Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: am mare grija, ca s-ar putea sa detin o comoara in burtica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

No,asa te vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

Buna fetelor,si eu imi doresc un bebeu,va salut si cu ocazia veniri 8Martie sper ca vi-se vor indeplini dorintele si veti trece la dar trebuie sa mergeti la timp pentru a avea un si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

sadaf,tu nu erai graviduta luna trecuta ?? parca in 6 sau 7 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, fetelor!
In primul rand, vreau sa va urez o primavara superbe, plina de soare si de bucurii!
Eu am lipsit motivat... dim motive de inundatie a apartementului.... nu stiu daca va mai amintiti...
Miro, sunt ultima care te felicit, dar sa stii ca m-am bucurat enorm cand am citit!!! Sper sa fie totul bie!
Tabi, esti o scumpa, cu temp ta! Itii tin si eu pumnii sa fie cu ochisori!
Eu sunt cam suparata, ca in z 13 aveam doat un folicul de 14 mm, endo 7,7... cam micute valorile... nu am reusit sa mai fac sambata eco, asa cum mi-a spus dr, asa ca habar nu am daca am ovulat sau nu.. nu am reusit sa-mi iau nici TB luna asta, testele ieri si azi au iesit negative... Azi sunt z 16,Nici nu stiu ce sa fac: s-o mai sun pe dr, sau sa las pan luna viitoare... V-am auzit vorbind de utrogestan.. se ia cu reteta, sau da si fara?
Am citit si eu din 2 in 2... ca sunteti tare harnicute!
Va pup pe toate, si promit sa intru mai des!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

sadaf: bine ai venit! Eu merg la timp la doctor, ba chiar iau masuri de siguranta si merg pe mai multe planuri in acelasi timp, am mereu cate un dr. in rezerva.

felicia: sper ca ai terminat cu curatenia. Si de asemenea sper ca ai prestat, eu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt acum si vei vedea luna viitoare ce si cum. Utrogestan se da si fara reteta, inclusiv barbatilor (mie mi l-a cumparat sotiorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, ms!
Poti sa-mi zuci si cum il iei tu? Si din a cata zi?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia: mie dr. mi-a recomandat sa incep din a doua zi dupa IAD. Asadar am facut IAD in z13 si din z14 am inceput sa iau intravaginal cate 1 capsula de utrogestan / zi, seara. Sunt alte fete carora li se recomanda mai mult, 2 sau chiar 3 pe zi. Il iau pana imi vine CM, si daca vine il intrerup. Daca nu vine CM, fac test de sarcina si continui. Si sun la dr. sa-mi zica ce alte tratamente de sustinere trebuie sa iau. Iar daca CM intarzie iar testul iese negativ, sun la dr. sa cer alte lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithabravo fato! Ti-am zis eu ca mi-o iei inainte.....Numa' sa tragi piciorul dupa tine...Cate zile de intarziere ai?
Eu azi dimineata aveam TB 37.00 in Z9 dupa tratament de stimulare. Maine ma duc la eco si probabil marti la ISA. Va scriu maine seara valorile. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Kitta: nu vreau sa o iau inaintea nimanui, dar daca va fi sa fie un rezultat pozitiv, nu voi inceta sa va incurajez. Eu inca nu sunt in intarziere, azi sunt z26, la un CM regulat de 28 de zile. Iti tin pumnii la ecografie. Faci ISA asa de devreme, in ziua 11? Important este ca TB sa creasca dupa ovulatie si sa ramana acolo, sus...

Mergi la inceput