Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Ufff, Monule, cit va mai chinuiti cu micuta!
Noi am fost in parc de dimineata, in zona cu Roata mare. Era plin de carucioare cu pitici. Nici nu prea vine lume fara copii in partea aia de Herastrau. Era asa frumos si soare si caldut ca asteptam sa vad ghiocei printre copaci. Parca imi doream sa-l vad pe Andrei zburdind ca un iedutz pe alei. Mai e putin pina acolo. Deocamdata Andrei trage la aghioase cam tot timpul cind mergem in parc. Am facut si citeva poze, le puteti vedea aici
Dupamiaza am ajuns la Carrefour. Listuta noastra de cumparaturi era minuscula si in final am ajuns sa umplem cosul. Am cumparat si eu faimosul Zuzu, ca tare m-a facut Andreea curioasa. Am cumparat si visine congelate cum tot la Andreea am vazut. O sa incerc maine sa-i dau cu iaurt, sa vedem daca ii place.
Ca tare e mimoza cu mincarea de la o vreme. Azi la prinz el avea peste cu legume si noi luasem mincare chinezeasca. A sfirsit prin a minca cot la cot cu noi orez din portiile noastre de la Templul Soarelui.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Cloreta spune:
Hai ca mai apuc si eu sa dau un mesaj inainte de culcare.
In primul rand felicitari pentru dintosi, Oana si Tzumpiloi si pentru sta in picioruse si primii pasi, Adina si Bea!
Monu, ce mai patimesti si tu, poate o deranjeaza ceva pe Alexia, dinti care dau sa iasa sau cine stie ce. O sa isi revina scumpa de ea.
Babygirl, noi am trezit-o pe Teodora de la trei luni jumate cand mi-a facut surpriza cu tusea aia de nu se mai termina. Insa nu i-am dat nimic amar ca toate medicamentele pt bebe sunt dulci si cu arome. Oricum nu se impaca ea pree bine cu gusturile alea insa tot ce i-am dat a inghitit ca era adormita.
Eu cred ca daca Ema nu are probleme cu somnul o poti trezi usurel fara stres prea mare. O mangai un pic pe capusor, o ridici putin pe mana si ii vari in gurita ce ai de dat. Ziua cum ii dai, dizolvat in ce? Ca tot asa ii poti da si seara. Poti dizolva praful in mai mult lichid si sa i-l dai cu seringa, asa stii sigur ca nu scuipa sau ii scapa pe langa gurita de somn sau sila. Nu stiu cu se sa iti spun sa dizolvi, stiu ca sunt medicamente pe care daca le combini cu suc/la[te de ex. isi fac efectul mai greu. Totusi ai putea sa i-l dizolvi in ceva care stii ca accepta, suc de portocale ceva. Nu stiu, zic si eu, incerc sa iti dau idei. Pup si sanatate papadiei.
Pozele mele
patriciaRO spune:
Adina, praful combina-l cu suc si dai-l cu seringa. Asa fac la Alex... cati ml trebuie sa/i dai?
Beatrice, mami de
Alex pifos
galinarodica spune:
Olga pt soareci exista niste curse, le dosesti bine sa nu dea bebe de ele si-si fac treaba (acu nu stiu daca se gasesc si la voi acolo...)
Bun venit in clubul mergaretilor Pifosului. La mai multi dintisori noilor dintosi.
gusta spune:
Of sunt suparel am lucrat la colaj si cand sa salvez sa va arat este de o marime imensa si nu se poate.In schimb tati ca sa ma impace a facut el unul dar sunt poze care nu le poate pune cu programul lui.Mama ce suparare am.Am sa va dau linkul sa vedeti totusi ca am incercat ceva dar sper ca maine sa reusesc sa-l fac pe cel final.
Sper sa nu va suparati cele care au trimis poze si nu apar in asta provizoriu.Daca ma credeti plang.Asa multa inima am pus in colajul asta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=/eae5&.dnm=f0ffre2.jpg&.src=ph
Poate mai stau in seara asta si reusesc sa fac ceva sa vi-l arat si pe al meu.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
tamar spune:
Oy OlgaT, nasol de soarece...am avut si noi (in apt) si nimc nu ma scirbeste mai tare...Cica acolo unde (vezi) unul sint sigur mai multi. Ce trebuie sa faci neaparat e sa gasesti si astupi gaurile, altfel nu scapi niciodata de ei. exista niste curse cu lipici, dar nu stiu cum il tii pe Tony sa nu intre in ele...Succes la vinatoare :)
gabitzam spune:
Aveam si noi soareci cind stateam la mama, locinta era foarte veche, deja aveau canale pe sub parchet, ii auzeam cind se fugareau. Noi ii prindeam cu metoda clasica, cu ghiveciul sprijinit pe o nuca, probabil il stii. Bagam ghiveciul prin locuri dosite, pe sub paturi, unde banuiam ca umbla. Functiona de fiecare data.
Gusta, nu te necaji. Nu e nici o graba, lucreaza linistita si sint sigura ca o sa iasa ceva fain.
Puteai sa ne arati si asa mare cum era, il puneai undeva pe net si il luam noi de acolo.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
andreeaatan spune:
Gusta-e f. dragut afisul cu copchii. Bravo. Pune-l pe savefile.com, stie Gabi cum si ce.
Gabitza, sa nu pui multe visine, poate 2-3 de culoare, ca se formeaza o compozitie cam acida, sa nu ti- refuze Andrei. Visine manca Thomas cu iaurt, dar cateva, ca daca nu era prea acru.
OlgaT-nasol cu soarecele ala. Habar n-am ce trebe facut.
Addicted to Quarck-ieri Thomas nu a vrut banana, pentru ca eu, ca toana, am lasat cutia de Quarck la vedere. Pana nu i-am dar de acolo, nu s-a potolit, era furios, nervos, ii venea probabil sa ma manace de nervi ca nu-i dau fromage frais.
Aseara ne-am dus mai repde la culcare, ca de... Thomas are deja a 3-a noapte fara incidente, ceea ce ne-a permis multe, inclusiv sa dormim bine.
Deja setam centrala pe programul ala mai cu putina caldura cu semiluna, ca murim de cald noaptea. Vine primavara. Luni ma duc la window shopping cu sora-mea si cu Thomas sa vedem ce costumas ii luam lui Thomas pentru taierea de mot si ce costum imi iau eu. Asa ca sa stabilim bugetul. La restaurant am rezervat si ma gandesc ca fara 15 bulioane nu scapam. Dar cel putin o sa fie distractie, nu smotru o saptamana inainte si una dupa.
Popa nostru vrea el sa faca ceva de taierea motului. Voi ati mai auzit asa ceva? Oricum daca s-a cerut, trebe sa-l bag in schema, sa vedem ce are de gand. E un tip fain si asa il bag in seama, ca de obicei preotii nu prea sunt printre preferatii mei.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Danelutza spune:
Buna dimineatza si va poftesc la o cafea
, chiar daca vad ca voi n-atzi dormit asta noapte.
LA MULTZI ANI PENTRU PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA SI BINEINTZELES PENTRU PRINTZESA MEA, ISABELLA ! 

SA CRESTETZI MARI, FRUMOSI, VOINICI SI SANATOSI !
Isabella va invita la o feliutza de tortuletz.
Fetelor am o "baba" sa-mi traiasca, am comandat pentru azi soareeee, o fi pentru mine sau pentru kupilu'meu ?! ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ioanailincam spune:
Neatza, popor!
Mama, nu pot intelege cum voi scrieti la ore de genul 7.45. Eu la ora aia eram mult prea nervoasa pentru ca Ana daduse trezirea si eu nu stiam ce sa mai fac sa mai fur un sfert de ora de somn. N-a fost sa fie, dar mai rau ma supara faptul ca nu a vrut sa suga
. La un moment dat, pe la 9, ora de masa obisnuita, chitaia bine si zic sa-i dau. A supt vreo 2 minute si gata, a inceput sa urle si sa incordeze ca nu mai vrea. I-am dat acuma un sfert de borcanel de fructe sa nu o culc pe burta goala, iar acum face vocalize pentru distinsul auditoriu format din suzeta pe care si-o flutura prin fata ochilor.
La capitolul realizari ne laudam cu o incipienta pozitie 4 labe, a prins ideea ca poate ridica de poponet, dar pentru moment da numai in marsarier. Stai sa vezi cand se va prinde ca se poate si in fata, s-a dus linistea noastra.
Iata ca am aflat si motivul pentru care nu a vrut sa suga: nu a putut sa suga pentru ca se ineca cu mucisorii
. Sunt de-aia in gat si nici sa adoarma nu poate pentru ca nu poate tine suzeta in gura. Of, tocmai l-am trimis pe barbat sa-i ia solutie marina, speram sa scapam fara, dar vad ca nu se poate altfel.
Monu - eu cred ca Alexia a prins de veste ca vreti sa-i faceti un fratior si vrea sa va arate ca e greu cu unul, d'apoi cu 2
. Nu mai stiu daca v-am zis ca o vecina de la blocul vecin e iar insarcinata, iar primul bb nu stiu daca are un an. Culmea e ca acest bb a cam secat-o de puteri, urlete peste urlete, vreo cateva luni nu i-a luat in greutate si in general un caracter nabadaios. Noroc ca mami este un suflet cald si calm si uite asa are puterea sa o ia air de la capat; in mod normal bb2 ar trebui sa fie cuminte.
ANdreeatan - mai, acum mi-am dat eu seama ca tu esti mamica de aprilie
. Nu intelegeam eu de ce Thomas si alti cativa copilasi au deja 10 luni. Aoleu, face un an? Stai ca acuma realizez eu ca aprilie e luna viitoare. Mama, zici ca sunt pe alta planeta.
Ma duc, ca urla Mogaldea. Cred ca e super obosita si plictisita.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...