Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

caty ma bucur!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Catty ma bucur fffffffffoarte mult pentru tine, macar acum sti exact ce simte, de acum sti si tu pe ce pozitie stai. Si sotului meu i-a fost greu sa inteleaga situatia si cel mai important sa ma inteleaga pe mine, dar acum, multumesc lui Dumnezeu, e langa mine, se intereseaza cum ma simt dupa tratament, ce TB am, ba uneori seara ma mai intreba si daca am luat toate pastilutele. Sunt sigura ca in scurt timp va fi la fel si la voi, doar ca trebuie sa continui discutia, mai pe ocolite ca sa nu se simta incoltit, mai un masaj, mai un paharel de vin spre seara, da' ce sa-ti dau eu sfaturi ca doar stii mai bine decat mine ce-i place.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bianca io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata frumoaselor.Aici ningeeeeeeee de parca nu ar mai fii ziua de maine,iar eu sunt singurica pt ca sotiorul e la scarbici si azi si pe asa vreme inca.Da,va am pe voi si cartea de igiena si legi pe care le-am tocit de mi-au sarit capacele si acum le mai repte pt ca in 16 am examele.
Catty,am citit postarile tale la un alt subiect, si imi pare in primul rand f rau ca ai trecut prin cate ai trecut,insa vreau sa-ti spun ca mie nu mi-a facut niciodata impresia ca sotul tau nu ar vrea bebe, din contra chiar!!Eu cred ca el isi doreste fff mult acest lucru,numai ca nu stie probabil cum sa faca fata situatiei mai ales dupa cate vi s-au intamplat.Asta e parerea mea personala,sper ca nu te-am suparat
Va pupi pe toate absolut,si Tabiiiiiiiiii,unde e temperatura??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Melutzica, bafta multa, multa la examene! Sa le iei cu brio!!! Imi aduc si eu aminte de sesiuni... nopti nedormite, vrafuri de cursuri...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon,multumesc,multumesc.Sunt ultimele examene pt recunoasterea diplomei,asa ca musai sa le iau cu brio
Te pupi dulce de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza! O zi minunata va doresc!

Melutzica, iti doresc multa bafta la examene!!! O sa iti tin pumnii!!!

Avalon si pe tine te

Tabiiii ce faci??? Nu te-ai trezit??? Vezi ca ai de raportat ceva important!

pup toate fetele pe ca le iubesc!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Simonette,Tabi nu vrea sa se trezeasca!Ii place sa ne tina in suspans

Mergi la inceput

Simonettu, te pup si eu cu drag! Sa ne spui ce mai faci!

Melutzica, in curand vei doctorita cu 'acte in regula'. Sunt sigura ca vei lua examenele cu brio!

Lilirusu, si eu am avut simptomele tale dupa stimulare, nu-ti face griji! Era bine sa fi mers la eco si dupa ziua 14 sa vezi daca foliculul s-a spart, desi dupa pregnyl ar fi trebuit sa aiba loc ovulatia... Tinem pumnii sa ne dai vestea peste cateva zile II!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Buzincu, mersi pt intrebare, plec luni dimineata si ma intorc marti seara.

Mergi la inceput