strada?? Date eventual cu clei de ala de le tine tzapene si scarmanate in sus? Probabil ca nu la coafor trebuia sa merg ci la psihi!!

Si-apoi ziua a doua era proba la mate! Si pe urma cea de geografie! Crezi ca avea puterea careva sa se distreze? Vai de sufletu' nostru ca sa nu zic alte vorbe, cine a trecut prin Capacitate cu copilul stie ce-nseamna asta! Nici macar mamicile, cind s-au vazut tunse (fara sa fi vorbit intre ele, asta am uitat sa spun!), n-au mai avut putere decit sa zimbeasca un pic, acolo...

Pina la urma pentru noi s-a terminat cu bine, dar am mai trecut prin niste peripetii cu notele (pe care le-au trecut gresit de pe teza in calculator, evident in defavoarea copilului!!!) si cu foaia aia cu coduri in loc de numele liceelor, unde tot de stress l-am inscris pe fimiu la sectia de umana a liceului in loc de cea reala, de a trebuit sa ma rog cu cerul si pamintul sa-mi dea o foaie noua sa completez (ca atunci cind a dat el capacitatea foile alea de inscriere veneau numarate direct de la minister si daca greseai, ala erai, nu-ti mai dadea alta); pina la urma mi-au dat alta, ocazie cu care am aflat si de beleaua cu notele trecute aiurea (caci secretara cind le-a trecut din nou pe foaie s-a uitat in registru si nu la calculator si a trecut notele adevarate)!

ei, ce vremuri...

cele bune la toata lumea si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iuliana, ma refeream la faptul ca s-au luat si alte mamici dupa tine si s-au tuns si ele de stres...
Noi mai avem 6 ani pana la capacitate sau ce-o fi atunci in locul lui, dar deja mi-e groaza:((( Nu stiu de ce trebuie stresati copiii cu astfel de porcarii.
Apropo de psihologie, am fost vineri cu Lili la o d-na psiholog, iar era in forma fata. La plecare d-na a intrebat-o daca s-a simtit bine si mai vrea sa vina la ea? La care Lili nervoasa raspunde: NU, tanti e rea, tanti miroase urat, tanti e proasta...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by gabibarta
NU, tanti e rea, tanti miroase urat, tanti e proasta...

Rea si proasta inteleg, sa zicem ca e subiectiv copilu', dar... "miroase urat"??? De asta imi plac mie copiii, sunt inocenti, nu stiu sa minta...
De ce ai fost cu Lili la psiholog, Gabi? Chiar asa va scoate peri albi ?

Eu ma scol dupa boala. Ieri am stat si am zacut toata ziua, nu serviciu, nu nimic, nu-s ce naiba am, ca ma si enervez!
Durere de cap, ameteli, stare de voma, si abia imi trageam sufletul.
Am terminat pastilele din casa, am luat doza dubla din vitaminele mele (+calciu+magneziu), am dormit bustean ieri dupa amiaza, zi noapte la fel, in schimb ieri n-am putut manca mai nimic toata ziua. Azi vad ca mi-a ramas doar moleseala. Parca sunt de carpa si cum ma misc putin, incep sa gafai de parca as fi urcat in fuga 10 etaje. La doctor nu mai vreau sa merg, ma enerveaza, iar o sa-mi spuna ca e schimbarea de sezon, oboseala si stresul. Si-o sa-mi spuna sa ma odihnesc, ca trece. Daca nu cumva iar mi-a scazut tensiunea la 9, ca data trecuta si-o trebui sa fac iar tratamentul ala... Ce-i drept, m-am simtit tare bine dup-aia (anul trecut), dar numai ideea ca iau pastile "de tensiune" ma deprima.

Va pup (cu suvite sau fara, sic! ) si va doresc sa n-ajungeti ca mine!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Revin, c-am vazut mesajul tau, Mik, in care spui ca Virgle este bolnavior... Imi pare rau si sper sa nu se imbolnaveasca toata echipa!
Povestea cu fratiorul care i-a dat puloverul e tare induiosatoare...
Imi aminteste de o intamplare de acum vreo 3 ani, cand eram eu bolnava rau, aveam o gripa urata, iar Ancai i s-a faut mila de mine (eram singure acasa) si s-a dus la parter, sa cheme un doctor, ca "mama mea nu se simte bine". La noi la parter e un cabinet de medicina sportiva, deci docturul ala nu avea nici in clin nici in maneca cu gripa mea, dar dupa ce si-a terminat programul a urcat totusi pana la noi (cred ca l-a induiosat Anca...). Mi-a dat o reteta de medicamente care mai de care mai bazate pe plante, uleiuri si esente, creme de masaj cu eucalipt etc. de-a scos boala din mine una-doua!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, sanatate !

Virgile s-a vindecat, mai tuseste, dar nu mai face febra, in schimb, a cazut cel mare bolnav si cea mica da semne. Am petrecut o noapte teribila, intre dat apa, schimbat lenjeria de pat, facut baie (cea mica a restituit masa de seara), dat medicamente, calmat cosmaruri, re-dat medicamente.
Azi sta sotul sa pazeasca bolnavul, eu am facut-o trei zile cu celalalt.

Gabi e adorabila fetita ta !

Si eu imi fac suvite acasa, cu un produs pe baza de plante, care se duce cam dupa o luna. La coafor, imi place foarte mult cum ies si rezista foarte bine, dar operatia dureaza 2 ore ! Problema mea principala e ca am parul moale, o culoare care e castaniu ff inchis, dar nu negru si n-am deloc peri albi. Vreau si eu sa par de virsta mea, dar nu reusesc !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanatate multa fetelor. Eu voiam suvite in 2 culori de rosu inchis si o idee mai deschis dar care sa se vada... O sa mai incerc totusi numai cu o suvita in fata sa vad daca iese insa coafeza m-a sfatuit sa mai astept putin pina mai incerc. Nu stiu ce mi-a pus pe cap, ceva ce arata ca singe artficial. O bufnise si risul. Si exact in momentul cind aratam mai "singeros" apare pe usa coaforului prietenul meu cu care imi dadusem intilnire sa colindam prin magazine. Cred ca s-a socat. In fine l-am trimis sa mai colinde prin magazin jumatate de ora. Eu aveam impresia ca vopseaua rosie acopera totul. La urma urmei pe cutie se dau si poze: daca parul dv. e asa, reultatul va fi asa... Nematics, imi inchipui prin ce emotii ai trecut...

Mergi la inceput