Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112
Raspunsuri - Pagina 5

megbeng spune:
pai da, da daca n-are fata, e mai ieftin asa, manual..cu putin exercitiu dispar si erorile..ma rog, se reduc f mult
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mirona spune:
Fetelor vestea e cat se poate de buna:
Beta FCG este 2862,54 mUI/ml deci
SARCINA EVOLUEAZA! SACUL NU ESTE GOL.
Va pup pe toate si va doresc aceeasi fericire pe care o traiesc eu de cateva zile in coace.
Miro

Avalon spune:
FELICITARI, graviduto! Ai grija de tine, menajeaza-te si vino in continuare cu vesti bune!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
sorooooo sunt bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
auzi la ea rece?????
ia uitate incoa la mine acu e cald??????
Avaloaneee
megbeng
moldoveancooooo te intalnisi cu vecinu de nu mai putusi sa apari?????? gata tac...tac..aaa ba nu stai ca mai trebe sa zic ceva..e bineeeeeeeeee
melule pusi ich
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Miroooooo ete ca uitase betoana de tine sa'mi fie cu iertare
ma bucur ca e totul bineeeeeeeeeeeee,,,
"Nimic nu-i imposibil!"

lilirusu spune:
Buna fetelor.Dupa cum va povesteam zilele trecute in rubrica stimulare ovariana,am luat pregnilul in ziua a12a si seara urmatoare am avut dureri la nivelul ovarului stang,acolo unde doctorita mi a zis ca am foliculi ,si cel mai mare este de 23mm.Credeti ca am avut ovulatie.Acum iau utrogestan 2cp pe zi si simt dureri la nivelul ambelor ovare,suportabile dar suparatoare.Cand rad ma tin cu mana de burta.A mai avut cineva asemenea simptome.Burta imi este tare si imbalonata,am senzatia ca nu mai incap in pantaloni.Sunt in ziua a17a.La mine este prima stimulare ovariana,luna trecuta fara stimulare la eco am avut endometru 7mm,ovar drept cel mai mare folicul 13mm,ovar stang nici un folicul in curs de maturare,in ziua 14.Daca stimularea nu a avut efect luna aceasta cand reincep tratamentul cu clostilbegil.Ce simptome as putea avea daca sunt insarcinata.Va sarut si va iubesc.Pupici la toate.

Liana30 spune:
lilirusu stimularea o incepi dupa ce iti vine CM..
nu stiu in ce zi se ia pentru ca nu am facut stimulare..dar o sa te lamureasca fetele..
legat de balonare..e posibil sa fie de la utrogestan..s'a mai intamplat si la alte fete...daca ai avut folic de 23,,atunci ai ovulat cu sigurantza
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
miro, sa-ti traiasca HCG-ul...si sa iti creasca tot asa frumos (adica in grafic) in continuare!!! ai grija de tine de acum, mamica fericita ce esti!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

catty spune:
Buna seara frumoaselor,
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru de cateva zile, dar am avut multa tteaba.
Miro felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Megbeng bine ai revenit. Am tot incercat sa iti sau PM dar nu ai raspuns. Imi pare bine sa stiu ca esti bine.
Fetelor, la mine ovulatia a fost in ziua 16. Am prestat in ziua 14 si ziua 17, dar nu cred ca o sa sper mai mult luna asta. Partea buna este ca am reusit sa il fac pe sotul meu sa spuna clar ca vrea bebe. Siti care a fost explicatia lui ca nu coopereaza? Cica este foarte obosit si stresat. Om vedea ce va fi pana la urma, dar macar stiu si eu cum stau nu?
Va pup si ne vedem luni. Sa aveti grija de voi si sa nu mai lasati subiectul nostru sa cada pe pagina 2.
catalina