Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Io sunt sigura ca fetele te iubesc tot atat de mult pe cat le iubesti tu, Simonettu! Si mai am si o presimtire ca ne pregatesti o surpriza de proportii! Ma bucur ca ai un tonus bun si ca mai treci pe aici din cand in cand, ca doar ne uneste aceeasi dorinta de a avea !

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pup si Simonettu si olteanca si Avalonul.Pup pe toata lumea.
Mi-e dor de surioara mea si nu o gasesc pe mess.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Simo: mama, eu iti motivez toate absentele, pe bune!!! Si stii ca noi nu te-am uitat si nu ne-am suparat ca ai lipsit un pic. Cred ca ai motivele sale sa nu poti intra prea des pe forum. Pupici si numai bine

Am uitat sa va zic de puls. Aseara m-am vazut cu o doctorita care mi-a luat pulsul: 80 / minut. Insa mi-a zis ca de doua ori in timpul numararii, pulsul s-a oprit... Ce-o fi oare??? Oricum, eu sunt normala, orice ar zice altii, sa stiti. Azi dimineata (adica azi la amiaza ) mi l-am luat singurica si era tot 80.

Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sorooooo nu ma provoca
ca dau din casa...tot..tot..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

neatza si pupici tuturor..
tabi, vin si eu in corul asta de fete si iti spun ca nu e relevanta TB dupa o ora de somn, dar daca si asa nu a scazut sub 37, sunt sanse de ...stii tu
catty, am lipsit mult de pe foorum, asa e..am citit PM-urile tale, da mi s-a parut ca nu mai sunt de actualitate unele date, asa ca nu ti-am mai raspuns

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi ,mama lui de puls.
CUm adica s-o oprit de 2 ori??
Iepurila,mersic si tie de sustinere,cu asa galerie,garantat imi iau examenele astea 2
Megbeng,pupi si tie ca nu te-am salutat inca
gabitzule,avusei azi nopate insomnii de jucai spanzuratoare la ora 4 dimineata????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tabi, hai ca ai fost mortala cu pulsul tau....poate s-o fi rarit, nu chiar oprit...la persoanele tinere exista in mod normal, fiziologic, o variatie a pulsului cu respiratia, in sensul ca in inspir scade si in expir creste nitel frecventa...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica, megbeng: zau ca asa mi-a zis doctorita, chiar m-a intrebat daca am ceva probleme. Eu stiu ca am un suflu sistolic de gradul 2, dar cica asta nu influenteaza pulsul. Oricum, inca am puls, deci traiesc. Si inca bine!!!

iepurila:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

melule nu stiu da cert e ca nu ma spanzurai
soroooooo io stiu tot!!! tot!!!!
iepurila surioara ta e dupa perdea...o vaz!!! o vaz!!!!
megbeng
Avaloaneeee io ca bine le zici
moldoveancoooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

TABITHA-hai ca e tare faza cu pulsul
suflu sistolic si eu am dar n-are legatura cu pulsul...

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput