Mamici de mai-iunie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PAPADIE-DIE sper sa nu fiu ultima care iti ureaza "LA MULTI ANI!" SI CHIAR DE-AS FII ULTIMA ITI UREZ DIN TOT SUFLETUL NUMAI BINE SI MULTA SANATATE TIE SI FETITEI TALE MICUTE!SI AI SA MA IERTI CA-S ULTIMA!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru mesajele de ziua mea!
Shoricutza, esti o dulce!

Cu putina intarziere: La Multi Ani Papadiei! si numai bucurii!!!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Si Bv si tu esti o dulce si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine asa cum si tu esti alaturi de noi.

Amiss felicitari ptr fetita!!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare si frumoasa si desteapta!

Papadie La multi ani!!!!. Iarta-mi intarzierea dar n-am reusit zilele astea sa intru pe aici ... Iti doresc multa fericire si sanatate alaturi de cele doua printese perfecte!

Ama ai grija cu patutul ca dupa cate am inteles io saltelutele ptr pat se gasesc in general la dimensiunile standard de 1.20/60 cm. Daca iei un pat mai mic s-ar putea sa ai probleme sa gasesti salteaua ptr el. Poate ma insel eu, dar asa mi s-a spus si mie prin magazine pe unde am intrebat ...

Carmina ai grija de tine si daca esti f stresata fugi la dr ca sa fii tu linistita. Cat priveste spalarea cazii din baie io de mult am trecut-o in atributiile sotului. Nu de alta dar nu trebuie sa stam asa aplecate in niciun caz. Pupici si ai grija de tine.

Virgi stai linistita ca o sa fie bine. Diabetul daca este tinut sub control nu poate sa afecteze sarcina.

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Virgi, nu iti face prea multe probleme pentru diabetul gestational mai ales ca e doar un strop. Ai grija cu alimentatia si nu exagera totusi cu sportul. Si bucura-te ca vei avea un bebe marisor!

Carmina, lasa naibii efortul ca !!! Stai in pat, ia No-spa daca exagereaza aia cu contractiile, baga si un magneziu pe zi (Additiva magnesium, 300mg). Oricum un BH la 30 min nu e mare chestie, adica nu te speria prea tare. Totul e sa NU FACI EFORT!!!
PS Alarmeaza-te daca ai mai mult de 5 BH intr-o ora! Asa dese pot scurta/dilata colul.

Fetelor, am gasit gradinita pentr Katja. De luna viitoare o sa mearga , ca pana atunci ii fac imunizari. Stiu ca va lasa rece dar eu sunt foarte bucuroasa!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

amiss_zip

FELICITARI PENTRU FETITA!

sper ca te-ai mai obisnuit cu ideea pana acum...stiu ca tu erai sigura ca e baietel...eu m-am bucurat tare sa aflu ca ai o fetita sanatoasa!!!!!!!!!

sunt curioasa ce nume o sa alegeti...astept cu nerabdare...

o sa nastem cam in aceeasi perioada dar in spitale diferite...mie mi-a zis iosup ca el crede ca o sa nasc mai spre 30 iunie...deci tot undeva pe acolo...

oricum, important e ca ai primit numai vesti bune de la iosup...si ca aveti o fetita sanatoasa...

ai grija de voi in continuare!

apropos, daca mi-ai spus am uitat...tu cum nasti? eu am ales cezariana...

buna cristina
suntem si noi fericiti ca avem fetita, nu am gasit inca nume .
Noi vrem sa nastem natural. Sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme si sa reusim!

Multumesc pentru urari si multa bucurie si sanatate iti uram si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

AMISS sa te bucuri de ea tare ca iti jur ca te simte altfel![/left]

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

aici ai mare dreptate! Am de recuperat ceva luni bune si ma voi revansa fata de ea!
...suntem mandri de ea si o iubim din ce in ce mai mult pe zi ce trece!
uite...i-am facut si dedicatie aici pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ioana cum poti sa spui ca ne lasa rece? Bine ca ai gasit si ca esti multumita. Este clar ca o sa te ajute si pe tine faptul ca ptr cateva ore o sa fii doar cu un pici acasa ....

Fetelor si io sunt bucuroasa ca am repetat testul ptr titriul anticorpilor (nu stiu daca mai tineti minte dar am Rh negativ si sotul pozitiv) si a iesit din nou negativ. Asta inseamna ca sunt sanse mari ca bebelina mea sa aiba si ea tot Rh negativ. Oricum daca acuma este negativ nu mai are ce sa se intample rau ... din cauza asta cel putin. Sa speram ca nici din alte cauze ....
Zilele astea o sa iau rezultatele si de la restul de analize si sper sa fie ok dar asta cu Rh-ul ma stresa cel mai tare.

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza saltelutza i-o fac la comanda, cunosc pe cineva care a luat acelasi tip de patut de care am vazut eu cu aceleazsi dimensiuni si i-a facut salteaua la comanda!Ti-am zis eu ca o sa fie bine pana la urma cu rh-ul!ina de la 2 ani o duci la gradinitza?Nu e cresa mai intai si apoi gradinitza?Important e sa ii placa si ei si sa nu ai probleme cu ea cu trezitul de dimineata!Unde ai gasit gradinitza, in Ploiesti?florypop am inteles!Sper sa stea bebelusul tau cat mai mult timp in burtica si sa se nasca puternic si sanatos!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina zi-mi si mie cum sta treaba cu taiatul muschilor la cezariana.Am inteles ca unii dr taie si muschii, iar altii doar ii dau la o parte si in cazul asta refacerea e mai rapida.Pai nici eu nu vreau sa imi taie muschii, ce fac o intreb pe dr care-i treaba cu muschii daca ea ii taie sau nu ?Si daca zice ca ii taie zau ca imi skimb dr si la 9luni daca e nevoie!!M-am bulversat de tot acum..Tu trebuie sa stii mai multe!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shori, am zis ca va lasa rece in sensul ca voi mai aveti muuult pana acolo si altele sunt problemele stringente acum.

Ama, in sistemul de stat asa este, gradinita incepe la 3 ani si inainte se numeste cresa. Eu o dau la o gradinita particulara unde primesc si copii asa mici. Singura chestie e sa comunice si la capitolul asta ea e deja experta. As putea sa o dau si la o cresa de stat dar acolo se incepe ca la scoala de la 15 septembrie iar eu am nevoie acuma nu atunci. Plus ca acolo sunt vacante luuungi ceea ce la particulara nu e cazul. E mai scump dar e foarte convenabil din toate celelalte puncte de vedere (grija fata de copii, grupe mici nu cu cate 30, mancare sigura, igiena, materiale, activitati, etc).

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput