Mamici de mai-iunie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

florypop cum adica sa tii bebelusul cel putin o luna jumate si e foarte bine? Adica sa aiba 30de saptamani? Dar de ce se gandeste dr ta ca nu poti duce sarcina la termen??io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by virgi

Salutare fetelor

Sunt foarte suparata. Am fost diagnosticata cu diabet gestational..cu valori putin peste limita admisa. Doctorul spune ca nu e foarte grav, dar trebuie sa-mi revizuiesc dieta si sa fac mai mult sport, apoi urmeaza repetarea testului.
Nu am retinut exact valorile ca sa vi le dau...pentru ca mi le-a comunicat telefonic si faptul ca mi-a spus ca nu-s ok...m-a dat peste cap.
Mai este cineva in situatia mea?

virgi... stai linistita.. ca si eu am facut diabet gestational la prima sarcina si nu s-a intamplat nimic rau . Multe gravidute il fac, o parte nici nu-si dau seama ca l-au facut; nu afecteaza sarcina, iar dupa ce nasti iti trece. Da si tu o cautare pe google si ai sa vezi despre ce e vorba.

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ama, la asta ma ganeam si eu, e de bine sa nasti la 31 de sapt?

ralucis 25+ si bb ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

florypop cum adica sa tii bebelusul cel putin o luna jumate si e foarte bine? Adica sa aiba 30de saptamani? Dar de ce se gandeste dr ta ca nu poti duce sarcina la termen??

io 32+ cu Seby

Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby

Bebe

Ama, datorita minunatei de doctorite care m-a curatat dupa a doua sarcina pierduta, care era de 10 sapatamani, m-am ales cu o frumoasa rana pe uter. Acum nu numai ca nu mai permite intandirea uterului in zona respectiva dar s-a format si un fel de buretel care s-a umplut cu sange.

Dupa ce am pierdut sarcina respectiva peretii uterului meu s-au lipit din cauza ranii si am purtat o perioada sterilet pentru a mentine distanta intre ei. Desteapta aia nu a fost in stare sa vada la control dupa chiuretaj ce se inmpla si m-a tinut asa pana am ajuns la urgenta de durere.

Acum se vad urmarile. Doctorita spera sa reziste cat mai mult dar in momentul in care uterul nu mai permite cresterea copilul va impinge si se vor declansa contractiile.

Sa speram ca totul va fi bine.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss_zip

FELICITARI PENTRU FETITA!

sper ca te-ai mai obisnuit cu ideea pana acum...stiu ca tu erai sigura ca e baietel...eu m-am bucurat tare sa aflu ca ai o fetita sanatoasa!!!!!!!!!

sunt curioasa ce nume o sa alegeti...astept cu nerabdare...

o sa nastem cam in aceeasi perioada dar in spitale diferite...mie mi-a zis iosup ca el crede ca o sa nasc mai spre 30 iunie...deci tot undeva pe acolo...

oricum, important e ca ai primit numai vesti bune de la iosup...si ca aveti o fetita sanatoasa...

ai grija de voi in continuare!

apropos, daca mi-ai spus am uitat...tu cum nasti? eu am ales cezariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

carmen de ce nu mergi mai devreme???? daca nici nu te simti bine?
nu mai sta pana miercuri
eu doar i-am zis dr ca nu au iesit niste analize bine si nu aveam programare si aveau liber abia pe 13 si mi-a zis sa ma duc la el si cand ajunge el acolo voi fi si eu
nu sta chiar daca nu sunt dureroase.
sanatate multa!

quote:
Originally posted by carminabulina

inaioana, normal ca nu-i nici o graba..., nici macar loc in casa nu-mi ocupa ca daca ma supar il strang intr-un pumn. Nu stiu daca voi veni la intalnirea de pe 18, lucrurile nu prea merg bine pe aici de vineri seara, dar sa nu ne alarmam. O sa merg la doctor miercuri dar imi e cam rusine ca totul mi se trage din momentul in care am terminat de spalat cada. La inceput am crezut ca e doar un episod de durere. Dupa care am dat vina pe analizele pe care le facusem de dimineata si pe oboseala dar...si ieri si azi m-am simtit la fel de rau, contractii la 30 minute, este adevarat nedureroase si de scurta durata dar foarte dese zic eu...si bebe care dupa fiecare contractie loveste in col, sau cel puti asa cred eu ca e el.
Mai vorbim maine sa vedem daca se mai imbunatateste situatia, nu va pot spune cat sunt de speriata si am senzatia ca o sa ma sufoc pana miercuri de ingrijorare.
VA pup si ne vedem maine.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ama - aici analiza de diabet gestational este obligatorie, eu stiam ca trebuie s-o fac de la prima vizita in cabinetul medicului. Nu am pe nimeni in familie cu diabet. Mi s-a spus sa nu ma mai ating de dulciuri ( ciocolata, paine si cartofi), sa consum numai legume, orez, peste, carne slaba si mult sport ( Gimnastica si mers pe jos)

Gicuta - multumesc frumos pentru incurajari, nici Lee al meu nu a parut ingrijorat, dar el e de felul lui un tip calm, iar eu am fost calma pana am citit pe net....ca situatia scapata de sub control poate fi foarte grava.
Asa ca..m-am inarmat cu multe legume pentru masa de acasa si voi incerca sa mananc numai mancare de-a lor ca e foarte sanatoasa...dar eu nu stiu s-o gatesc acasa..asa ca trebuie sa iau masa in oras zilnic...ca sa evit ceea ce stiu eu sa gatesc..ca se pare ca nu e sanatos deloc.

Maine ma duc sa-mi cumpar cross steper si aparat de facut orez. Repet analiza peste o luna.
Da...parca prea erau toate roz la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Si am uitat sa va spun...ca acum un an, cand mi-am facut analizele anuale...pe care le fac eu de cand ma stiu, mi s-a recomndat sa mananc ceva mai multe dulciuri ca eram sub limita. Dar pe atunci fumam si nu puteam sa mananc dulce nici daca-mi dedea unul cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Virgi, din cate stiu eu, diabetul gestational este o forma de diabte care apare numai in timpul sarcinii. Pentru a fi tinut sub control, trebuie sa urmezi un regim alimentar sanatos (cat mai multe fructe si legume, fara dulciuri, paine, etc) si sa faci sport.

VoichiV28+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

CARMINUTZA te rog sa ai grija de tine!ca nu mi-ar place sa ti se intample ceva!sa stai cumintica in pat!

AMISS si eu am patit la fel cu bebelina mea!eram sigura ca-i baietel si acum am o CELESTINA dragutza foc!sa te bucuri de ea tare ca iti jur ca te simte altfel!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput