Vrea sau nu vrea copil? (mesaj codificat)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Of, de ce sa ma supar? Ca, daca era sa fie pe suparate, nu mai scriam aici, bagam capul sub perna si boceam singura pana imi trecea :)
Diferenta intre mine si sotul meu este ca, eu am vorbit cu doctorita, am citit, m-am informat, m-am luat cu mainile de cap cand mi-am dat seama ce ma asteapta si m-am oprit cand sotul meu mi-a facut inca o firma pe numele meu si mi-a zis "trage de ea ca face pui frumosi la anul".
Matusa lui, o femeie extraordinar de cumsecade, a facut copil la varsta mea si i-a spus sotului: in ritmul asta veti face 100 de firme dar nici un copil.
Inteleg ca majoritatea parerilor este ca el vrea bebe. Of, of si iar of!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu e prea tarziu sa mai ai un copil, sa stii! Dar daca mai astepti... nu stiu... Imagineaza-ti scenariul urmator: tu consideri tacerea lui (legat de subiect) ca un NU, iti vezi de cariera in continuare cu succes, copiii cresc si incep sa se realizeze... si intr-o buna zi, sotul tau vine si iti spune ca isi doreste sa aiba si el un urmas... ce faci atunci?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Nu stiu, zau ca nu stiu, sotul meu e foarte cocos, nu accepta sub nici o forma manipularea si nu accepta presiuni.
Avem o cunostinta care a facut bebe impotriva dorintei sotului, de cate ori am vrut sa vorbesc cu sotul meu despre asta, a refuzat, mi-a spus ca nu poate comenta un astfel de comportament.

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Da, asa este, lucrurile astea nu se fac... eu ziceam sa faci totul cu acordul lui, discutand cu el aspectul asta. Incearca sa-l 'convoci' la o discutie, dar intr-un moment propice, nu cand este ocupat cu acte sau altceva... O femeie stie cum sa procedeze atunci cand doreste ceva...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

In locul tau, m-as duce la analzie sa fiu sigura ca eu sint ok.
Si apoi i-as spune direct: "DACA vrei un copil - trebuie sa-l facem acum, daca nu, nu-l mai facem! DA sau NU?"

Tine-te dupa el pina iti raspunde.
Nu poate evita discutia la infinit!
Intreaba-l de 10 ori pe zi!

O sa zica pina la urma daca alba sau neagra.

succes!

Elise

Mergi la inceput

Voiam sa ma duc pe 8 martie la doctorita mea sa-i duc un buchet de flori, asa ca pica la fix, m-ati convins. Daca nu iese bine vin si dorm la voi :)))

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Hihihi... te primesc cu draga inima! Da' io zic ca o sa iasa cum nu se poate mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

craciunitza, cum se comporta sotul tau cand erai gravida, inainte sa pierzi sarcina?
Eu cred ca poti sa-ti dai seama daca vrea sau nu copil dupa cum a primit vestea atunci cand ai ramas insarcinata si cum s-a manifestat pe parcursul lunilor pana sa pierzi sarcina.

Putini sunt barbatii care spun in fata " vreau copii!".
Dar dupa ce-i au sunt fff fericiti.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

Mergi la inceput

april
Vestea a primit-o ok, nu a topait de fericire, nu s-a comportat nicicum, pana in ziua cand am plecat la operatie (ca asa am terminat episodul) si a mobilizat tot familionul, sa fie alaturi de noi.

Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

craciunitza sunt de acord cu Elise.
Eventual spune-i ca ai vrea sa incepi sa faci niste analize.....asa...pentru linistea ta sufleasca.Daca analizele sunt ok la tine(si ma rog sa fie asa ) gasesti tu o tactica sa-i spui si sa dai de inteles ca nu prea ai mai avea timp prea mult la dispozitie pentru un bebe.........deh! ceasul biologic!!!tic-tac!tic-tac!
Mult succes in continuare!!iti tin pumnii sa iasa bine!

Mergi la inceput