Mamici de mai-iunie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara burtici,

L-am dus pe Vladut in seara asta la bona. Mi se rupea sufletul si imi dadusera lacrimile pe drum ca-l duc, dar nu prea aveam de ales ca maine chiar am de lucru si nu-mi mai pot lua liber . In plus, azi a fost bine. Nu a mai facut febra, a fost super vesel, am fost chiar la plimbare cu el... Insa azi noapte a fost cumplit. L-au durut f. tare maselutele care stau sa iasa acum si se trezea din 30 in 30 de minute plangand, uneori adormea dupa 5 secunde, alteori trebuia sa-l mangai 3-4 minute.. la 5 dimineata voia sa manance, pe la 7 ii era cald... in concluzie eu azi am fost mai mult zombie, ca s-au adunat deja 4 nopti nedormite. Ca sa nu mai spun ca si ieri a fost o zi grea, pentru ca tati a stat la serviciu pana la 10 seara, iar pe mine ma apucase harnicia fix ieri. Spalat rufe, spalat bucataria, calcat rufe, dat cu aspiratorul si copilul care voia si el sa ma ajute si tot se accidenta.. plangea el, plangeam si eu... motanul care ramasese fara mancare si ma tot impiedicam de el prin casa ca se tine doar dupa mine poate-poate ii dau mancare... pe la 8 seara deja ma lasasera nervii .
Azi am mai avut si musafiri asa ca nu m-am putut odihni la pranz iar Vladut a dormit doar 30 de minute... deci lista completa de "belele" .
Acum m-as uita si eu ca tot omul la premiile Oscar dar sigur nu rezist pana la miezul noptii asa ca am sa le vad maine seara in reluare.

Somn usor burtici.. mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iubitele va dau un mare asa colectiv:)) si va urez asemenea!
Sa ne dea Doamne Doamne copilasi sanatosi si sa avem parte numai de bucurii!

Pt mine ultimele doua zile au fost un cosmar. Dupa doua luni de raceli si bronsite(timp in care ni s-a dat paracetamol ca "erau pe trecutelea" Catrina a facut o suprainfectare asa ca pe 4 am fost la urgente pin la 2 noaptea. Voiau sa ma interneze acolo 7 zile sa stea puiu cu perfuzii cu antibiotic. Noroc ca ii scazuse febra de la 41 la 37.4 si era extrem de vesela. Asa ca am primit tratament acasa. Dupa alte doua episoade de febra 40 aseara i-am dat antibioticul (Cefaclor) si un paracetamol supozitor si cand am verificat-o dupa 4 ore (cam atit o tine paracetamolul) avea 35.8- 35.9. Am cautat capie pin pe la 4 dimineata ce tre sa fac la hipotermie......Asa ca in ultimele nopti am dormit dinte pauza lipsa gaura si peste toate astea am o criza de sinuzita(?)- ma dor groaznik sinusurile, capu, o ureke, o amigdala...da asa la modu de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti. Am luat paracetamol da e frectie :((

Pup u si felicitari pt fetite si baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lyly merci pt raspuns, nu-i faci o poza sa-l vad si eu?Salteaua pt cos ai luat-o din acelasi loc?Si e grosuta?O sa iau si eu tot de acolo ca aici nu am gasit pe nicaieri!In schimb aici patuturile de panza sunt pana in 3 milioane, toate cu 2nivele si foarte dragute!Sunt la fel cum am vazut si in unirea la 4mil sau chiar mai mult, numai ca aici sunt intre 2 si 3milioane.Unul nu chiar asa de mare, mai micutz cum vreau eu, cu 2nivele l-am gasit aici intr-un magazin de bebelusi la 2,2 mil, mi se pare foarte ieftin!Cele mai mari sunt intre 2,6mil si 3,5mil! io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

papadie-die.. se pare ca suntem "colege de suferinta" . Multa sanatate si tie si Catrinei, si daca am inteles eu bine trebuie sa-ti uram si "La Multi (b)ani" si sa ne "auzim" sanatoase cat mai curand.

Eu, dupa cum vedeti, nu am somn. Adica am somn, dar nu prea pot dormi de griji, ma tot intreb ce face Bubutzu' meu, daca mai are febra, daca doarme linistit... . Asa ca sotul meu a profitat de "insomnia" mea si s-a dus sa doarma 2 ore, ca are de lucru la noapte si singur nu se poate trezi. Asa ca pana la ora 1 cel putin trebuie sa stau treaza ca sa-i dau desteptarea. Probabil va dura pana la 1.30-2, sper doar sa nu adorm eu in procesul de trezire .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata !

VIVI iti multumesc pt recomandare trebuie sa ajung cit mai curind la stomatolog... dar te astept cu interes pe tine in ian. 2007 si atunci voi veni cu toata familia.

FLORICICA GALBENA imi pare rau ca suferi atit de mult... si eu care am crezut ca esti in petreceri de nu ti-ai facut simtita prezenta zilele astea. Incearca si tu remedii naturiste pt durerile de cap cum ar fi ceai de musetel, sa iti pui felii de lamiie pe timple ( am dat cautare pe google) chiar dak nu trece macar iti amelioreaza durerea. Iti doresc insanatosire grabnica si multi pupici! Pupici si pt Catrina!

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Viviana, eu mi-am facut toate analizele la Synevo. Pana acum a fost totul ok, sa vedem pe viitor.

Gigutza, si eu am avut insomnii azi noapte din acelasi motiv. Piticul meu este la mama de aseara si ma tot gandesc la el. Am avut un weekend exceent. Sambata l-am dus la circ....a fost siderat!! Plimbari in parc si multa joaca. Aseara insa am fost tare trista cand l-am dus la mama dar asta e nu avem ce face, patria ne cheama.

Bebe mic din burtic a inceput sa loveasca din ce in ce in ce mai tare insa parca si durerile abdominale sunt mai puternice. Sper sa nu fie probleme. Doctorita a zis ca daca mai rezista cam o luna jumate e foarte bine. Eu insa as vrea sa reziste pana la termen.

Papadie, multa sanatate si Catrinei si tie. Uite de la noi un .

Pupici la burtici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele care au sarbatorit ziua de nastere....LA MULTI ANI!!!!! si de la mine.
Eu am intrat repede sa va citesc dar nu am avut timp sa scriu.....avem asa de mult de lucru cu camera lui bb...eu sant la maxim de stresata ca nu va fii gata in timp.

PAPA...ai grija de tine si incearca cu tratament natural..cu toate ca acum nu-ti vei reveni asa de usor...e o gripa nasola pe aici. Dar totusi intaresteti organismul cu lamai, kiwi, portocale, ceaiuri calde si .....incearca ECHINACEA pt rezistenta. Cateodata face minuni..si si pt a mica...exista special pt copii. La mine ajuta...

31+

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor

Sunt foarte suparata. Am fost diagnosticata cu diabet gestational..cu valori putin peste limita admisa. Doctorul spune ca nu e foarte grav, dar trebuie sa-mi revizuiesc dieta si sa fac mai mult sport, apoi urmeaza repetarea testului.
Nu am retinut exact valorile ca sa vi le dau...pentru ca mi le-a comunicat telefonic si faptul ca mi-a spus ca nu-s ok...m-a dat peste cap.
Mai este cineva in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ammis felicitari pt. bebelina. Sa fie sanatoasa iar tie sarcina usoara!

Papadie, La multi ani si multa sanatate!

Si eu voi merge cu siguranta la babyexpo dar nu stiu exact cand pt. ca depind de programul cel incarcat al sotzului meu dar mai vorbim pe forum.

Lyly, eu inca nu am costum de baie dar sper sa gasesc saptamana asta. Te anunt cand merg. Probabil voi merge cu sotzul, vom lua o intrare si dupa aceea, in functie de cum ma simt decidem

VoichiV28+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

virgi tie de ce ti-a dat dr sa faci analiza pt diabet gestational?Mie mi-a dat doar sa repet analizele care le-am facut si la inceputul sarcinii: hemoleucograma, calcemie,glicemie,sumar urina, rbw,hiv etc.Si mi-au iesit bune toate valorile alea, iar glicemia e cam la limita, adica e 74,iar valorile normale sunt intr 70 si 115.Tie ti-a dat sa faci analiza de diabet gestational in functie de glicemie sau trebuie s-o faca toata lumea ca nu inteleg..
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput