Cat de gospodine trebuie sa mai fie fetele?
Raspunsuri - Pagina 5

olguttza spune:
Pe vremuri se spunea si ca tre' sa te mariti fata mare! Pe cat e de depashita faza asta, pe-atat de depashita e si femeia-sclava-pe plantatia-sotzului!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

nushulica spune:
eu am reusit de mi-am educat barbatul sa ma ajute cat poate la treburile casei si cat se pricepe ca de multe ori ma enerveaza cand vad cat de neindemanatic este...cand ne-am mutat impreuna nu stia (sau se facea ca nu stie)sa faca nimic la maica-sa nici farfuria in chiuveta nu o punea...ei ori eu nu puteam sa fiu sclava lui
si atunci incetul cu incetul l-am facut sa se implice in treburile gospodaresti cat mai mult...deocamdata treburile lui clare sunt datul cu aspiratorul dusul gunoiului spalatul geamurilor ca eu nu ma pot intinde si imi transeaza carnea tot timpul pt mancare
...tot e bine,nu??oricum maica-sa se cruceste cand aude cate face baietelul ei
recunosc ca atunci cand ma mai apuca pe mine cheful sa intorc casa cu susu'in jos si el nu are chef dau eu si cu aspiratorul(dar imi ramane dator)
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

cataghe spune:
N-am avut timp sa citesc tot dar parerea mea e ca barbatul e fix asa cum a fost educat de mamica lui. Daca i s-a inoculat ideea ca trebuie tinut pe palme si nevasta-sa trebuie sa fie un fel de servitoare, apoi asta o sa astepte, natural! Slava Domnului ca nu sunt toti asa, asa ca, punctul 1: fetelor deschideti bine ochii inainte sa va puneti pirostriile, ca omul dupa 20 de ani greu se mai schimba, si punctul 2: trebuie sa bagam de seama cum ne crestem baietii, nu?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

lavinai spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Pe vremuri se spunea si ca tre' sa te mariti fata mare!Pe cat e de depashita faza asta, pe-atat de depashita e si femeia-sclava-pe plantatia-sotzului!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
a fi gospodina NU inseamna sa fii "femeia-sclava-pe plantatia-sotzului! "!!! sunt multe femei care fac gatesc din placere !!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by lavinai
a fi gospodina NU inseamna sa fii "femeia-sclava-pe plantatia-sotzului! "!!! sunt multe femei care fac gatesc din placere !!!
Corect, Laninia! Eu sunt una dintre ele; eu gatesc in placere si fac curatenie ca NU SUPORT sa-mi fie casa altfel decat curata; si in plus, imi place enorm de mult sa-mi rasfat sotul;
asta ma face sclava pe plantatia lui??? NU!!! Si nici nu inseamna ca daca ii cer lui sa faca ceva, nu face; gateste si el, atat cat gateste! Vasele le spala poate de 4-5 ori/an, dar le spala, ptr. ca eu, poate nu am chef; desi stie ca o sa le spal, chair daca nu am chef, le spala el. Si stiti de ce? Pentru ca nu sunt sclava lui, ci suntem parteneri egali in casnicie; ne ajutam unul pe celalalt atat cum putem: poate unul aduce mai multi bani in casa, dar poate celalalt face mai multa treaba in casa... oare nu asta e casnicia??? Daca nu-atunci ce e???
Winners don't quit; quitters don't win.

lavinai spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976quote:
Originally posted by lavinai
Corect, Laninia! Eu sunt una dintre ele; eu gatesc in placere si fac curatenie ca NU SUPORT sa-mi fie casa altfel decat curata; si in plus, imi place enorm de mult sa-mi rasfat sotul;
asta ma face sclava pe plantatia lui??? NU!!! Si nici nu inseamna ca daca ii cer lui sa faca ceva, nu face; gateste si el, atat cat gateste! Vasele le spala poate de 4-5 ori/an, dar le spala, ptr. ca eu, poate nu am chef; desi stie ca o sa le spal, chair daca nu am chef, le spala el. Si stiti de ce? Pentru ca nu sunt sclava lui, ci suntem parteneri egali in casnicie; ne ajutam unul pe celalalt atat cum putem: poate unul aduce mai multi bani in casa, dar poate celalalt face mai multa treaba in casa... oare nu asta e casnicia??? Daca nu-atunci ce e???
Winners don't quit; quitters don't win.
si eu sunt una dintre ele si mie rusine sa o recunosc!!!!

lavinai spune:
Edit: si eu sunt una dintre ele si Nu imi este rusine sa o recunosc!!!!
pt tine!

She spune:
si eu gatesc cu MARE placere si multe alte treburi casnice.dar placerea dispare cind mi se impune, daca s-ar intimpla sau cind umorul LUI s-ar schimba in cazul in care nu as face-o.Sau daca la el este ceva ce vine de la sine inteles.
Ar fi interesant daca s-ar incerca o proba de lenevie o saptamina, sa vedem ce fac acesti soti minunati atunci si cita placere mai exista cind de fapt, placerea noastra este de fapt ceva NORMAL la ei.
S-ar schimba treburile, nu?

Burtocika spune:
quote:
Originally posted by She
si eu gatesc cu MARE placere si multe alte treburi casnice.dar placerea dispare cind mi se impune, daca s-ar intimpla sau cind umorul LUI s-ar schimba in cazul in care nu as face-o.Sau daca la el este ceva ce vine de la sine inteles.Ar fi interesant daca s-ar incerca o proba de lenevie o saptamina, sa vedem ce fac acesti soti minunati atunci si cita placere mai exista cind de fapt, placerea noastra este de fapt ceva NORMAL la ei.
S-ar schimba treburile, nu?
si tot asa...
My point exactly !!!
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai

yank spune:
Eu nu am avut pretentii de genul asta,era suficient ca stiu eu sa gatesc,oricum nu imi doream o nevasta la cratita,prefer sa o gasesc,cind vin acasa,facand orice alta activitate cu placere.Si in rarele ocazii cind mancam acasa,de obicei pregatesc eu vreo inventie de-a mea care ori iese minunata ori ne face sa comandam ceva acasa