Vrea sau nu vrea copil? (mesaj codificat)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

quote:
Elise Posted - 05/03/2006 : 14:27:44

In locul tau, m-as duce la analzie sa fiu sigura ca eu sint ok.
Si apoi i-as spune direct: "DACA vrei un copil - trebuie sa-l facem acum, daca nu, nu-l mai facem! DA sau NU?"

de acord cu elise....ia-l tare, nu-l menaja.(acum)
Probabil ca acum ptr. el e mult mai comod, ca deh, deja copii ceilalti sint mari, nu mai trebuie pempersi, biberoane,nu plang,dorm noptile, pe cand daca ai un bb. mic, deja se schimba situatia.
Succes si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

dar sotul tau nu stie care este problema sarcinilor la 41 de ani?ca daca ar stii, ar raspunde.
E imposibil sa-ti raspunda cineva din afara daca el doreste sau nu un copil, asta numai el o stie.sau nici macar el poate, nu inca..
O discutie fortata , pune-l la masa legat si explica-i cit de serioas este momentul asta pt viitorul vostru.
Explica-i, este ok sa nu stie inca daca doreste sau nu, numai ca lunile si anii trec si mai tirziu nu se va mai putea.

Eu am impresia ca el se eschiveaza.I-o fi teama de responsabilitate.Si ii e jena sa recunoasca sau sa spuna ca nu isi doreste copii?

sa nu faci nimic, parerea mea, fara acordul lui sau fara sa fi sigura ca isi doreste.Nu il manipula sub nici o forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu stiu daca e indicat sa te mai intreb daca ai fost cu floricele la doctorita ta?! Sunt convinsa ca supararea pentru pierderea laurei te-a facut sa uiti de tot ce vroiai sa faci. Imi pare sincer tare rau, sper din suflet insa ca esti bine si ca incet incet o sa iti revii.
Sfatul meu este, daca il primesti, sa iti faci mai intai un control sa vezi daca e totul ok. Cred ca nu are sens sa faci mai intai valuri si sa aveti discutii interminabile pe tema asta, iar dupa indelungi dezbateri sa constatati amandoi ca e dificil.
Sper sa fii sanatoasa si sa poti face inca un bebe asa cum iti doresti ptr ca vad din fotografii ca ai 2 baieti superbi de care trebuie sa fii tare mandra.
Multa sanatate, Craciunitza!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu stiu cine sunteti voi dar acum cand, dupa atatea zile triste, am redeschis aceasta sectiune a forumului, am ramas foarte placut surprinsa sa vad ca v-ati gandit la mine si mi s-a incalzit sufletul
Nu am mai fost la doctorita din cauza de probleme la serviciu, ne mutam cu sediul si nu am mai putut pleca decat seara tarziu. Am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, azi am repetat testul si a iesit negativ
Am un burtoi imens, o groaza de pofte si o mie de nervi.

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ce e mai important: sotul meu e in al 9-lea cer
She, care este problema sarcinilor la varsta mea?

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Nu stiu cine sunteti voi dar acum cand, dupa atatea zile triste, am redeschis aceasta sectiune a forumului, am ramas foarte placut surprinsa sa vad ca v-ati gandit la mine si mi s-a incalzit sufletul
Nu am mai fost la doctorita din cauza de probleme la serviciu, ne mutam cu sediul si nu am mai putut pleca decat seara tarziu. Am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, azi am repetat testul si a iesit negativ
Am un burtoi imens, o groaza de pofte si o mie de nervi.

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

inseamna ca am intuit bine: cred ca sotul tau a suferit imens cand ai pierdut prima sarcina si i-a fost teama sa spuna ceva, sa nu para ca e el cel care forteaza lucrurile!... Iti doresc ca al treilea test sa iasa pozitiv (sunt sigura, de altfel, asa-mi sopteste mie un ingeras!) si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum! Te asteptam cu vesti proaspete!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Craciunitza, imi pare rau pt pierderea suferita, e ingrozitor sa pierzi prieteni dragi...
Eu zic sa incerci sa-ti rupi din timp si sa-i faci o vizita doctoritei, dar mai ales fugi si fa un test de sange, astea din urina dau de multe ori rezultate false mai ales in sarcini incipiente. Eu iti doresc sa fie pozitiv si bucuria voastra sa fie completa!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna draga craciunitza...
Am citit mesjul tau..si...cumva exista o asemanare intre situatia mea si a ta.
In primul rand si eu avem un baiat din prima casatorie.
Apoi intre mine si sotul meu sunt 7 ani si ceva,aproape 8,eu fiind cea mare.
Si sotul meu e geaman(15 iun)
Si sotul meu nu zicea nimik de copii...stiam ca-si doreste...dar nu se hotara.

Asa ca...i-am zis in fata:dragul meu ori facem copil acum,ori nu mai facem deloc.Eu implinisem 30 ani..si deja ma simteam cam trecuta pentru copii.Cel mare avea atunci 7 ani.Si vorba cuiva de mai sus,scapasem de lapte incalzit la 2 noaptea,de pampersi si altele specifice bebeilor.
Si il vedeam ca tanjea dupa copii cand vedea pe strada.Si era nedrept sa-l privez de placerea si sentimentul de a fi tata.
Asa ca a zis:oki...
Am ramas insarcinata..greu....si cand aveam 8 saptamani de sarcina am pierdut-o.Am suferit enorm si devenisem obsedata de chestia asta.
Asa ca...am facut tratamentul pentru fertilitate gasit aici pe DC.Pe baza de ceaiuri si alte leacuri naturiste.Am ramas intr-o luna insarcinata...Apoi pe toata perioada sarcinii am facut tratament de mentinere a sarcinii.
Nu am apucat sa nasc la termen,am nascut ceva mai devreme..cu 2-3 saptamani.Si..inca un baiat!Ne dorisem o fetita..dar asta e...
Asa ca de 3 ani suntem fericitii posessori ai lui Stefan(Toto).
Toata perioada sarcinii mele,Cristi-sotul meu..nu s-a comportat diferit fata de ce stiam eu...si apoi a si recunoscut ca vedea ca-mi creste burta..insa nu avea inca trairi de tata...
Dupa ce am nascut(am facut cezariana)...nu iti pot descrie ce fel era..plutea .....vorbea singur..nu ma mai puteam intelege cu el...Si nu numai eu.Si la serviciu tot aerian...aproape ca nu isi mai baga sefii in seama..radea si canta...
Asa ca..eu zic sa te pui fugutza pe treaba si itzi zic eu ca merita!!
Sotul meu ,Cristi,e cel mai bun sotz si tatic!

Mult succes!!Si asteptam noutatzi!Eu sunt cu sufletul langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Craciunitza, eu iti doresc din suflet sa ai bebele mult dorit.Daca ati reusit deja( de aceea ai spus ca sotul e in al 9-lea cer?) multa sanatate si sarcina usoara, daca nu..inca, atunci..sus capul si sa se intample cat mai curand.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru incurajari!
Imi dau seama ca nu am fost coerenta dar cred ca voi ati inteles, in tot balamucul ultimelor zile s-a intamplat sa apara primele semne de sarcina, organismul meu functioneaza ceas asa ca am cumparat un test de sarcina si, surpriza, a iesit pozitiv.
Din pacate, nu am avut timp si chef sa merg la doctorita mea care este o scumpa si o draguta, am vorbit cu ea la telefon si avea oarece indoieli, pentru ca ea m-a operat cand am pierdut sarcina acum cativa ani si ma cunoaste bine. Ieri am cumparat inca un test de sarcina, eram foarte tensionata si emotionata, testul a iesit negativ. Asa ca astazi am fost la doctorita si rezultatul este negativ: nu sunt insarcinata.
Numai cine nu a trecut prin asta nu poate intelege ce consum emotional si nervos se declanseaza in astfel de situatii. Este si o parte buna in toata nebunia asta, sotul meu - pentru prima data - a zis clar ca vrea bebe. A vorbit in seara asta cu doctorita si i-a spus ca vrea sa gaseasca o solutie care sa nu ma chinuie. Nu stiu ce ne asteapta dar sunt optimista, curajoasa si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi.

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput