Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112
Raspunsuri - Pagina 4

Tabitha spune:
fetelor, nu ma bateti. Am avut musafiri, de aia nu am reusit sa va scriu si voua. Dar voi stit ca va iubesc mult de tot!!!!
Sunteti niste scumpici, mama, ce galeria mi-ati facut.
Asadar, m-am trezit la 6.45, ca de obiei, TB = 37,1
Hai ca trimit raspunsul asta si va mai scriu dupa

Tabitha spune:
Gata, am trimis informatia de maxima importanta, acum va scriu mai pe larg.
deci, asa cum ati vazut, TB = 37,1. O fi bine? O fi rau? Nu stiu.
M-am culcat la loc, la 8 a sunat telefonul si m-a trezit, am mai adormit pana la 9 si apoi am inceput sa ma pregatesc de o vizita anuntata de aseara. Intre timp am mai intrat pe forum si am luat in ordine cronologica subiectele sa vad ce ati mai scris pana atunci. De aia am apucat sa scriu la un alt subiect despre TB iar aici nu. Dar nu v-ati suparat f. tare, va rog sa ma intelegeti. Chiar cand am deschis acest subiect a sunat la usa si m-a tinut de vorba pana acum.
Gata, v-a trecut supararea?
Va multumesc mult, fetelor, sunteti de pomina. Fara voi as innebuni. Va iubesc mult si va rog sa ajungeti si voi cat mai repede in situatia mea.
Nu va mai pomenesc pe toate, ca sigur uit pe cineva, dar va pup dulce de tot (aveti grija la diabet)
Acum plec sa stau cu niste bebei scumpi de tot, dar voi sa-mi ziceti daca TB de azi dimineata e de bine sau de rau.

melutzica spune:
Tabi
E de f bineeeeeeeeeeeeeee.Excelent chiar.Se mentine zilnic peste 37 de grade.Uraaaa.No,pt asta chiar ca merita sa te scoli zilnic la 6.45

melutzica spune:
Mei fetelor,hai sa va mai zic eu inca ceva.Pe langa TB ,mai e un semn de sarcina care nu poate fi confundat cu nimic in lume si anume pulsul.In sarcina ,chiar de la conceptie,pulsul creste simtitor! La mine a fost mereu peste 90,chiar peste 100,desi am avut mereu o conditei fizica excelenta.Si eu in mare masura dupa asta ma ghidez.

Tabitha spune:
melutzica: pe cine sa pun sa imi ia pulsul, ca eu nu ma pricep????
Acum ati plecat voi si nu-mi ziceti de cele 37,1 grade ale mele (melutzica, tu mi-ai zis, si simo la fel). Da eu cred ca am nevoie de incurajari de la voi toate, de la fiecare in parte. Va iubesc, sa nu uitati asta!

melutzica spune:
Tabi,eu aici sunt.Si te incurajez 100%.E f bine cum am spus ca ai temp. peste 37 de grade.Ce ai vrea mama? Sa ajungi cu ea pana la 38???
Si in ceea ce priveste pulsul.Nu ai aparat de masurat tensiunea electronic?Caci acelea sunt cele mai exacte?

Tabitha spune:
melutzica: nu am aparat de ala
. Da luni ma duc la asistentul de intreprindere, sa vad ce-mi zice. Si asa imi ia tensiunea aproape zilnic, ca am 8 cu 5 sau cel mult 9 cu 6 !!!
Gata, plec sa stau cu bebeii, Va pup dulce si aveti grija de voi. O zi frumoasa va doresc tuturor. Eu poate reusesc sa intru mai tarziu, daca nu ne auzim maine dimineata!!!!

megbeng spune:
tabi, poti invatza sa iti iei singura pulsul, doar ca s-ar putea sa fii oricum emotioanta si sa iti creasca fals..ma rog..uite cum faci...alegi cum ti-e mai comod ...sa il iei la mana dr sau stg..probabil sa il masori la mana STG folosind degetele mainii drepte...asa...te duci cu ARATATORUL SI DEGETUL MIJLOCIU DE LA MANA DR pe marginea antebratului STG, in continuarea degetului mare, cam la 2-3 cm de la incheietura mainii..apesi usor..daca esti unde trebuie cu degetele , o sa iti comprimi artera radiala pe un plan osos si o sa ii percepi pulsatiile...tii in fatza un ceas cu secundar si numeri bataile fie un minut intreg, fie juamte si atunci inmultesti bataiel cu 2 si afli pulsul pe minut...ai inteles ceva?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

melutzica spune:
Megbeng,de asta i-am recomandat lui Tabi un tensiometru electronic, pt ca de cele mai multe ori cum stii si tu probabil,avem o rata de eroare destul de mare cand ne luam pulsul manual
.