Mamici de mai-iunie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Burtocika spune:
Buna, fetelor!
Pentru cine intreba de cezariana, in capitolul trecut, am deschis eu un subiect la "Nasterea pe glob" - "Cezariana de la A la Z", din care am aflat foarte mult informatii utile. Treceti pe-acolo, care vreti sa stiti mai multe despre cum va decurge operatia.
Cind e BabyExpo si unde? Daca n-o sa fiu prea obosita si nu e prea departe, poate vin si eu, ca eu nu prea stiu ce si cum trebuie luat pt bb ... poate ma documentez nitel, sa ma simt mai pregatita ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
LYLY kt ai dat pe el k vreau si eu sa iau si aici prin Buzau nu am vazut nicaieri!![]()
io32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby
Bebe
Ama, am dat 68,5 ron si 20 ron pentru o salteluta speciala pentru cosulet. Cosuletul e imbracat.
Boghi, pentru bebe iti trebuie la inceput ceva cu care sa-l scoti din spital. Eu i-am luat trei caciulite si trei body-uri absolut dragutze

, si o sa caut si pieptarase, acelea sunt cele mai comode, i-am luat cumnatei mele acum un an cand a nascut si mi-a spus ca-s cele mai utile. Mai departe nu mai stiu, trebuie sa o intrebam pe InaioanaPentru acasa am luat tarc (inca nu stiu daca o sa iau si patut), urmeaza o salteluta, chiar am intrebat aici fetele daca si de unde si-au luat dar n-a raspuns nimeni, o pilota, niste cearsafuri pentru tarc si o paturica. Astept si eu cu nerabdare BabyExpo, dar, daca intre timp mai gasesc cate ceva dragutz, o sa cumpar. Eu am pretentia sa-i aleg cu grija acele lucruri absolut necesare, pe care va trebui sa le achizitionez oricum, si nu vreau sa cumpar ceva la intamplare din criza de timp. BabyExpo e pe 18 parca, unde inca nu stiu.
Lacri 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
alisia spune:
Buna fetelor,
Noi am comandat salteluta de la Babycomfort.Prietene mea are si este foarte multumita.Acolo gasiti multe lucruri pentru bebe.
Spor la cumparaturi
!!!
Alisia si
ingerasul din burtica

ralucikamamica spune:
Buna fetele
Boghi, BabyExpo este pe 17,18 si 19, am de gand sa ajung si eu in Bucuresti pentru asta. Dar din cate am inteles de la niste prietene care au fost anul trecut, nu sunt niste super preturi, ba din contra. Oricum, macar sa ne clatim ochii si sa ne facem o idee de ce ne mai trebuie... Eu pana acum nu am luat nimicuta, dar am promisiuni pentru pat si carut. Tot e ceva :)
O listuta destul de compelta, zic eu, gasesti chiar aici, la odiseea...
Giulia, eu fac inot, la piscina de la Iaki, din Mamaia, dar nesupravegheat... fac eu de capul meu, cat simt ca ma tin puterile... Si ca sa fiu in aceeasi nota cu tine, daca aveam fetita, ar fi chemat-o ... Giulia :) :)
Pupici
Raluca,
24+
inaioana spune:
Lyly, eu cosuletul l-am captusit cu pilota de la setul de lenjerie de pat, i-am scos imbracamintea lui care mi se parea subtirica si plasticoasa. Si pe Katja o acopeream cu o paturica subtirica si calduroasa luata de la Bamboo din Carrefour Orhideea. Cred ca au si acum, sunt seturi de o paturica + o jucarie de bebe aceeasi culoare. Noi avem galbena cu ratzusca si acum vreau sa ii iau si lui Serghei verde sau bleu. In fine, in felul asta era spatiul din el mai mic, oricum nu atat de mic cat copilul. Totusi e mai bun decat patul.
Salteaua am primit-o asa ca nu te pot ajuta..sorry.
Pieptarase nu stiu ce sunt dar, daca e vorba de bluze simple atunci mie nu mi se par practice. Parerea mea e sa investiti in body-uri de bumbac (deci bluze care se inchid intre picioare)si cateva perechi de pantalonasi cu picior. Nu va trebuie mai mult de sase body-uri si 3-4 perechi de pantalonasi initial. Evident niste costumase cu picior pentru iesit afara (2-3) sau ce gen de imbracaminte va place. De asemenea sunt bune si body-urile care au ele insele pantalonasi din fabricatie, adica sunt ca un costumas (pentru casa, in loc de body+pantaloni separat). Caciulitze si manusi de casa eu nu am folosit asa ca...luati cate si cum credeti. Oricum veti primi haine de la toata lumea vizitatoare dupa nastere asa ca eu zic sa va faceti o garderoba elementara si ...mai vedeti apoi.
Important e sa aveti niste oarece carpe de la inceput. Ele sunt de folos pentur a va proteja hainele cand copilul eructeaza (zilnic de multe ori), drept bavetele uneori si la o alta gramada de chestii. Eu am luat un metru sau doi de finet alb pe care l-am taiat bucati asa cam cat o batista mare barbateasca si le-am folosit din plin.
Viviana, ce bine ca in sfarsit cunosc un stomatolog!
Eu lesin de frica de dentist dar va trebui in curand sa ajung la unul. Asa ca astept sa te intorci la munca pentru ca oricum la mine e treaba de durata si nu am de gand sa ma apuc de ea acum.
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Si-a facut cineva analize la laboratoarele Synevo,astea la care tot face situ asta reclama...Ca am vazut ca preturile ar fi bunicele(nici prea prea...nici foarte,foarte),si tocmai mi-a zis doc ca tre sa mai fac niste analize prin sapt 32 si nu cred ca reusesc sa mai ajung unde le faceam eu(la Targoviste),ca nu prea imi mai prieste drumul cu mashinutza prin gropitze...
viviana
29w1d
amiss_zip spune:
Salutari!!
Multumim pentru urari!!
Nu ma asteptam sa fie fetita...tot am crezut ca este baietel. Stiti voi cu "simptomele" cum ca ar fi baietel cum este
. Si aveam totul pregati. Nume, m-am pregatit emotional...hop! fetita! asa ca nu avem inca numele pregatit
. Prima intrebare a dr Iosup a fost "si cum O cheama?"...noi nici nu stiam ce este
. Cred totusi ca imi va fi mai usor cu fetita...am o nepotica de 3 ani si de cand s-a nascut am stat prin preajma ajutand-o pe sora mea.
Stiam ca mierea de albine daca este pusa in ceai foarte fierbinte, sau la temperaturi mari, se descompune intr-un compozit care este toxic si este folosit in insecticide. Stiu asta de la un chimist. In rest este ok! Si noua ne place foarte mult mierea. Acuma...nu mai stiu exact de la ce temperatura in sus isi modifica structurile.

LYLY809 spune:
Inaioana, multumesc.
Ma gandeam eu c-o sa trebuiasca niste finetel, din cate imi aminteam de cand erau fratii mei mici![]()
Chiar azi am fost la Bamboo, dar nu m-am uitat cu atentie, cautam altceva decat paturele. De fapt, am vazut niste paturi mici foarte dragutze, dar erau sintetice 100% si nu am zabovit asupra lor.
Lacri 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
carminabulina spune:
inaioana, normal ca nu-i nici o graba...
, nici macar loc in casa nu-mi ocupa ca daca ma supar il strang intr-un pumn
. Nu stiu daca voi veni la intalnirea de pe 18, lucrurile nu prea merg bine pe aici de vineri seara, dar sa nu ne alarmam. O sa merg la doctor miercuri dar imi e cam rusine ca totul mi se trage din momentul in care am terminat de spalat cada. La inceput am crezut ca e doar un episod de durere. Dupa care am dat vina pe analizele pe care le facusem de dimineata si pe oboseala dar...si ieri si azi m-am simtit la fel de rau, contractii la 30 minute, este adevarat nedureroase si de scurta durata dar foarte dese zic eu...si bebe care dupa fiecare contractie loveste in col, sau cel puti asa cred eu ca e el.
Mai vorbim maine sa vedem daca se mai imbunatateste situatia, nu va pot spune cat sunt de speriata si am senzatia ca o sa ma sufoc pana miercuri de ingrijorare.
VA pup 

si ne vedem maine
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Seby