Cat de gospodine trebuie sa mai fie fetele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor si eu fac totul impreuna cu iubi, avem amandoi servici asa ca ne impartim treburile: eu gatesc el face curat, eu spal rufe si vase el aranjeaza in debarale, balcon sau boxa, la piata mergem impreuna(el pentru carat ca fata e operata si e fata).Soacra mea cand l-a vazut sa moara si alta nu dar eu nu l-am lasat mai cu vb frumoasa mai cu santaj l-am facut sa ma ajute si nu0mi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ce imi place de voi sincer.Exact ca Raza de Soare si ca voi in general vreau sa fiu si eu si iubi drag al meu dupa ce ne casatorim.Mi se pare normal sa ne ajutam.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Elise

era vorba de fete.... poate ar fi util sa deschidem si un topic de genu' "cit de gospodini trebuie sa fie baietii".

Suna ruseste, nu conteaza....

Elise

Draga mea,colega de servici e...fata...

Daca te-ai suparat na un

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eh, am profitat si eu de ocazie sa arunc pisica in curtea barbatilor....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai eu nu a trebuit "sa-l educ sau dresez". Asa l-am luat. Caci sta de la 14 ani singur. Si stie sa le faca pe toate.
Intr-o casnicie ambii parteneri au drepturi si obligatii egale, asa ca nu s-ar putea pune problema altfel. Eu nu-mi aduc aminte sa fi pus mana pe masina de spalat de cand sunt cu el. Doar asa...s-o sterg de praf!
Nu, serios vorbind, este absolut normal ca fiecare lucru sa fie impartit cu partenerul. Si la mine asa se intampla. Ba chiar sunt eu mai lenesa cateodata...sau mai ocupata!(suna mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ana-Maria21

Ce imi place de voi sincer.Exact ca Raza de Soare si ca voi in general vreau sa fiu si eu si iubi drag al meu dupa ce ne casatorim.Mi se pare normal sa ne ajutam.

Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti ! Asa trebuie sa fie o familie, dupa parerea mea.

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Iarina, hai sa-ti raspund direct la subiect: fiecare ar trebui sa fie atat de gospodina cat se simte confortabil sa fie!

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Pai eu nu a trebuit "sa-l educ sau dresez". Asa l-am luat. Caci sta de la 14 ani singur. Si stie sa le faca pe toate.

SunSmile, nu e vorba ca un barbat nu stie sa faca; e pur si simplu chestie de vointa; ca doar nici noi (fetele) nu am stiut sa gatim-am invatat sa gatim (poate am ars mancarea de cateva ori pana am invatat, dar acum stim); nici noi nu am stiut sa spalam-am invatat sa spalam (poate am stricat o duzina de camasi pana am invatat, dar am invatat); nici noi nu am stiut sa ne organizam in a face curatenia-dar cu mult exercitiu, acum stim.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Pe vremuri se spunea ca o fata care se marita tre sa stie sa faca mamaliga si patura de taitei,ca altfel cica nu poate fi gospodina buna. Vremurile alea au trecut si daca cineva nu se pricepe asa bine la gatit..se poate invata. Care e problema lor? Sint carti de bucate, internet, retete peste tot, asa ca o femeie daca vrea poate sa devina din negospodina, o gospodina desavarsita.
Dar probabil ptr. barbati dragostea trece prin stomac. Daca te iubeste sincer, te iubeste asa cum esti.Daca nu-i place ce-i gatesti...sa faca el si sa te invete si pe tine.
Daca nu-i convine asa.... sa-si gaseasca pe alta.
Si in plus intr-o casnicie, trebuie sa te si ajuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am o teorie, pt care cred ca o sa-mi iau multe rosii si oua stricate-n cap ... Cu cit omul e mai needucat si mai de la tara, cum se zice, cu atit mai mult pune pret pe nevasta gospodina, care frichineste-n casa toata ziua si care-ti tine sotul in puf ! Care sot poate sa-ntirzie cu prietenii la o bere sau o tuica, pt ca, nu-i asa, ce sa faca el acasa cind are grija nevasta sa tina casa luna si copiii hraniti ?

Pueti sa ma contraziceti daca vreti, sa ziceti ca exista oameni si mai "spalati" care au aceleasi conceptii, dar eu pina acum numai de-astia am intilnit (din prima categorie). Femei care n-au alte preocupari decit sa frece prin casa si prin bucatarie.

Problema nu se pune ca la 19 ani nu stii sa faci mai nimic prin casa, pt ca evident poti invata, si la virsta aia esti un copil, care trebuie sa se bucure de copilarie. Iar un baiat care se mirea la 19 ani ca nu stii sa gatesti sau sa faci curat ... pai scuza-ma, dar nu merita atentie! Pai la 19 ani eu aveam cu totul si cu totul alte ginduri, in nici un caz legate de gospodarie, si baietii la fel !!!

Vina e tot a femeilor, respectiv a mamelor baietilor, care asa i-au invatat, si e greu sa educi un baiat de genul asta dupa casatorie.
Sotul meu la fel a fost invatat de soacra-mea sa nu faca nimic singur, nici mincarea nu si-o punea in farfurie, daramite sa spele vase sau rufe ! Si CULMEA, el ar fi fost dispus s-o faca, pt ca e un baiat f bun si vroia sa-si ajute mama, DAR EA NU-l LASA !!! si sa vedeti circ si priviri piezise cind ne-am casatorit si am stat o perioada toti 3, si cum sarea sotul meu sa spele vasele (care devenisera subit atributia mea).

Nici eu n-am stiut prea multe cind m-am maritat (asta la 27 ani, deci destul de coapta), decit ceva prajituri si mincaruri din reviste (care-mi ieseau foarte bine), dar le-am invatat si una din cele mai mari placeri ale noastre e sa gatim impreuna simbata sau duminica (in rest ne descurcam cu mincaruri rapide).

Rstul treburilor le facem impreuna, pe cit posibil: el da cu aspiratorul, eu sterg praful; eu bag rufele la masina (ca el e cam distrat si nu stie sa le sorteze pe culori), el le scoate si le intindem impreuna. In nici un caz nu suport ca eu sa fac treaba si el sa stea sa se uite, neaparat ii gasesc ceva de facut. Chiar daca nu-mi place cum aseaza vasele in scurgator sau stropeste in toate partile, prefer sa-l las sa faca treaba decit s-o fac eu! asta e, treptat se obisnuieste, chiar daca zice el ca e mai stingaci ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput