Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kla: important este ca traiesc si ca peste cateva zile am sansa sa va dau o veste buna!

Acum o ora am avut circa 1 minut intepaturi in partea dreapta, unde am avut foliculul. In rest, nimic. Astept cuminte sa treaca timpul.

Liana:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'Neata la dupa-amiaza. Am vrut io sa va vizitez mai devreme da' nici o sansa cu al meu sot cautand masini pe internet, de la 9.30 pana acu'.
Am si io o la voi: si io imi iau TB la 6.45am caci la 7 parasesc patul conjugal dar se intampla ca uneori, din motive fiziologice, sa ma ridic din pat pentru 1-2 min intre 5 si 6am, credeti ca asta imi influenteaza valoarea reala a TB?
Tabitha sigur

Bianca

Mergi la inceput

Bianca: sper si eu sa fie sarcina. In ceea ce priveste ridicatul din pat, eu cred ca influenteaza. Oricum ne luam de manuta, si eu tot la 6.45 imi iau TB

Mergi la inceput

HELP! Fetelor, nu am avut ce face si mi-am luat acum 5 min. TB. 37,4. e normal, e rau? Nu stiu daca in timpul zilei TB tre sa fie mai mare sau mai mica decat cea de dimineata.

Mergi la inceput

Am vazut io ca relele astea au ras de tine ieri asa ca acu' nu mai esti singurica

Bianca

Mergi la inceput

Nu sunt rele, asa isi manifesta simpatia
Imi pare bine ca nu mai sunt singurica, dar sper sa te las pentru o vreme sa-ti masori numai tu TB, ca eu poate fug la . da sa ma urmezi si tu repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

e normal, tabi..temperatura creste seara..de fapt valoarea maxima e pe la ora 17-18....tine-o tot asa!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng: merci de lamurire. Imi era frica sa nu fie vreo infectie...

Mergi la inceput

Tabitha, s-a facut

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

E ffffff normal Tabi,cum spune si megbengNo acum nu mai incap multe indoieli ca esti graviiiiiii.Vezi numa ce faci cu pulsul ala,si stai cumintica, si ai grija mare de tine

Mergi la inceput